Unboxing | Styletone | December 2017

11

Er werd al druk op gezocht zag ik in mijn stats, maar ik had ‘em nog niet binnen. Afgelopen weekend plofte hij dan eindelijk op de mat en natuurlijk sluit ik het jaar niet af zonder Styletone artikel. Kijk je mee naar de unboxing van de Styletone box, editie december 2017?

inhoud styletone december 2017

Styletone December 2017

Het was een drukke maand bij Styletone, want er werden meer Styletone boxen besteld dan dat er binnen kwamen. Mijn box liet dan ook even op zich wachten. Maar de stock is weer helemaal aangevuld en ik snap heel goed waar de animo vandaan kwam. Er zitten in de december 2017 editie namelijk geen vijf, maar zes fullsize producten. Eigenlijk zijn het er zeven, maar dat is a. flauw en b. daarover later meer.

inhoud styletone december 2017

Starlooks – Cream Eyeshadow – € 15,00

Als ik Starlooks zie, dan denk ik aan een retegoeie eyeliner. Er zat ooit een eyeliner van dit merk in de Styletone box en hoewel ik hem bij het verwijderen vervloekte – zat zo vast als een rots – zegende ik hem overdag, want: zat zo vast als een rots. Als dat voor deze oogschaduw ook geldt, dan ben ik een tevreden mensenkind.

inhoud styletone december 2017

Deze cream eyeshadow is niet gelijk herkenbaar in een soort van lipgloss-huls. De kleuren silver, gold en black zijn over de boxen verdeeld en ondergetekende ontving black. Beetje tricky voor huis- tuin- en keukenvrouwtjes zoals ik, maar ik laat mij voor de feestdagen opmaken door een make-up goeroe en zal haar eens vragen hoe ik deze oogschaduw kan gebruiken, zonder er uit te zien als een panda junkie.

Paese – Nailpolish – € 4,95

Geen nieuwkomer qua merk, maar als het om nagellak gaat knijp ik al snel een oogje dicht. Paese heeft al eerder met een lakje in de box gezeten en doet ook voor deze Holidays een duit in het zakje.

inhoud styletone december 2017

Licht/Zilver, rood of zwart kun je aantreffen in de box van deze maand. Welke kleur je ook hebt, ze bevatten allemaal een shitload aan shimmer. Ik heb de zwarte kleur ontvangen, die stiekem ook een beetje mijn voorkeur had.

Cliquid Brushes  –  Liquid Glitter Brushes – € 8,95

Oooh! Speledingetje-alert! Bij het zien van de Liquid Glitter Brushes van Cliquid ging mijn hartje helemaal open. Zo fout, zo over the top, maar bovenal: zo leuk!

inhoud styletone december 2017

Cliquid Brushes is van mening dat niet alleen je make-up, maar ook je tools mooi moeten zijn. In verband daarmee hebben zij een kwastenserie ontworpen die opvalt door de kleur van de borstelharen en handvat, maar de show wordt gestolen door de vloeibare glitter die in het handvat zit.

inhoud styletone december 2017

Shake it baby! Ik vind het een enige toevoeging op mijn kwastenstash. De haren zijn heerlijk zacht, qua vorm doet ‘ie het goed voor producten als blush en ja, het is onmogelijk om deze kwast stil te houden. Het meisje in mij geniet.

The Beauty Crop – Fabulous Flocking Lashes Mascara – € 17,00

Mijn eerste gedachte was: alweer een mascara. Op zich niks mis mee, maar ik heb zoveel mascara’s in de kast, dat ik makkelijk drie jaar in een bunker kan overleven terwijl er boven ons een kernoorlog woedt. Overleven met opgemaakte oogjes, that is.

inhoud styletone december 2017

Maar de verpakking van de mascara doet wel veel goed. Deze mascara van The Beauty Crop ziet er heel leuk uit en bevat daarnaast ook argan- en jojoba olie, als een soort van conditioner voor de wimpers, volgens The Beauty Crop zelf. Hm. Toch maar in mijn bakje.

Laritzy – Nudes Long Lasting Liquid Lipstick – € 20,00

Een merk dat ik nog niet kende is Laritzy. Laritzy is sinds 2016 op de markt en heeft als basis dat de producten lang moeten blijven zitten, maar daarnaast ook vegan friendly moeten zijn.

inhoud styletone december 2017

De Long Lasting Liquid Lipstick in de box van deze maand heeft een matte finish en gaat door het leven onder de naam Deep Orchid. Prachtige kleur, maar of het de lippen een beetje gehydrateerd houdt, valt nog te bezien. Dat ga ik snel genoeg proefondervindelijk ervaren, want het is wel een mooie lipstick voor de Kerstdagen. Die al geweest zijn als dit artikel online komt, maar daar lullen we nu niet over.

inhoud styletone december 2017

Happy Socks – a pair of socks – € 8,95

Een bonus in de december box van Styletone, want ik vind zowaar een paar Happy Socks! Hartstikke leuk en altijd welkom.

inhoud styletone december 2017

Happy Socks is hier in huis een bekend begrip, want de inmiddels uithuizige dochter des huizes loopt er al jaren in. En laten we wel zijn; een paar vrolijke sokken is nooit weg.

inhoud styletone december 2017

Een bijkomend voordeel van de enige vrouw in huis zijn, is het niet bang hoeven te zijn dat men met je sokken aan de haal gaat, want de mannen hier zijn echte kerels en gezegend met grote handen en voeten, dus deze kan ik rustig laten slingeren.

inhoud styletone december 2017

Conclusie

Ik vind de inhoud van de Styletone December 2017 helemaal prima. De box bevat mooie producten voor de feestdagen en heeft daarbij aan passende kleuren en de nodige glitter gedacht. De Happy Socks zijn een meer dan leuke bonus en een leuke toevoeging op de inhoud van deze wintermaand. De waarde van de box bedraagt € 69,90 en dat is een goede waarde, want de Styletone box kost – zoals altijd – € 12,50.

Meer informatie vind je op de website van Styletone.

Ben jij bekend met Happy Socks?

Tutje.nl

 

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

11 REACTIES

  1. Ha, het glitter gehalte in deze box is precies goed. Ik vind die sokken ook wel een leuke en originele toevoeging trouwens;-) Inderdaad; sokken zijn nooit weg, en zéker gezellige varianten niet.

  2. Soms denk ik dat ik best veel merken ken, maar in dit soort boxen merk ik weer dat ik misschien maar 10% van alle merken ooit gezien heb!
    Fijne inhoud, helemaal leuk!

  3. Was een leuke box!
    Wel laat de mascara erg makkelijk ‘los’. Ligt in ‘plukjes’ onder m’n ogen.
    De nagellak had ik in glitter rood/oranje. Met n likje doorzichtige nagellak echt prachtig glanzend!

  4. Jaa, happy socks zijn hier ook favoriet! Erg leuke kleurtjes altijd, ik wilde eigenlijk graag wat sokken uit de Beatles serie, maar die waren veel te snel uitverkocht helaas. Ik vind de box verder wel OK deze maand, niet bijzonder genoeg om aan te schaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge