Unboxing | Styletone | Oktober 2017

9

Ik schrok een beetje, want ik had dit weekend nog geen Styletone binnen en aangezien de komst van de Styletone redelijk synchroon loopt met mijn cyclus, kon dat twee dingen betekenen; of ik was over tijd – nee hoor, gekheid – of de Styletone was laat. Gelukkig bleek het laatste het geval, zodat ik vandaag alsnog kom met de Unboxing van de Styletone editie Oktober 2017.

Styletone Oktober 2017

Het is herfst en dat weet Styletone ook. Het menu spreekt over regen tegen ’t zolderraam en een beetje indoor cocooning. Exact hoe ik er op dit moment bij zit: opgekruld op de bank, met een kopje thee onder handbereik. Ik was erg benieuwd wat er deze maand in de Styletone box zat en ik kan je zeggen: de box van deze maand is meer dan compleet.

Tini Beauty – Highlighter Stick – € 18,–

We beginnen met het product dat voor mij gelijk al De Favoriet uit deze box is, namelijk de highlighter stick van Tiny Beauty. Tiny Beauty zat al eerder in de Styletone, maar het product van deze maand scoort hoge ogen.

Styletone oktober 2017 review

Ik ben dol op highlighters en ben ook dol op highlighters in stick-vorm. Ze werken snel en je propt ze makkelijk in je tas.

Styletone oktober 2017 review

Maar wat ik het allerallermooiste vind aan de highlighter van Tiny Beauty is de kleur. Volgens mijn informatie heet de kleur Candleit en hij is heel subtiel en neutraal van tint.

Styletone oktober 2017 review

Dat geldt ook voor de swatch. Prachtig, prachtig, prachtig. Hij geeft een niet overheersende, gezonde gloed en aangezien dit geen heavy highlighter is, acht ik deze stick heel geschikt voor de 40+-huid. Jeuj!

Christian Faye – Superb mascara – € 18,95

Wederom een fijn merk, want Christian Faye is toch best bekend in beautyland, Ik maakte al eens kennis met een wenkbrauwpoeder van dit merk – overigens met succes – en daar wordt deze maand de mascara aan toegevoegd.

De huls van de Superb mascara ziet er mooi uit en voelt redelijk zwaar, dus luxe, aan.

Styletone oktober 2017 review

Het siliconenborsteltje van deze mascara oogt alsof ‘ie prettig werkt, maar ik moet het natuurlijk nog daadwerkelijk aan den wimper ondervinden.

Manna Kadar – Trifecta Bronzer – € 20,–

En ja hoor, weer een oude bekende. De afgelopen jaren heeft Manna Kadar vaker de Styletone gesierd en wat mij betreft met succes. Ik heb een lipstick van Manna Kader in mijn make-uptasje die ik wekelijks gebruik, dus er kan nog meer bij.

Styletone oktober 2017 review

Met dit Trifecta product zet Manna Kader een 3-in-1 make-up’je neer.

Styletone oktober 2017 review

Dit poeder kan namelijk worden gebruikt als bronzer, maar kan ook worden ingezet als oogschaduw en volgens het menu zelfs als wenkbrauwproduct. Bij dat laatste heb ik dan een beetje mijn twijfel, gezien de wel erg warme ondertoon van het poeder.

De kleur vind ik overigens prachtig. De verpakking daarentegen vind ik dan weer een beetje gammel.

So Susan – Liquid Waterproof Eyeliner – € 20,–

Lang voordat ik de Styletone box leerde kennen, was ik al benieuwd naar de producten van So Susan. Ik vond het er allemaal zo gezellig uitzien, maar verder dan een lip- en cheekproduct was ik nog niet gekomen.

Styletone oktober 2017 review

Maar daar gaat nu verandering in komen, want we hebben een vloeibare eyeliner in de box.

Styletone oktober 2017 review

Eyeliner is één van de essentials in mijn dagelijkse make-up en ik vind het altijd leuk om te kijken of er eyeliners zijn die het kunnen opnemen tegen mijn geliefde gel eyeliner van Bobbi Brown. Volgens de Styletone kan Susan de strijd wel aan met Bobbi – catfight! – want de vloeibare eyeliner is smudge- en waterproof. We’ll see.

Estate – Lip Pencil – € 10,–

Een voor mij nieuw merk is het Canadese Estate, een merk dat haar bestaansrecht ontleent aan de vraag naar professionele make-up tegen een betaalbare prijs.

Naast liquid lipsticks heeft dit Estate ook lip pencils in haar assortiment en deze oudroze tint is daar eentje van. Mij maak je er in ieder geval blij mee, want is zowel het product als de kleur dat/die ik vaak draag, tezamen met een glossje.

Styletone oktober 2017 review

Omlijn de lippen, vul ze in met het lippencil en gooi er een glosje overheen. Et voila. Scheelt minstens een ochtend aan bijwerken – waar ik nooit zin in en tijd voor heb.

Conclusie

Als je alle producten bij elkaar optelt , is de oktober editie van Styletone een ontzettend complete box die in zijn eentje al bijna in een complete make-up look voorziet. Alle producten zijn zonder meer erg bruikbaar en de kleurkeuze is veilig – wat ook wel moet bij een massaverzending – maar zeer oké. Voor mij is de highlighter van Tiny Beauty de grote favoriet en een misser zie ik eigenlijk niet, hoewel we voorlopig wel genoeg mascara’s van Styletone hebben gekregen. De waarde van de box is weer eens ouderwets riant, want deze bedraagt € 86,95, terwijl de Styletone box zelf maar € 12,50 (inclusief verzenden) kost.

Meer informatie vind je op de website van Styletone.

Wat vind jij van de producten van deze maand?

Tutje,nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

9 REACTIES

  1. Die highlighter stick, echt iets voor mij! Ik wil een dezer dagen in de stad gaan kijken of de bekende budgetmerken nu de vloeibare highlighters hebben, ik merk dat poeders steeds minder lekker pakken op mijn huid. Dan oogt mijn huid nog droger.
    Zo een stick is eigenlijk de perfecte middenweg , niet vloeibaat en geen poeder. Super handig!

  2. Ja, ik vind het ook een mooie en bruikbare inhoud. Ik heb eerder een mascara van Christian Faye gebruikt, en dat was echt een toppertje. Ik ben dus benieuwd wat jij er van vindt. De highlighter stick ziet er ook goed uit.

  3. Zo de producten van deze maand zijn allemaal leuk dit keer! Hele mooie dingen zitten erin! Ik gebruik bronzer ook wel eens als oogschaduw trouwens! Een tijdje terug ook als wenkbrauwpoeder, maar dat is niet ideaal inderdaad met die warme ondertoon, Maar ik was vergeten mn wenkbrauwpoeder in mn toilettas te gooien.
    * Laura heeft onlangs geplaatst: Ofra x NikkieTutorials: Glazed Donut & Dutchess

  4. Moet bekennen dat ik van deze maand geen spijt heb dat ik de box niet heb. De high lighter vind ik iets te weinig ‘lighten’, de lip liner vrij vlak van kleur.. maar dat is op basis van wat ik zie op de plaatjes. Die bronzer oogt wel heel mooi! Als jij er maar blij mee bent 🙂 Ik lees je reviews graag en ben stiekem dan ook wel blij dat ik deze maand ‘niks gemist’ heb in mijn optiek hihi, oeps!
    * Josine heeft onlangs geplaatst: bye bye bad hair day

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge