Unboxing | Styletone | November 2017

12

We zitten alweer twee weken in november en dat betekent ook de één na laatste Styletone box van dit jaar. Afgelopen weekend klonk de welbekende plof weer op de deurmat en zodoende laat ik jullie als altijd weer de inhoud zien, afkomstig uit this little box of joy. Kijk je mee naar de unboxing van de Styletone, editie november 2017?

Review styletone november 2017

Styletone november 2017

Styletone haakt in op het “Is it Christmas yet?” en heeft daarom de box van deze maand alvast een feestelijk tintje gegeven. Mooi man. Van mij hoeft de kerstmeuk nu nog niet, maar ondertussen typ ik dit wel met mijn kerstsokken aan. Beetje dubbele moraal, Hennie. Wat daar ook van zij, op de naar de inhoud!

Christian Faye – Quattro Eyeshadow – € 15,95

Werden we vorige maand verrast met een mascara van Christian Faye, deze maand vinden we een oogschaduwpalette in de box. Ik heb deze oogschaduwpaletten al veelvuldig voorbij zien komen in persberichten, dus ik vind het leuk om deze eens te testen.

Review styletone november 2017

Ik was heel tevreden over het wenkbrauwpoeder van Christian Faye en ik vind de producten er allemaal luxe uit zien, maar ik had wel iets meer glamour verwacht bij een oogschaduwpalette van dit merk.

Review styletone november 2017

Het gaat natuurlijk om de inhoud, en met de kleuren is niks mis. Heel af en toe grijp ik wel naar blauwgrijze tinten en als je het goed doet dan kun je blauwe ogen laten poppen met dit soort kleuren. Ik heb de laatste tijd best wel wat blauwe kledingstukken in mijn garderobe gekregen, wat het extra leuk maakt om met deze tinten in de weer te gaan. Jammer genoeg geeft de zwarte tint nagenoeg geen kleur af. Zonde.

Review styletone november 2017

Paese – Eyelashes – € 12,–

Oh, maar dit vind ik echt leuk. Stukjes nepwimper van Paese om je ogen net even wat meer definitie te geven. Extra lollig voor tijdens de feestdagen.

Review styletone november 2017

Ik zeg het maar gelijk; ik ben een drama met false eyelashes. De enkele keer dat ik het probeer zitten ze a. niet recht of b. hangen ze binnen vijf minuten voor mijn ogen te bungelen. Meestal trek ik ze er dan woest af, om gefrustreerd mijn weg weer te vervolgen. Wat dat betreft ben ik benieuwd of deze losse stukjes iets vriendelijker zijn in gebruik. Lijm is niet nodig, want die zit al aan de haartjes bevestigd.

Bella Pierre – Shimmer Roll – € 20,00

We hadden al highlighter poeder en highlighter crème, maar nu hebben we ook een highlighter roller! Bella Pierre geeft ons deze maand een toch wel verdomd highlighter rollertje.

Review styletone november 2017

Bella Pierre vind ik een fijn merk. Ik ben al meer dan een jaar tevreden over hun wenkbrauwpalette, dat gewoon goed werk levert. Deze highlighter in een champagnetint vind ik wonderschoon en het opbrengen lijkt me hiermee een makkie.

Review styletone november 2017

Beautaniq Beauty – Masker – € 6,00

Een nieuw merk in de Styletonebox. Het heet Beautaniq Beauty, een plantaardig skincare merk.

Review styletone november 2017

Radiant Glow is een voedend masker dat zorgt voor een oppepper van de huid. In het masker zitten onder andere vitamine C, antioxidanten en papaya verwerkt. Een fijn zakkie voor een momentje qualitytime zullen we maar zeggen. Of een schoenkadootje voor de 20-jarige ijdele zoon des huizes. Van wie zou hij dat nou hebben?

Youth Lab – CC Cream – € 14,95

Niet alleen een bekend merk, maar ook een bekend product. Althans, voor mij dan. Ik moet even heel diep graven, maar deze CC Cream van Youth Lab zat een jaar of twee geleden ook al in de Blux box – als ik me niet vergis.

Review styletone november 2017

Niet dat ik daar rouwig om ben, want ik vond dit destijds een hele prettige CC cream, die ik helemaal leeg heb geknepen. De dekking is licht, maar geeft wel een egaal effect. Ideaal voor door de week. Ik was ‘em alweer vergeten, maar ik ben blij met deze aanwinst, die ik gelijk in mijn dagelijkse bakje heb gegooid.

Conclusie

Ik vind de Styletone box van november 2017 een zeer prettige inhoud hebben. Het zijn bijna allemaal producten die zich ook lenen voor dagelijks gebruik. Favoriet uit deze box zijn de CC cream en de highlighter, die gelijk in gebruik zijn genomen. De waarde van de box bedraagt € 68,90 en dat is een prima waarde, als je je bedenkt dat de Styletone zelf € 12,50 per maand kost (inclusief verzending en passend door de brievenbus).

Meer informatie vind je op de website van Styletone.

Wat vind jij van de producten van deze maand?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

12 REACTIES

  1. Je wilt niet weten hoeveel setjes valse wimpers ik al geprobeerd heb (staat toevallig morgen in een shoplog) In mijn la liggen overal stukjes valse wimpers van diverse merken. Als ik ze al uit de verpakking haal trek ik ze al kapot.
    Heb ik een uitje, dan probeer ik weer en of ze zitten idioot scheef, of weer los bij het uiterste puntje.
    Ik ben zo benieuwd of deze blijven zitten, let me know!

  2. Mwah, dit is volgens mij de eerste editie waarvan ik denk: niet echt top. Blauwe oogschaduw gebruik ik eigenlijk sinds mijn tienerjaren niet meer (ha, nostalgie!) en nep-wimpers zijn echt niks voor mij.. Ben benieuwd wat jij er van maakt! Ze zien er wel leuk uit 🙂

  3. Ik vind hem een beetje tegenvallen de inhoud maar dat komt omdat ik die kleuren oogschaduw niet gebruik en de nepwimpers ook niet *blink* maar wel een goede variatie aan producten dat doen ze toch altijd wel goed bij StyleTone.

  4. Hm., ik vind hem dit keer niet heel super eigenlijk. Het zijn niet echt producten die ik snel zal pakken. Oh my, nooit geweten dat ze ook ‘stukjes’ nepwimpers hebben haha. Ik ben hier zelf ook een ramp mee, maar ik vind het wel altijd prachtig staan.

  5. Erg leuke box. Ik heb de oogschaduw in grijstinten ontvangen. Kleuren die ik eigenlijk nooit gebruik. De highlighter en BB cream zijn gelijk in gebruik genomen en de wimpertjes zijn ideaal om met name te accentueren. Kortom…Ik was blij met de zeer bruikbare inhoud van deze november editie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge