Nieuw van Vogue | Glow & Shine

7

Ik denk dat iedereen het merk Vogue wel kent. Vogue, bij mij voornamelijk bekend door de deodorant, was bij mij een beetje naar de achtergrond geraakt, met name door de doelgroep die Vogue de laatste jaren aanboorde. Maar Vogue is terug. Met een aantal uitgebreide collecties maakt zij dit jaar een comeback. Ik laat je vandaag weten of dat in mijn ogen terecht is. Kijk je mee naar de nieuwe Glow & Shine?

Vogue review

Vogue

De laatste keer dat ik iets van Vogue kocht zal een aantal jaren geleden zijn geweest, toen dochter Nien nog een klein wichie was. Een setje Vogue met een deo en een smeersel doet het altijd goed bij jonge meiden en een flacon volbedrukt met puppy’s werkt daar natuurlijk aan mee. De infantilisering van Vogue destijds werkte voor mij persoonlijk niet heel erg bemoedigend, moet ik zeggen. Met flessen met onder andere kittens, sterretjes en andere Hello Kitty hatseflats erop, voelde ik niet echt de drang tot aankoop. Maar ik behoor dan ook tot een andere doelgroep. Anno 2017 gooit Vogue het gelukkig over een andere boeg, waardoor de moeders van de meisjes ook eens wat voor zichzelf in het winkelmandje kunnen gooien.

Vogue Glow & Shine

Diamonds are a woman’s best friend. En dat is een waarheid als een koe, hoewel ik net zo blij ben met een steentje uit de kauwgomballenautomaat – als het maar glimt. De producten uit de Glow & Shine collectie bevatten Diamond Dust en ook al trek ik daar een wenkbrauw bij op, het bekt natuurlijk wel lekker. Verder zijn de producten voorzien van een gouden shimmer, wat zorgt voor de nodige glow op de huid. Wat mij gelijk al opviel is dat de producten er luxe en tijdloos uitzien. De kleuren zijn ingetogen en de vormgeving is basic. Een stevige verbetering, als je het mij vraagt.

Vogue review

Glow & Shine Shower Foam

Shower foam. Lekker. Kom maar door! Bijna elk zichzelf respecterend merk heeft tegenwoordig wel een shower foam in het assortiment en hoewel bij mij die flessen altijd veel te snel op zijn – zuinigheid is niet één van mijn kwaliteiten – vind ik douchen met een echte shower foam altijd erg lekker.

Vogue review

De Glow & Shine Shower Foam van Vogue ziet er niet alleen mooi uit, hij ruikt ook nog eens weldadig lekker. De geuren in de Glow & Shine collectie worden gevormd door mandarijn, jasmijn, vanille en muskus (muskus, yay!) en dat is te ruiken. Het product presenteert zich als een gel, dat daarna wordt omgezet naar een heerlijk en stevig schuim. LOVE IT.

Vogue review

De geur is te omschrijven als warm. Er mag dan misschien een mandarijntje in zitten, deze ruik je niet terug en dat vind ik helemaal niet erg. Jasmijn, vanille en muskus vormen namelijk een heerlijke combinatie. De Shower Foam zou een lichte shimmer bevatten, maar ik kon hem niet echt ontwaren of ik moest echt al met een loep over mijn huid gaan. Op zich geen ramp: my days as a discoball are over.

Glow & Shine Cream Shower

Voor wie niet van Shower Foam houdt – of in mijn geval: als de Shower Foam op is – is er de Glow & Shine Cream Shower. Deze Cream Shower is, even oneerbiedig gezegd, iets minder luxe dan de Shower Foam van hierboven, maar de geur is zeker niet minder.

Vogue review

De shimmer in de Cream Shower is iets beter te zien dan in de Shower Foam en dat is leuk – als je ervan houdt. Voor mij is het niet echt van belang en aangezien er in alle producten van de Glow & Shine collectie shimmer zit, moet je natuurlijk ook waken voor lagen dik opgebouwde shimmer. Al met al een prima douchegelletje, die ik er regelmatig bij pak voor het snelle werk. Voor een uitgebreide douche gaat mijn voorkeur toch naar het luxere zusje in de vorm van de Shower Foam.

Glow & Shine Bodylotion Spray & Go

Ha, da’s mooi. Ook Vogue gaat niet voorbij aan de trend van Spray & Go Bodylotions. Deze bodylotion in sprayvorm is al een tijdje terrein aan het winnen en hoewel de werking het niet haalt bij een fiffy puffy bodybutter, ben ik wel erg blij dat er nu ook rekening wordt gehouden met de vrouw die ’s ochtends geen tijd heeft, omdat er gewoon gewerkt moet worden.

Vogue review

De Body Lotion Spray & Go kan makkelijk worden aangebracht door het vanaf een afstandje op de huid te sprayen en in te smeren. De flacon maakt hetzelfde ‘piepende c.q. zoemende’ geluidje bij het sprayen als de sprayvarianten van andere merken.

 

Het product trekt snel in, ruikt wederom heerlijk en verrek; deze shimmer zie je echt wel. Verwacht geen wolkerig zachte toestanden, want daarvoor zal er naar zwaarder materiaal gegrepen moeten worden maar voor een snelle dagelijkse onderhoudsbeurt op stressochtenden kan deze flacon een lifesaver zijn.

Glow & Shine Anti Transparant

Geen collectie is compleet zonder bijbehorende deodorant. De Glow & Shine collectie heeft dan ook, geheel in stijl, een deodorant uitgebracht, die – zonder alcohol en parabenen – 48 uur lang belooft te werken.

Vogue review

48 uur? Wie gaat dat testen? Ik niet. Ik ben veel te verknocht aan mijn douche, dus die belofte laten we maar even voor wat het is. Wat wel prettig is, is de absentie van white marks; de witte strepen die een deodorant op kleding kan achterlaten. Ik heb het getest en ik zag ze inderdaad niet. Een prima deo’tje dus, die lekker ruikt. Leuk om te hebben, ook al is het alleen maar omdat hij de Glow & Shine serie completeert.

Conclusie

Vogue heeft zijn best gedaan, hoor! De Glow & Shine collectie is mooi vormgegeven in tijdloze kleuren. De Shower Foam is mijn grote favoriet, gevolgd door de Spray & Go Bodylotion die mijn beste vriend is bij haast- en vliegochtenden, waarbij ik met één been al in de auto zit, met in mijn ene hand een broodje en in mijn andere hand mijn mascararoller. You get the picture. De geur van de Glow & Shine collectie is heerlijk en helemaal mijn smaak. Ik kan er wel aan wennen.

De producten van Vogue zijn verkrijgbaar bij de grotere drogistketens. Consumentadviesprijzen: Cream Shower (€ 3,–, 160 ml), Shower Foam (€ 4,99, 200 ml), Anti Transpirant (€ 3,39, 150 ml) en Spray & Go Bodylotion (€ 5,99, 200 ml). Meer informatie vind je op de website van Vogue.

Wat vind jij van de Glow & Shine collectie van Vogue?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

7 REACTIES

  1. Wat een leuk review ken het ook nog echt voor jonge meisjes.maar dit ziet er uit om eens te proberen vooral dat Shimmer, fijne zondag verder

  2. De geur klinkt als helemaal in mijn straatje.. leuk dat vogue zich nu ook op de grote meisjes gaat richten!

  3. Ik ben toevallig net bezig met mijn review van deze producten haha. Ik vind de geur echt heerlijk! Voor mij was Vogue ook een beetje een afgeschreven merk, ik ken het nog van de Spice girls deodorant!! Als ik daar toch aan terug denk 😉 Dit vind ik een stuk beter haha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge