Unboxing | Styletone | Februari 2018

13

Nog net op de valreep, op de één na laatste dag van de maand, kom ik nog even met de Styletone. Normaal plaats ik die artikelen wat eerder, maar door de drukte van de afgelopen maanden weken dagen was het er nog niet van gekomen. Natuurlijk wil ik jullie de inhoud van deze beautybox niet onthouden en daarom is het vandaag alsnog tijd voor de Unboxing van de Styletone box februari 2018.

inhoud styletone februari 2018

Styletone

Het thema van februari is dat er eigenlijk geen thema is. Het draait een beetje om weer een beetje in het normale ritme komen in de maand waarin het Valentijnsdag is. U ziet, ik ben echt veel te laat met plaatsen. Story of my busy life.

inhoud styletone februari 2018

Emite – Active Eye Light Concealer – € 27,00

We trappen af met Emite, een merk dat al vaker in de Styletone box te vinden was. De Active Eye Light Concealer is hoop in bange dagen na ehm… lange nachten.

inhoud styletone februari 2018

Deze concealer is in het leven geroepen om de eerste tekenen van veroudering te minimaliseren en maakt tegelijk korte metten met donkere kringen.

inhoud styletone februari 2018

Hoewel het product an sich niet zo heel erg spannend is, ben ik er wel blij mee, want dit is echt een goed smeerbare en dekkende concealer. Aangezien ik wat later ben met plaatsen van dit artikel, heb ik deze concealer ruim kunnen testen en ik vind het echt een aanwinst.

Lord & Berry – Blush Crayon Camelia – € 15,00

“Oh, een lipchubby!’’, dacht ik bij het zien van dit potlood van Lord & Berry, een vrij populair merk, dat regelmatig verschillende beautyboxen voorziet van producten.

inhoud styletone februari 2018

Maar ik had het mis. We hebben namelijk te maken met een crème blush. Eentje die makkelijk te blenden is, als ik het menu goed begrijp.

inhoud styletone februari 2018
Onderste swatch geprobeerd te blenden, maar met weinig succes.

Ik moet het nog zien. De strepen op mijn hand waren niet heel erg makkelijk te blenden, maar misschien ben ik te sceptisch en te ongeduldig. Het lijkt me wel een ideaal make-up’je om mee te nemen; hoef je namelijk niet met kwasten te lopen sjouwen. En de kleur vind ik prachtig. Eerlijk is eerlijk.

Skin & Tonic – Lip Balm – € 4,95

Tja, wat moet je verder zeggen over een lip balm. Hij is welkom. Want deze week wordt het -10 graden.

inhoud styletone februari 2018

Oh wacht, wat nog wel een vermelding waard is, is de opdruk. De Britse humor is bij Skin & Tonic London weer goed vertegenwoordigd door de spot te drijven met hun eigen reputatie: No stiff upper lip. Just good taste.

Ofra – Lipliner – € 13,00

Het merk Ofra is een graag geziene gast in beautyboxen en ook Styletone heeft regelmatig een product van dit merk in haar boxen opgenomen.

inhoud styletone februari 2018

Nadat Nikkie Tutorials een collab met Ofra aanging, had opeens iedereen van Ofra gehoord en wat mij betreft is dat terecht, want wat ik tot nu toe aan Ofra spullies heb getest, bevalt doorgaans zeer goed.

inhoud styletone februari 2018

Ik was erg blij met de lipliner waarmee Styletone abonnista’s deze maand werden verblijd, zowel met de pigmentatie en de kleur. De kleuren Baby Doll, Cherish of Pink werden in de box gestopt en ik had geen betere kleur voor mezelf kunnen kiezen. Baby Doll is een bruin/rode/oranje tint. Heel fijn om bijvoorbeeld te combineren met bijvoorbeeld Velvet Teddy van MAC.

Double Dare Spa – JET 2 in 1 Mask Kit – € 9,00

Voor de nodige hydratie van de huid, sluiten we deze maand af met een mini kuurtje van Double Dare Spa.

inhoud styletone februari 2018

Met het tweestappenplan dat het JET 2 in 1 Mask Kit omvat zou dit volgens Double Dare Spa appeltje eitje moeten zijn. Het eerste zakje bevat het stukje reiniging, om daarna door te gaan naar stap 2: een ontspannend masker. Geen idee of het wat is, ik moet het nog testen, maar even verplicht ontspannen met een lekker smeersel op je neus, klinkt niet echt als een straf.

inhoud styletone februari 2018

Conclusie

Hoewel ik de Styletone box van februari in eerste instantie wel een beetje saai vind, zijn alle producten op zich wel goed te gebruiken en zijn de concealer en de lipliner fijne aanwinsten. De crème blush van Lord & Berry moet zich nog even bewijzen, maar als het niet aan mij is besteed, kan ik er vast wel iemand anders blij mee maken. De waarde van deze box is € 68,95 en dat is een mooi bedrag, gezien de prijs van de Styletone ad € 12,50 (inclusief verzending.)

Meer informatie vind je op de website van Styletone.

Wat vind jij van de inhoud van de februari 2018 editie van Styletone?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

13 REACTIES

  1. Wat een koopje zeg, zo’n box voor véél minder geld dan de eigenlijke waarde! Er zitten zo te zien veel mooie merken in, waarvan ik sommige nog niet kende. Ik moest wel lachen om de lipbalsemverpakking. Geweldig als fabrikanten een beetje humor gebruiken!

  2. Vind de concealer ook een toppertje, en met de blush paar keer geprobeerd maar nee, niet echt mijn ding . Maar verder vond ik het ook weer een leuke box op naar die van maart

  3. “No stiff upperlip” is grappig gevonden! Ik dacht ook dat het een chubby was, en ik vrees dat je die inderdaad niet kan blenden. Deze box is inderdaad saaier dan de andere, maar altijd leuk om weer eens nieuwe merken te ontdekken.

  4. Wat een mooie inhoud. Ik heb hem een tijdje geleden besteld en mijn ofra wenkbrauwpotlood is bijna op. Zo’n fijne portlood. Leuk om te zien dat ze ook lipliners hebben.

  5. Volgens mij ben ik één van de weinigen die deze inhoud niet zo spannend vind haha. Of eigenlijk, zou ik er niet heel blij mee zijn. Misschien ben ik ook wel heel moeilijk hoor en niet zo snel meer te verrassen maar ik heb de inhoud mooier gezien 😉

  6. De blush vind ik inderdaad erg lastig blenden. Heb me er suf op gepoetst zeg maar. Wel jammer want de kleur is erg mooi. De concealer ben ik super blij mee en ook de lipliner is een mooie kleur. Gebruik deze overigens ook weleens om mijn lippen helemaal te kleuren. Mooi mat effect, eventueel glosje erover en klaar is Clara. Kortom, ik was wel weer blij met het boxje en kijk uit naar de volgende.

  7. Voor mij ben je niet te laat hoor, ik had deze editie van de Styletone box nog niet gezien (zal wel aan mij liggen ;-)) en ik ben zelf ook een beetje laat met het lezen van dit artikel vanwege algehele drukte.. je kent het wel. De concealer lijkt me vooral fijn, ik ben wel fan van goed dekkende concealer en kan ik kan ik van tijd tot tijd ook goed gebruiken 😉 heb er nu een van Benefit “Boi-ing” geeft de beste dekking en geeft daarbij het meest natuurlijke resultaat.. da’s best knap toch zo’n combi.
    * Deb heeft onlangs geplaatst: Lancôme French Temptation lente collectie 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge