Unboxing | The Beauty Bakery | Comfort Box

10

De fresh handmade skincare is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het past helemaal in het beeld van deze tijd en hoewel ik mijzelf ook prima vermaak met industrieel vervaardigde smeersels, vind ik het wel leuk om af en toe een uitstapje te maken naar ‘lekker vers’. Aangezien ik al heel lang iets van The Beauty Bakery wilde proberen, plaatste ik onlangs een bestelling, maar die werd totaal oversneeuwd door de ter gelegenheid van de feestdagen uitgebrachte Comfort Box, die ik daarna kreeg toegezonden. Ho ho ho! Kijk je mee naar de unboxing?

The Beauty Bakery unboxing

The Beauty Bakery

Voor wie de Beauty Bakery niet kent, hierbij een kleine bloemlezing. The Beauty Bakery is een webshop die zich specialiseert in fresh handmade skincare. Dit kan van alles zijn, varierend van zeep tot bodybutter tot scrub, maar ook aan het haar wordt gedacht. De producten zijn allemaal geniaal vormgegeven, want het oog wil natuurlijk ook wat. Je hersenen moeten daarbij keuzes maken tussen erin bijten of er mee smeren. Het eerste moet je vooral niet doen, maar het zegt wel wat over het briljante afbakken van de producten. The Beauty Bakery is in handen van Angel Raterman. Je weet wel, zo’n vrouw die alles heeft en is. Bijdehand, humor en in het bezit van een bos haar waar je U tegen zegt. Ik doe hier even een dodelijke blik bij.

The Beauty Bakery Comfort Box

Zoals gezegd werd ik dus verrast met de Comfort Box, één van de boxen die The Beauty Bakery ter gelegenheid van de feestdagen heeft uitgebracht. Ik helemaal in de gloria natuurlijk, want daar weten we wel raad mee.

The Beauty Bakery unboxing

What’s in it?

Ga ik je allemaal vertellen. Laten we vooropstellen dat de verpakking al helemaal meewerkt aan de beleving. It’s Christmas and you’ll know it.

Donut Soap Christmas Cookies

Serieus, hoe leuk is dit?! En vooral; hoe zonde is het om dit te gebruiken?

The Beauty Bakery unboxing

Deze Donut Soap is gewoon he-le-maal af. Niets meer aan doen.

The Beauty Bakery unboxing

Twee donuthelften met vulling vormen het ontwerp voor deze geniale soap. Icing, glitter, stuffing, aan alles is gedacht.

The Beauty Bakery unboxing

De geur is warm, winters en vol. Dit durf ik niet eens te gebruiken. Ik ga er eerst een aantal weken adorerend naar kijken.

The Beauty Bakery Body Butter & Sugar Scrub

Body butter in een de vorm van een slagroom/mousse-achtige structuur? Het kan. Dit is de Body Butter die de naam Winter Glow heeft meegekregen. Ik heb deze geur eerder geroken, maar ik weet niet meer waar.

The Beauty Bakery unboxing

De structuur is heerlijk; hij is versgeslagen, hoewel ‘whipped’ een mooiere benaming is. De body butter is romig en laat in beginsel een klein glanzend laagje achter op de huid. Voeden doet hij als een malle en dit blijft de hele dag door. Ideaal voor de droge huidjes. De geur blijft heerlijk lang hangen. Mijn badjas ruikt ’s avonds nog net zo als na mijn douche.

The Beauty Bakery unboxing

Van Winter Glow is ook een Sugar Scrub uitgebracht, die ook de nodige olie bevat.

The Beauty Bakery unboxing

Door de suiker wordt het een vrij grove scrub, maar daar heb ik totáál geen moeite mee. Je mag het best voelen – zeg maar.

The Beauty Bakery unboxing

Almond Waffle Cream Soap

Weer terug naar de kunstwerkjes, want er ligt er weer eentje klaar. Naast de Donut Soap vind ik de Waffle Soap briljant bedacht en in elkaar gezet.

The Beauty Bakery unboxing

Kijk nou, hoe kun je hier nou naar kijken zonder er vrolijk van te worden? Mijn oppervlakkig hartje slaat er in elk geval wel een tel van over en ik denk niet dat dat zonder reden is.

The Beauty Bakery unboxing

De amandelgeur is onmiskenbaar aanwezig – lekker! – en hoewel ik mijzelf echt even over een geestelijke barrière heen moet helpen om dit pareltje aan te breken, want: zonde, zonde zonde, ga ik het toch doen. Nee, maar echt. Ik kan dit.

Gingerbread Man Soap

We stuiteren in één keer door naar de volgende zeepproductie: Gingerbread Man Soap! De meest vrolijke poppetjes die je je maar kunt bedenken zijn door The Beauty Bakery vereeuwigd in zeep.

The Beauty Bakery unboxing

Er zitten er twee in de Comfort Box, namelijk de Winter Glow en de Sweet Strawberries & Whipped Cream. Hier in huis zijn we allemaal dol op Gingerbread man, niet in de laatste plaats door de film Shrek, dus de verwachting was dat de twee mannen hier in huis ook wel warm zouden lopen voor deze schatjes.

The Beauty Bakery unboxing

Dat bleek geen woord teveel gezegd, want de zoon des huizes schreeuwde kinderlijk blij naar beneden ‘dat hij ging douchen met het poppetje!’ Hij is 20.

Cupcake Soap Red Berries

Oh man, er komt geen einde aan. Wéér zo’n leukerd. De cupcake soap mag dan misschien niet zo groot zijn, hij weegt er toch aardig in.

The Beauty Bakery unboxing

De geur is behoorlijk aanwezig, maar dooft na het douchen snel naar normale waarden. De topping van de cupcake is in vaste vorm, maar beweegt toch genoeg mee. Dit geldt overigens voor alle whipped producten van The Beauty Bakery. Het ziet er allemaal heerlijk en fluffy uit, en dat is het ook, maar je hoeft niet bang te zijn dat het hele imperium na gebruik in elkaar dondert.

Bath & Shower Shake Crispy Snow

Een lieflijk douche- en/of badgelletje, waarvan de opdruk ons Happy Holidays wenst. Heel attent. Insgelijks.

The Beauty Bakery unboxing

Net als alles van The Beauty Bakery is ook deze Bath & Shower Shake handmade. De geur is warm en aardig winters. Haast een beetje klassiek. Ik hou er wel van, en dat is ook de reden waarom de inhoud van dit flesje inmiddels al aardig is geslonken.

The Beauty Bakery unboxing

The Beauty Bakery Badproducten

De afdeling Bad wordt ook niet vergeten. Voor mij persoonlijk geen toegevoegde waarde omdat mevrouw zo nodig meer ruimte in de badkamer wilde en het bad er vakkundig is uit gesloopt (in de top 3 van Spijtmomenten uit Hennie’s leven), maar uiteraard laat ik ze wel even aan je zien.

The Beauty Bakery unboxing

De Foaming Bath Soufflé Berry & Black is een zware jongen. Hij ruikt heerlijk en ik vermoed dat het wel even duurt voordat deze forse plons is uitgeschuimd. Hij is opgepimpt met glitter en ziet er zo aantrekkelijk uit dat ik ‘em gelijk wil proberen. Maar ja. Kan niet.

The Beauty Bakery unboxing

Winter Berries Foot Bath

Wat wél kan is een voetenbad nemen met de Winter Berries Foot Bath. Niet te verwarren met de Beauty Blender, waar hij qua vorm sterke gelijkenissen mee vertoont.

The Beauty Bakery unboxing

Ik mag dan wel geen bad meer hebben – yes please, rub it in – maar een elektrisch voetenbad heb ik nog wel. Ergens. In de schuur. Dit fijne eitje lijkt mij ideaal om er in te mikken na een lange werkdag. Of wacht, nee! Ik heb het. Voor tijdens de Kerstspecial van All You Need Is Love. Kan ik mijn tranen rechtstreeks in de voetenbak laten vallen.

The Beauty Bakery unboxing

Conclusie

Het uitpakken en proberen van de producten van The Beauty Bakery was één groot feest. Handmade producten die in alle opzichten uitblinken, zowel in kwaliteit als vormgeving, stemmen mij gewoon erg blij. De Comfort Box zit werkelijk stikvol met pareltjes, die er zo leuk uitzien dat je ze amper durft te proberen. De Donut Soap en de Waffle soap zijn zwaar favoriet, gevolgd door de Gingerbread Man. De box bevat naast bovenstaande producten ook nog een voucher met een waarde van € 10,00. Met deze box heeft The Beauty Bakery een hele Blije Doos uitgebracht, waar je voor de verandering eens niet zwanger voor hoeft te zijn.

Alle producten uit deze giftbox zijn ook in andere varianten los te bestellen. De Comfort Box is nu als Kerst Special te koop bij The Beauty Bakery voor € 34,95 (de waarde vertegenwoordigt een bedrag van om en nabij € 90,00). De samenstelling kan per box varieren.

Heb jij ervaring met producten van The Beauty Bakery?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

10 REACTIES

  1. Wat een zaligheid! Inderdaad bijna zonde om te gebruiken, maar stuk voor stuk producten die je toch wilt proberen. Dit is wat mij betreft de kerstverrassing van 2017. Eigenlijk het leukste wat ik tot nu toe ben tegengekomen. (en een paar winterse uilensloffen, maar geen idee waar je die kan kopen)

  2. Oh ja, dit ziet er echt geweldig uit! Ik heb ooit eens een shampoo bar geprobeerd. Die rook in elk geval erg lekker. En verder kreeg ik vooral last van keuzestress, want wat moet je dan bestellen?? Zo’n kerstpakket is dan wel een feestje, man!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge