Urbana Mini | Mijn nieuwe tas van Moshi

10

Ja hoor, het is weer zo ver. Tutje’s got a brand new bag. Again. Deze keer gaan we even af van het gebaande pad van zwart, bruin en grijs, maar geen zorgen, ik zal niet met een hippie-achtige kleurexplosie komen. Wat ik wel ga doen, is je mijn Urbana Mini tas van Moshi laten zien.

Urbana Mini review

Tassen en Tutje

 Ik denk dat de combinatie Tut & Tas geen verdere introductie behoeft. Hennie en tas staat tot zon en maan, peper en zout, Yin en Yang, water en vuur en Bassie en Adriaan. Tassen zijn een soort van survivalkit voor vrouwen en de die-hard dames onder ons weten dat je met een enkele tas + inhoud – als je het een beetje goed aanpakt – een complete hongerwinter kunt overleven.

Moshi

Vermoedelijk doet de term Moshi niet echt een belletje rinkelen. Tenminste, dat deed het bij niet. De naam Moshi, die eerder klinkt als de Chinese naam voor Nijntje, hoort bij een merk dat zich bezig houdt met gadgets en met name het vervoer daarvan. En dan het liefst zo elegant mogelijk. Onder de noemer “Wat mooi is, moet ook mooi vervoerd kunnen worden”, draagt Moshi bij aan stijlvolle en hippe accessoires, waar je goed mee voor de dag kunt komen.

Urbana Mini review

Moshi Urbana Mini

Een heel mooi voorbeeld daarvan is de Urbana Mini. De Urbana Mini is niet alleen een stijlvolle tas; Moshi heeft hem namelijk zo ontworpen dat een laptop/tablet hierin veilig vervoerd kan worden. Eigenlijk is dat laatste ook exact waar hij voor bedoeld is, maar dat is aan het design absoluut niet af te zien; geen saaie vormen en zeker geen saaie kleuren.

Urbana Mini review

Dat laatste vond ik ook een groot pluspunt. Ik heb genoeg zwart en bruin in mijn collectie, dus ging ik nu voor iets meer kleur in mijn ledige leventje en koos voor blauw. Een doffe lichtblauwe kleur met een soort van gemêleerd patroon, afgewerkt met donkerbruine accenten. I like!

Urbana Mini review

Bij de afwerking van de tas is aan alles gedacht, een strakke en tijdloze vormgeving wat voor een mooi en classy minimalistisch effect zorgt. Dat laatste wordt nog eens extra vergroot door de echt blinde ritsen, die mooi en subtiel zijn verwerkt in het ontwerp.

Urbana Mini review

Een hengsel wordt er bij geleverd. Hoewel ik de tas zonder hengsel mooier vind, is de tas met hengsel – zoals met alle tassen eigenlijk – wel prettiger in gebruik.

Urbana Mini review

De tas bestaat uit stevig en (extra) gevoerd materiaal, wat er voor zorgt dat een laptop of tablet goed beschermd is als je ‘em meeneemt.

De binnenkant van de tas bestaat uit een aantal vakken, waarbij het middengedeelte is verdeeld in twee vakken. Da’s mooi, want dat is het gedeelte waar bij mij altijd spullen verdwijnen in de (Bermuda drie)hoekjes.

Urbana Mini review

De tas heeft ruimte voor een tablet, een 12” laptop/MacBook en daarnaast blijft er meer genoeg ruimte over voor een telefoon, make-uptasje, portemonnee, tampons, ja weet ik het, alles wat je meezeult op een dag.

Urbana Mini review

Voor mij is de Urbana Mini een ideale tas op dagen dat ik in Amsterdam ben voor mijn blog. Meestal pak ik dan de trein, maar vier uur sightseeing is dan niet aan mij besteed. Een laptopje is dan snel meegenomen om te kunnen werken in de trein.

Conclusie

Ik ben onder de indruk van de vormgeving en ontwerpen van Moshi. Ze zijn mooi, stijlvol en herbergen veel ruimte. De kleurencombinaties die men bij Moshi gebruikt zijn helemaal van deze tijd en qua stevigheid komt deze tas ook glansrijk door de test. Het mag dan van oorsprong een laptop- en/of tablettas zijn; ook op dagen dat ik mijn laptop niet bij me heb, gaat de Urbana Mini zeker met mij mee, want: ik vinnum gewoon haske mooi.

De Urbana Mini kost € 99,95 en is verkrijgbaar in een aantal kleuren bij en is onder andere verkrijgbaar in deze webshop.

Ben jij bekend met de producten van Moshi?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

10 REACTIES

  1. Wat een leukerd en de kleur is prachtig. Ik ‘moet’ ook een nieuwe tas. Ik kocht een prachtigeTopshop tas in Londen maar deze is echt heel zwaar in de praktijk dus ik til me een breuk met deze tas en daar baal ik van want de kleur is echt zoo mooi.

  2. Oh god. Ik heb dat dus ook met tassen!!!! Al mijn hele leven al (al klink ik nu verschrikkelijk oud). Een paar nieuwe schoenen vind ik best leuk, maar ik krijg in een winkel nergens meer hartkloppingen van dan van een tas. JIj hebt met deze ook een goede keus gemaakt, lekker tijdloos en classy. Geniet ervan!
    * bychristiana heeft onlangs geplaatst: Review foto op canvas van Canvascompany

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge