Unboxing | Styletone | Juni 2017

10

Voor mijn gevoel was de Styletone van vorige maand nog maar net bezorgd, toen de volgende alweer op de mat lag. Ik dacht even dat het een foutje was, maar nee, er was toch echt alweer een maand voorbij. Wil je weten wat er in de Styletone box van juni zit? Dat kan. Want vandaag volgt weer de maandelijkse unboxing.

Styletone juni 2017

De juni box van Styletone begint met een menu met wat gezellige chitchat en wat huishoudelijke mededelingen. Hoewel Styletone van Nederlandse afkomst is, zijn de menu’s altijd in het Engels en dat soort dingen juich ik toe. Naast het feit dat Engels een voertaal is, krijgt het geheel hiermee ook een internationaal karakter.

De opening van de box begint met LOOKX. Dit – Nederlandse – merk ken ik wel en zie ik ook steeds vaker voorbij komen op Social Media en in andere beautyboxen.

inhoud styletone juni 2017

De Styletone box bevat een waterproof eyeliner met een metallic-matte finish. Metallic en matte. Kan dat? Hoe dan ook, in de box van deze maand is een blauwe, groene, paarse of nude kleur te vinden. Ik kreeg een paarse en daar ben ik wel content mee. Ik moet zeggen dat de eyeliners die Styletone levert over het algemeen van goede kwaliteit zijn. Zo heb ik de eyeliners van StarLooks helemaal opgemaakt; ze bleven een hele dag – ongeacht wat je doet – als een huis zitten. Als deze paarse van LOOKX dat ook doet, dan ben ik een tevreden meisje.

Yolora – Makeup Remover Pen – € 9,95

Yolora. Hahaha. Ja sorry, klinkt gewoon grappig. Maar wat heeft Yolora dan gemaakt? Een makeup remover pen. Nu las ik op diverse media wat teleurstellende reacties, maar ik dacht gelijk: “Verrek. Handig!” Dit pennetje haalt namelijk ontsierende make-up plekjes weg die kunnen ontstaan na een dag gebruik. Ik kan me daar wel mee identificeren, want mijn check in de autospiegel als ik naar huis ga, geeft altijd een volkomen ander beeld dan mijn keurig afgepoederde spiegelbeeld in de ochtend.

inhoud styletone juni 2017

Ik zie dus wel brood en handigheid in dit product en het is ook reteslim bedacht. Het is niks meer dan een veredeld wattenstaafje doordrenkt in remover, maar wel eentje die afsluitbaar is en je dus makkelijk in je tas gooit.

Afterspa – Exfoliating Body Scrubber – €9,95

Afterspa is een nieuw merk in de Styletone box en staat bekend om haar collectie huidverwen-dingetjes.

inhoud styletone juni 2017

Afterspa schuift ons deze maand een Exfoliating Sponge toe. Dat soort dingen verslind ik altijd met dozijnen tegelijk in de zomer, want ik wil natuurlijk wel lekker zacht blijven. De Exfoliating Body Scrubber is geschikt voor onder de douche maar kan ook gebruikt worden voor het iets ruigere exfolieerwerk. Fijn. Kunnen we weer lekker raggen.

29 Cosmetics – Lipstick – € 25,–

Dit is een merk dat al vaker in de Styletone zat. Ik heb al een blush en een foundation van 29 Cosmetics; een merk dat hele mooie en zware vormgeving toepast bij het ontwerp van de producten.

inhoud styletone juni 2017

Een lipstick was dan ook zeer welkom en ik was zeer benieuwd welke kleur er in de – wederom luxe en zware – huls zat.

inhoud styletone juni 2017

Drie kleuren zijn over de box verdeeld waarbij ik hoopte op één van de twee rode tinten. Nu heb ik meestal mazzel, maar het geluk liet mij deze keer even in de steek; ik ontving Stella’s Cellar, een heule roze tint. Mooi kleurtje hoor, daar niet van, maar helaas niet mijn ding. Ik maak er vast wel iemand blij mee.

Peony Cosmetics – Shadow Trio Palette – € 18,–

Naar het laatste product moest ik even zoeken in de box, want ik had een bepaald beeld in mijn hoofd toen ik las dat er een oogschaduwpalette in de box zat.

inhoud styletone juni 2017

Maar ik heb ‘em gevonden. Het bleek namelijk een heel klein paletje te zijn. Misschien dat Peony Cosmetics hiermee de uitzondering op de regelfabel dat Size Doesn’t Matter heeft gevonden.

inhoud styletone juni 2017
Met de pigmentatie is niks mis!

Voor een minuscuul palette vind ik ‘em nog best wel compleet. Er passen zowaar drie – mooie en gangbare – kleuren in en er was zelfs ruimte voor een spiegeltje. Ik heb geen idee of dit een krachtpatser is, maar hij gaat wel mee in de tas voor het betere bijwerken. Als ik hem dan nog kan vinden, that is.

Conclusie

Op zich is de juni editie van Styletone een prima box; de waarde is aanzienlijk (€ 80,85) en het zijn ook allemaal bruikbare producten, maar kweenie, ik heb er geen lyrisch gevoel bij. De Exfoliating Body Scrubber heb ik inmiddels al in gebruik en de Makeup Remover Pen vind ik ook een handige vondst, maar dat is het ook wel. De rest van de producten maakt bij mij de kachel niet aan, maar goed; dat hoeft ook niet in juni.

De Styletone box kost € 12,50 en past door de brievenbus. Meer informatie vind je op de website van Styletone.

Wat vind jij van de producten van deze maand?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

10 REACTIES

  1. De make-up remover pen lijkt mij wel handig, ik kleur vaak buiten de lijntjes en dan is het poetsen met een watje en micellaire lotion of daar overheen weer een laag foundation om het weg te werken.
    Die kleur lipstick staat je mooi, staat heel fris en fruitig!
    * Babs heeft onlangs geplaatst: Het liefste cadeau voor Vaderdag!

  2. Ik heb hem deze maand voorbij laten gaan. Make-up remover zat, scrubbers zat en oogschaduw kom ik ook in om.
    De lipstick zou voor mij dan een gokje zijn en alleen daarom ga ik hem niet bestellen. Het oogpotlood lijkt me daar entegen wel weer prima.

  3. De starlooks eyeliner gebruik ik ook nog steeds dat ding raakt blijkbaar niet op bij mij die is echt super. Die van Lookx zijn over het algemeen ook wel fijn. Verder vind ik de box ook niet heel spannend qua inhoud deze maand maar op zich allemaal wel oke-tjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge