Mijn zonnebril van Ralph Lauren

10

Oh jongens, zonnebrillen en Hennie. Daar komt echt nooit de sleur in. Mijn diepgewortelde liefde voor zonnebrillen is de laatste weken weer goed gevoed, want a. het weer was er naar en b. ik heb een nieuwe. Hij is van Ralph Lauren en nou weet je, ik laat hem gewoon zien.

ervaring bril Ralph Lauren

Ralph Lauren

Mijn nieuwste aanwinst is niet mijn eerste Ralph Lauren bril. Ik heb er namelijk al eentje. Gelukkig hebben we de review nog, want ik heb werkelijk geen idee waar hij is gebleven. De hoes ligt echoënd in de kast. Ik baal als een stekker, maar ik vermoed dat één van de twee zeer stijlbewuste kinderen er destijds mee aan de haal is gegaan. Een terugkerend punt van ergernis hier in huis. ‘Moet je trots op zijn mam, dat ik je spullen jat’, zei/zegt mijn dochter altijd. Sure.

ervaring bril Ralph Lauren

Ralph Lauren ken ik eigenlijk het beste uit Friends. Sinds deze briljante serie op Netflix staat ben ik hem – ondanks de talloze keren dat ik de afleveringen al heb gezien – weer vanaf seizoen 1 gaan kijken en het blijft gewoon geniaal grappig. Ik heb weer gejankt bij de allerlaatste aflevering waar eigenlijk vanaf aflevering 1 al naar was opgebouwd in de verhaallijn Ross/Rachel. Rachel: ‘I got off the plane!’ Huilen, echt waar. Supernerdy, gekke, maar ook dodelijk schattige Ross. Ik wilde ook een Ross. Maar goed, ik wilde ook Rachel haar en je kunt niet alles hebben. Maar wacht, hoe kwam ik nu op Friends in verband met Ralph Lauren? Oh ja, omdat Rachel daar werkte in de serie. Kijk, we zijn er weer.

ervaring bril Ralph Lauren

Ralph Lauren zonnebril

Ralph Lauren heeft een aantal zonnebril lijnen. Zo heb je RALPH, Ralph Lauren en Polo by Ralph Lauren. Elke lijn bevat een flink aantal modellen en ik vind ze – bijna – allemaal mooi en behoorlijk tijdloos.

ervaring bril Ralph Lauren

Aangezien ik al een zwarte Ralph Lauren bril had, wilde ik in eerste instantie een andere kleur. Bruin dan? Ja, is mooi. Maar mijn Tom Ford zonnebril (nog steeds mijn lievelings) is al bruin en dan heb ik het nog niet eens over mijn leger aan bij-brillen. Dus ik keek rustig verder.

ervaring bril Ralph Lauren

Bijna had ik gekozen voor een exemplaar dat sterke gelijkenissen vertoonde met mijn eerste Ralph Bril, totdat ik stuitte op dit montuur. Nog steeds zwart, maar wel met een paar onderscheidende eigenschappen.

ervaring bril Ralph Lauren

Waar ik voorheen bij een groot montuur regelmatig koos voor een neusbrug van kunststof in dezelfde kleur van de bril, leek het mij dit keer wel leuk voor een iets subtielere neusbrug te gaan. De glazen zijn nog steeds alles bedekkend – we verwelkomen dit weer een katerbril –maar de neusbrug is subtiel, waardoor de glazen nog meer opvallen.

ervaring bril Ralph Lauren

Daarnaast vond ik het matte montuur voor de verandering ook wel eens leuk. Tezamen met de glans van de glazen vormt dit een aparte combinatie. Het merk staat subtiel in de pootjes gestanst. Van mij hoeft dat ook niet opvallend. Sterker nog; hoe kleiner, hoe beter.

ervaring bril Ralph Lauren

De zonnebril zit ontzettend lekker. Wat dat betreft merk ik elke keer weer verschil met mijn brillen voor een paar euro, waar niks mis mee is, maar waar zeker verschil zit in het draagcomfort en de stevigheid van de bril. Deze zonnebril kan ik uren op mijn neus hebben zonder enige vorm van irritatie dan ook. Een fijne aanwinst, waar ik erg blij mee ben!

Ralph Lauren review

Deze zonnebril van Ralph Lauren kost € 111,00 en is – samen met nog veel merken – te koop bij Sunglasses Shop.

Heb jij veel zonnebrillen?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat artikelen die mij zijn toegezonden.)

 

10 REACTIES

  1. Wat een prachtige bril! Of je nu een dagje naar het strand gaat of even echt helemaal incognito over straat wil gaan, volgens mij is hij overal perfect voor 🙂 Ik moest wel lachen om je opmerking dat je kinderen je vorige bril hebben ingepikt. Toch een compliment naar jou toe, want de meeste dingen die mijn moeder aantrekt laat ik als twintiger toch het liefst links liggen, haha.

  2. Wat een gave bril! Heel belangrijk dat ie ook lekker zit, die van mij glijdt om de haverklap van mijn neus af. Keek laatst nog bij de Shell voor een andere, maar uit mijn ooghoek zag ik Jeroen weer enigszins afkeurend loeren, hahaha!
    Hij is heel mooi en volgens mij heb je hem mee op vakantie? Heerlijk, geniet ervan!

  3. Chique hoor!!! Hij staat je echt fantastisch! Ik had altijd een zonnebril op sterkte, tot mijn oogarts een paar weken geleden zei dat ik van die sterkte af moet. Dat ik blijkbaar een bril draag zonder dat dat nodig is. Lang verhaal maar om het kort te maken haha, ik moet op zoek naar een nieuwe zonnebril! Of nieuwe glazen, maarja da’s lang niet zo leuk haha. Ik heb eigenlijk altijd Ray Ban zonnebrillen maar ik vind deze ook tof!

  4. Chic de friemel, deze bril! Staat je prachtig! Zelf heb ik maar 1 ‘echte’ zonnebril: een RayBan op sterkte. Ik heb mijn oude zonnebril op sterkte op reserve in de auto liggen, maar die pak ik eigenlijk nooit. Heb nog wel een budget-bril zonder sterkte liggen, maar ik zie er gewoon veel slechter mee, dus mijn RayBan gaat eigenlijk overal mee naartoe. <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge