Unboxing | Styletone | September 2017

7

Vorige week dacht ik nog: ‘Wat is de Styletone laat?’, maar dat bleek geheel aan mij te liggen. Richting de komst van de nieuwe Styletonebox merk ik dat mijn reviews over de vorige boxen weer heel veel worden gelezen, maar hij is er, hoor! De Styletone unboxing, editie September 2017, dus laten we maar snel gaan kijken.

unboxing styletone

Styletone September 2017

Het is gedaan met de zomer en dan nu ook echt. Styletone vindt dat ook en om te voorkomen dat we dat feit gaan wegdrinken met wijn, heeft ze in de box van september voor afleiding gezorgd in de vorm van een box met – klein verklapje – zeer bruikbare producten, die iedere make-up liefhebber kan gebruiken.

unboxing styletone

Zoals iedere maand, hebben we ook dit keer weer te maken met fullsize, vegan en dierproefvrije producten. Dat je het even weet.

Beauty Made Easy – Oil Blotting Paper – € 7,89

Blotting paper is één van de weinige producten die ik nog nooit heb gekocht. Nu ik erover nadenk; ik heb het ook nog niet zo vaak gebruikt. Ik vind het als zuunige Grunnse een beetje zonde om iets te kopen waar je dingen mee afveegt en weggooit. Eigenlijk vind ik blotting paper een soort van cosmetisch toiletpapier.

unboxing styletone

Hoe leuk is het dan als er gewoon een pakje in de Styletone box zit. Dit pakje blotting paper van Beauty Made Green is bedoeld om de nodige glim die halverwege de dag altijd op komt zetten, meestal in de T-zone, tegen te gaan. Door middel van een velletje op de huid van de T-zone te deppen, haal je de glimmende huid weer op naar een weer wat matter geheel. Desgewenst kun je het velletje nog omdraaien om een ander stuk van je gezicht mee te behandelen.

Het pakje bevat 80 velletjes

Ik moet zeggen dat ik dergelijke acties heel vaak vergeet. Waarschijnlijk omdat ik wel betere dingen te doen heb op werkdagen. Maar allez, op feestjes kan dit een prettig hulpmiddeltje zijn.

LOOkX – Eyeshadow + box – € 20,–

En daar hebben we LOOkX weer. Dit Nederlandse merk heeft oogschaduw aan de box toegevoegd en daarom zeg ik: YAY.

unboxing styletone

LOOkX heeft een aantal kleuren verdeeld over de box, die – althans, voor zover ik kan zien op de leaflet – zeer draagbaar zijn. Ik ontving een grijze kleur, een tint die ik graag gebruik in de buitenste ooghoek. De pigmentatie is op het eerste gezicht goed, maar wat het na een dag doet kan ik natuurlijk nog niet zeggen.

unboxing styletone

Overigens hebben we hier niet alleen met een oogschaduw te maken, maar ook de box is onderdeel van de bijdrage van deze maand. De oogschaduws zijn namelijk als losse magnetische pan’s te bestellen. Mocht je een ander kleurtje willen, dan klik je deze gewoon weer in deze box.

Ofra Cosmetics – Universal Eyebrow Pencil – € 11,–

Dit merk heb ik vaker voorbij zien komen bij diverse beautyboxen en als ik me niet vergis heb ik ook al wel eens een wenkbrauwpotlood van Ofra gehad. Wat daar ook van zij: Ofra timmert goed aan de weg, niet in de laatste plaats door diverse samenwerkingen met Nikkie Tutorials. U weet wel: zij die zo goed kan make-uppen dat je – slecht geblend – groen van jaloezie ziet.

unboxing styletone

We hebben hier te maken met een redelijk basic wenkbrauwpotlood en dat geldt ook voor de kleur. Niet te licht en niet te donker.

unboxing styletone

Ik vermoed dat deze tint voor mij weer iets te donker is, aangezien ik nog steeds zo blond ben as can be. Het potlood is waterresistent en dat is uiteraard een dikke plus.

Ariane Inden – Waterproof Mascara – € 16,75

Oehhhhh. Mooi mooi mooi. Een merk dat ik nog niet kende én een hele mooie en zware verpakking. Ariane Inden is de naam en dit merk is van Nederlandse afkomst. Had ik niet verwacht.

unboxing styletone

Ariane Inden heeft een aantal mascara’s in haar assortiment, waarvan de Gold en Silver zeer draagbaar zijn in de zon, regen (waterproof-ish) en sport. Sport, hm. Ik sta weer in de startblokken om te gaan hardlopen, ja nee echt, dus deze gaat binnenkort maar eens op de wimpers tijdens een lesje Renate Wennemars.

unboxing styletone

Het borsteltje is fijn/tenger gevormd, wat ik altijd prettig vind. Maakt de kans op knoeien wat kleiner. Ik vind de huls prachtig en verre van Nederlands aandoen. De zwaarte en vormgeving hebben eerder Dior-achtige trekjes. Mooi gedaan!

Beebee – Primer – € 19,95

Net nu ik een beetje van de primers af was – geen tijd, geen zin en zonder blijft de boel ook wel redelijk zitten – treffen we een primer aan. En dan word ik natuurlijk toch weer nieuwsgierig.

unboxing styletone

Beebee is een bekend merk, want ik heb hier al een aantal producten van in mijn stash, waaronder een bronzer die ik graag gebruik. De primer waarmee we deze maand worden verblijd ziet er interessant uit met zijn zwarte tube en goudkleurige accenten.

unboxing styletone

Deze primer moet worden aangebracht ná de dagverzorging en is geschikt voor zowel een droge als wat meer vette huid. Volgens Beebee varen beide huidtypes daar wel bij. Het product zelf is wit en droogt transparant op. Tip van Styletone: het is niet altijd nodig om je hele gezicht met een primer te bewerken. Aanbrengen op alleen de T-zone kan al genoeg zijn om een hele dag – meer – plezier van je make-up te hebben.

Conclusie

Het zijn misschien niet de meest spannende producten deze maand, maar ik kan ze wel waarderen. De Styletone box van September 2017 bevat vijf zeer bruikbare producten, die allemaal – op het wenkbrauwpotlood na, maar ik vermoed dat ik daar een collega wel mee kan verblijden – een kans maken om in mijn dagelijkse bakje te komen. Ik ben benieuwd naar de werking van de primer en de mascara ligt al klaar voor de komende weken. De waarde van deze Styletone box , waarvan de aanschaf neerkomt op € 12,50 (inclusief verzenden), bedraagt deze maand € 75,59. Een bedrag waar je mij zeker niet over hoort klagen.

Meer informatie vind je op de website van Styletone.

Wat vind jij van de producten van deze maand?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

7 REACTIES

  1. De naam Ariane inden komt mij bekend voor maar geen idee waar ik dat gezien heb. Ik dacht dat het iets Zweeds was ofzo…oeps, Nederlands dus.
    Prima box, ben wel benieuwd naar die primer en mascara!

  2. Ik vind de box de laatste paar keer wat tegenvallen. Beetje saai en eentonig…ik hoop dat de volgende box wat spannender is met een paar aparte hebbedingetjes.

  3. Dat ziet er toch best goed uit allemaal! Leuk, die Nederlandse merken, zo leer ik ook weer wat bij. Blotting paper had ik ‘vroeger’ altijd van Catrice, werkte als een trein. Inmiddels vind ik de papieren handdoekjes op de toilet in kantoor ook erg goed werken als ‘blotting paper’, haha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge