Mijn nieuwe zonnebril van Karen Millen

11

Oké oké, het is september en ik denk dat we de meeste zomer nu wel hebben gehad. Maar het kan in Nederland ook heel mooi nazomeren en zeg nou zelf, er is altijd gelegenheid voor een nieuwe zonnebril. Ja toch niettan? In dat kader laat ik je vandaag mijn nieuwe zonnebril van Karen Millen zien.

Karen Millen sunglasses review

Zonnebrillen

Ik ben dol op zonnebrillen en ben dat eigenlijk altijd al geweest. Ik verslijt ze dan ook bij het leven en ze slingeren door het hele huis, tot grote ergernis van de rest van het gezin. Niet alleen in de zomer zie je mij met een zonnebril, ook in de winter zie je mij regelmatig met een zonnebril vastgegroeid aan mijn hoofd. Sommige mensen vinden dat overdreven, maar moet je mij voor de grap eens vragen of mij dat boeit. Door het dragen van contactlenzen zijn mijn ogen nu eenmaal wat gevoeliger voor (de weerspiegeling van het) licht en krijgen mijn ogen door het dragen van een zonnebril wat meer rust.

Karen Millen sunglasses review

Er kan nog meer bij

Hoewel ik dus genoeg zonnebrillen heb – al is mijn Ralph Lauren zonnebril op miraculeuze wijze al een paar maanden verdwenen, waarbij ik met een schuin oog kijk naar mijn zoon – kan er altijd meer bij. Mijn H&M brillies zijn dikke prima voor in het dashboardvakje in de auto, maar ik merk wel een groot verschil als ik een merkzonnebril draag. Mijn Tom Ford zonnebril is mijn Heilige Graal, niet alleen door de financiële waarde maar meer nog door de emotionele waarde, want: verjaardagskado van mijn moeder en bij een merkbril merk je over het algemeen gewoonweg meer comfort. Ik was dan ook blij dat ik een nieuw merk aan mijn zonnebrilverzameling kon toevoegen: Karen Millen.

Karen Millen sunglasses review

Karen Millen

Want Karen Millen, die kennen we natuurlijk. Tenminste, ik wel. Karen Millen is bekend van haar kleding en dan met name van de beeldige jurkjes. De keren dat ik in de Bijenkorf met een paar Karen Millen jurkjes het pashokje in verdween zijn niet meer te tellen. De keren dat ik ze terug hing overigens ook niet. Want die krengen zijn niet te betalen en over het algemeen iets te overdressed voor naar kantoor. Maar waar God een deur sluit, zet hij een raam open; ik mag dan wel geen Karen Millen aan het lijf hebben, sinds kort draag ik wel een Karen Millen op mijn neus.

Karen Millen Zonnebril

Tadaaaa! Aanschouw en adoreer. Mijn Karen Millen zonnebril in de stijl die ik erg, maar dan ook erg graag zie.

Karen Millen sunglasses review

Ik heb een aantal zwarte zonnebrillen, maar voor het sjieke grijp ik steeds vaker naar bruin. Net als make-up staat bruin iets meer chic en wat zachter bij mijn blonde voorkomen met rossige trekjes.

Karen Millen sunglasses review

Volgens de website heeft de bril een groot Hollywood gehalte en een vintage catwalk voorkomen en die beschrijving vind ik wel treffend, met zijn brede pootjes en goudkleurige accenten. Het is een regelrechte divabril, die wegens haar grootte ook uitstekend geschikt is als katerbril, voor als je ogen nog iets teveel moeite hebben met het daglicht.

Karen Millen sunglasses review

Persoonlijk ben ik dol op een animalprintje her en der en deze komt zeker terug op de bril. Het maakt de bril helemaal af en compleet. De bril sluit mooi aan en – belangrijk – je kijkt er prettig doorheen.

Karen Millen sunglasses review

Kudo’s voor de zonnebrilkoker, want deze vind ik ontzettend mooi. Hierbij is veel aandacht geschonken aan details en ik ben dol op de strakke hoeken en vormen van de koker. In mijn tas zal hij waarschijnlijk iets te veel ruimte innemen, maar het is een prachtexemplaar om naar te kijken.

Karen Millen sunglasses review

Deze bril bestelde ik bij bij VisionDirect, een webshop in contactlenzen en (zonne)brillen. Het bestelproces was appeltje-eitje, wat nog eens makkelijker werd gemaakt door bij alle zonnebrillen te vermelden welke gezichtsvorm daar het meest bij past. Hoewel je lekker moet kiezen wat je zelf mooi vindt natuu’k. Het is alleen maar een richtlijn.

Conclusie

Karen Millen is een mooie aanwinst in mijn collectie. De bril zit goed en je kunt je er heerlijk achter verschuilen. Verder is het een tijdloos model, waar ik echt wel een poosje mee vooruit kan. Het is een prachtig pair of sunnies, maar eerlijk is eerlijk; qua stevigheid en draagcomfort haalt hij het niet bij mijn Tom Ford. Maar dan hebben we het ook over een heel andere prijsklasse.

De zonnebrillen van Karen Millen zijn verkrijgbaar bij VisionDirect. De verkoopprijs ligt rond de rond de € 50,00 á € 60,00.

Ken jij de kleding/producten van Karen Millen?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

11 REACTIES

  1. Staat je goed! Ik heb altijd een normale bril op m’n kop, omdat ik zonder nogal kippig ben en mn ogen elke dag lenzen niet meer leuk vinden. Dus ik heb een zonnebril op sterkte, die is best wel leuk. Met dat warme weer (dus wanneer ik een zonnebril draag) heb ik eigenlijk wel altijd een hekel aan zo’n warm ding op m’n kop. M’n normale bril vind ik dan ook vervelend. Op vakantie had ik dan wel lenzen in elke dag, wat handiger met zwemmen enzo. Merk dat ik een zonnebril dan heel snel weer af doe.
    * Laura heeft onlangs geplaatst: Holografische Nail Art met producten van Beauty Bigbang

  2. Leuk, ook een beetje schildpad montuur zoals ik heb gekozen. Ik kon naast de bril ook nog een zonnebril mee bestellen maar als ik zo naar buiten kijk kan die wel in de kast tot aan het voorjaar 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge