Unboxing | Styletone | Juli 2017

12

Hij lag al een week in huis en normaal ben ik er redelijk snel bij, maar deze keer ben ik wegens godsgruwelijke drukke weken wat later. Maar wat in het vat zit verzuurt niet en beter laat dan nooit. Ik heb het over de unboxing van de juli editie van de Styletone box en wat mij betreft was hij helemaal het wachten waard. Kijk maar mee!

inhoud styletone juli 2017

Styletone juli 2017

De vorige edities van de Styletone waren helemaal oké, hoor. Dikke prima. Daar lag het niet aan. Maar stiekem hoopte ik wel een beetje op een klappertje, in de vorm van een mooi product of een leuk merk. Ik heb het vermoeden dat ze bij Styletone wat nieuwe bronnen hebben aangeboord, want deze box bevat een merk dat bij iedereen bekend is en waarvan ik het leuk – en knap – vind dat het Styletone is gelukt om het merk bij te schrijven op hun lijst.inhoud styletone juli 2017

Het thema van deze maand is, hoe kan het ook anders, zomer. En die insteek komt aardig terug in de producten van deze maand.

Bellapierre Cosmetics – Banana Setting Powder – € 25,-

Bellapiere is een merk dat ik altijd wat heb onderschat. Ten eerste vond ik het vrij moeilijk om er aan te komen. Wat dat betreft was ik aangewezen op het schap bij TK Maxx, waar duizenden grijpgrage vingers hun voorwerk hadden gedaan. Bah. Daarnaast vond ik het merk ook niet bepaald goedkoop.

inhoud styletone juli 2017

Hoe leuk is het dan als je dan uitgerekend dit merk in de box tegenkomt en dan ook nog eens in de gedaante van het megapopulaire Banana Powder!

inhoud styletone juli 2017

Dit gehypte gele poedertje is niet meer weg te denken uit vele make-up routines en ook ik kwast met grote regelmaat heel wat geel poeder weg onder mijn ogen, aangezien deze kleur ongewenste kringen – het wordt wel eens wat later, zeg maar corrigeert. Ik ben meer dan blij met het Banana Powder. Styletone, heul erg bedankt!

Catrice – Ultimate Coulour Lipstick – 020 Maroon – € 3,99

Wat? Catrice in de box? Leuk! Hoewel Catrice niet tot mijn meest logische merk behoort, is het wel één van Nederlands meest verkochte budgetmerken op cosmeticagebied. De prijzen liggen er niet hoog en hoewel dat soms ook wel aan de kwaliteit is af te lezen, vind ik het leuk dat een ‘groot’ merk zijn intrede doet in de Styletone box.

inhoud styletone juli 2017

Maroon is een doffe bruinrode c.q. oud roze kleur, die ik ontzettend mooi vind. Het ultieme bewijs daarvan is ehm… dat ik hem al heb. Nee, maar echt. Jaren geleden ooit eens gekocht en daarna zoekgeraakt in één van mijn tweeduizend tassen. Geeft niet, want ik heb nu een nieuwe.

inhoud styletone juli 2017

Ik vind het een ideale lipstick voor door de week. De kleur is mooi, hij is zeer draagbaar en als je hem kwijtraakt, is er geen man over boord. Dat idee.

Doucce – Smudge Proof Eyeliner – € 20,-

Alweer een prijzig product. Doucce is een uit New York afkomstig merk, opgericht door een paar fashion- en beautyliefhebbers. Het product waar we in deze box mee kennismaken is een kohl smudgeproof eyeliner.

inhoud styletone juli 2017

Potlood eyeliners zijn mooi/kunnen heel mooi staan, maar mijn ervaring is dat het wel degelijk smudged.

inhoud styletone juli 2017

Ik ben zelf al jaren verslingerd aan mijn Bobbi Brown gel eyeliner die je smeert en vervolgens blijft zitten als een huis, maar een basic potlood is natuurlijk nooit weg. Ik ga binnenkort eens testen of dit potlood zijn smudge-proof beloftes waar kan maken.

Kost – Nail Strengthener – € 4,95

Nail strenghteners zijn alom geprezen. Ik hoor diverse goede verhalen over dit soort producten, maar hoef er zelf niet vaak naar te grijpen, want ik ben gezegend met sterke nagels. Nu gaat er natuurlijk wel eens wat mis. Afgelopen week brak de nagel van mijn linker pink en hij brak ook goed, tot ruim onder het begin van het nagelbed. Nu hoor ik al jaren uit zowel medische als niet medische hoek dat ik een belachelijk hoge pijngrens heb, maar deze keer jodelde ik voluit. PIJN! En een zielig pinknageltje. Of wat er van over is.

inhoud styletone juli 2017

De nagelverharder van Kost is een transparante lak die je kunt dragen als een glanslak en schijnt ook nog de groei van de nagel te versnellen. Hm. Misschien toch maar een likje over mijn pink met AU.

BeeBee – Natural Bronzer Face & Body – € 23,95

Beebee, een merk van Nederlandse komaf – wist ik niet, jij? – stopt deze maand een Bronzer met verschillende kleuren in ons maandelijkse verwenpakket. Ik heb ooit in een andere beautybox al eens een bronzer van BeeBee gehad en die pak ik er nog steeds regelmatig bij.

inhoud styletone juli 2017

De Natural Bronzer Face & Body bevat drie kleuren bronzer, waardoor deze bronzer geschikt zou zijn voor (bijna) ieder huidtype. Op het eerste gezicht vind ik de kleuren zeer geslaagd: geen overmatig oranje gedoe of shimmers en ach kijk, een leuk patroontje doet het ook altijd wel goed. Mooi product, waar je erg lang mee kunt doen.

Conclusie

Ik vind de inhoud van de juni editie van Styletone ouderwets goed. Mooie producten van leuke merken, die niet alleen summer proof zijn, maar het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Mijn persoonlijke favoriet van deze maand is – uiteraard – het Banana Powder. Ook de waarde van deze box is zeker niet verkeerd, want de producten vertegenwoordigen een waarde van € 77,89. Ik zeg: keurig!

De Styletone box kost € 12,50, verschijnt maandelijks, past door de brievenbus en bevat altijd vijf fullsize producten. Meer informatie vind je op de website van Styletone.

Wat vind jij van de producten van deze maand?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

12 REACTIES

  1. Oeh echt een leuke inhoud heeft de box deze keer! Vooral die Banana powder! Ik draag wel altijd oogpotlood op mn onderste wimperrand. Die van essence die je moet uitdraaien blijven goed zitten! Heb nu een andere in gebruik van Yves Rocher onder t mom van eens mn voorraad opmaken, maar die smudged wel… Super naar van je nagel! Ken ’t gevoel… ik heb nu ook een scheur in mn pink zitten die m’n nagelbed in gaat, maar daar heb ik nu een theezakje op geplakt tot ie eruit gegroeid is.
    * Laura | LvanR heeft onlangs geplaatst: Makeup Doek Getest! Werkt het echt?

    • Voor onder mijn ogen vind ik het gele spulletje ideaal. Het neutraliseert de kleur van de sporen na een goede avond beter dan een transparant poedertje. Benieuwd wat jouw ervaring is, mocht je er ook iets van aanschaffen.

  2. Op insta moest ik ook 2x kijken toen ik je berichtje zag over Styletone in combinatie met Catrice. Fijn merk maar had het niet bij elkaar verwacht. Een mooie box weer hoor, dat banana powder is echt hemels he?
    * Josine heeft onlangs geplaatst: bold summer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge