Unboxing | Styletone | Augustus 2017

15

Het is inmiddels alweer een tijdje augustus en richting het midden van de maand komt dan altijd de Styletone binnen. Net terug van vakantie – met de kampeermodder nog op mijn neus – ben ik gelijk gaan typen; een fijn blogje om mee te beginnen na een weekje weg. Kijk je mee naar de Unboxing van de Styletone, editie augustus?

Styletone augustus 2017

Augustus staat nog steeds in het teken van zomer en Styletone probeert deze box ook dat sfeertje mee te geven. Naast een aantal gezichtsproducten wordt deze keer ook aan de onderdanen gedacht en zoals altijd blader ik gelijk even door naar de foto’s, om te kijken of er ook ‘bekenden’ bij staan. En ja hoor, ik zie Little by Me en Circus Veening, die ik een soort van zeg maar vaag ken. Altijd leuk.

Unboxing styletone augustus
Nu heb ik een mooie camera en nog steeds maak ik crappy meuk. Die fotocursus kan mij niet snel genoeg beginnen.

Sugar Cosmetics –   Smudge Me Not Liquid Lipstick – € 12,95

We beginnen met een merk waar ik nog niet eerder van had gehoord: Sugar Cosmetics. Sugar Cosmetics heeft deze maand een liquid lipstick in de box gedaan.

Liquid lipsticks zijn helemaal in tegenwoordig. Ze geven een explosie van kleur en blijven over het algemeen erg goed zitten, soms wel eens te goed. Dan wordt het gewoon ranzig.

Unboxing styletone augustus

Hoe dan ook, er zijn vijf kleuren over de boxen verdeeld, variërend van roze tot rood en wat tinten die wat meer in het midden liggen. Ik was erg blij dat ik de kleur Suave Mauve in mijn pakketje had, want dit is echt mijn dagelijkse go-to kleur. De Smudge Me Not Liquid Lipstick schijnt wine-, coffee- and kissproof te zijn. We’ll see.

Ardency Inn – Modster Smooth Ride Supercharged Eyeliner – € 20,–

Ardency Inn ken ik. Denk ik. Er heeft al eerder iets van dit merk in de Styletone gezeten, maar ik weet bij God niet meer wat. Dit merk gaat deze maand in de herkansing met de Modster Smooth Ride Supercharged Eyeliner, wat een hele lange naam is voor een vrij klein potloodje.

Unboxing styletone augustus

De kracht van deze eyeliner zit volgens Ardency Inn in het feit dat deze waterproof is en een hoge pigmentatie bevat. De creamy formuie laat zich makkelijk blenden en blijft – eenmaal opgedroogd – zitten als een huis. Dat zijn mooie claims, die ik wel eens wil zien.

Unboxing styletone augustus

De swatch – hij is inderdaad mega-gepigmenteerd en het potlood glijdt bijna onvoelbaar over de huid – en de kleur liegen er in elk geval niet om. Zo dan. BAM, in your face.

Orange Care – Intensive Foot Treatment – € 4,95

Tijd voor de onderdanen, want die krijgen hun portie ook wel in de zomer. Orange Care heeft daar iets lekkers voor bedacht; een soort van voetenbehandeling in een aparte vorm.

Unboxing styletone augustus

De Intensive Foot Treatment bestaat uit een soort van masker voor de voetjes, die je als sokken over je voeten kunt schuiven. Helaas kan ik dit niet op de foto zetten, aangezien je bij opening van het zakje gelijk tot gebruik over moet gaan – en ik moet nog een shitload aan vakantiewas doen – maar die houden jullie tegoed. Na 20 minuten kun je de maskersokken verwijderen en is het de bedoeling dat je twee poezelig zachte pootjes onder je hebt bungelen. Zonder gekheid; lijkt me heerlijk en geen overbodige luxe, gezien de huidige status quo: kampeervoeten all over. Jank. Ik zal Insta Story er gelijk bij halen als ik de behandeling onderga.

Cougar Beauty – Perfect Pout Lip Plumper – € 16,75

De lip plumpers vliegen ons momenteel om de oren. Ik heb er een aantal gebruikt, waarvan een paar zeer positief, maar er zaten ook een paar bij waarvan ik dacht dat het goedkoper en makkelijker was om tandpasta op je lippen te smeren of een bij in je bovenlip te laten steken.

Unboxing styletone augustus

Cougar Beauty – what’s in a name – heeft een lip plumper die niet alleen de lipper voller doet lijken, maar ook vitamine E bevat voor de nodige verzorging. Daarnaast is er niet alleen pepermint aan toegevoegd voor het koelende effect, maar zorgt Corum voor het hete en tintelende effect. Wat Corum dan ook maar moge zijn, want ik kan er niks over vinden op het internet. Ik vermoed dat het een peper-achtig iets is, maar ik zal er wel weer liederlijk naast zitten.

Unboxing styletone augustus

Wat daar ook van zij, ik weet het niet met dit dingetje. Je voelt het product van alles doen, koudig, heet en tintelend, maar ik zie niet echt verschil. Verder draagt het alsof ik met behangplaksel op mijn lippen rondloop en dat kan de bedoeling ook niet zijn. Misschien dat ik iemand anders er blij mee kan maken.

Nails Inc – Nail Polish – € 16,75

Ja hoor, het merk met de allermooiste flesjes ever is ook weer eens van de partij. Vanaf het eerste moment dat ik Nails Inc London zag, was ik verkocht. Niet vanwege de kwaliteit, want die vind ik helaas nogal eens te wensen overlaten – zeker als je ziet wat je ervoor betaalt – maar wegens de mooi gestylde flesjes en de heerlijke benamingen die aan de kleuren worden meegegeven.

Unboxing styletone augustus

Ik heb inmiddels een aardig rijtje Nails Inc flesjes verzameld in de loop der jaren en deze keer kan ik Bayswater Avenue aan mijn verzameling toevoegen. Styletone heeft vier pasteltinten over de box verdeeld en ik ben blij met dit zachte bijna nude-achtig kleurtje dat mij ten deel viel.

Conclusie

Ik ben erg blij met de liquid lipstick en de voetbehandeling lijkt mij ook een feestje. De lakjes van Nails Inc zijn altijd mooi – al dan niet voor de heb – en een eyeliner met een knallende kleur is ook wel eens leuk als zijweggetje vanaf het gebaande pad. Met de lip plumber kan ik helaas niets, ik vind hem te dik en zonder noemenswaardig effect. De waarde van de Styletone box van deze maand is € 71,44 en dat is dan weer wel dikke prima.

De Styletone box bevat altijd vijf (dierproefvrije) fullsize producten, past door de brievenbus en kost € 12,50 per maand. Meer informatie vind je op de website van Styletone.

Wat vind jij van de producten van deze maand?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

15 REACTIES

 1. Ik vind de kleur van de lipgloss er wel erg goed uitzien op het eerste oog. En die sokken haha, daar ben ik wel benieuwd naar. Ik zie mezelf er al helemaal mee zitten. Dat vind ik dan op zich wel weer leuk aan die boxen, Er zitten vaak dingen in die ik dus zelf nooit zou kopen, maar die gewoon wel leuk zijn om eens te proberen.

 2. Ja, leuke producten! Die eyeliner vind ik tof, weer eens wat anders. Benieuwd hoe de sokjes bevallen, ik heb ze een keer van een ander merk gehad maar ben totaal vergeten of het een fail of holy grail was.
  Leuk, kamperen..Stoer dat je het gedaan hebt!
  Ik doe het nooit meer, wel geprobeerd. Pijn in mijn rug, ijskoud en vochtig (ik zat om 5 uur in de ochtend mij te warmen aan een omgekeerde bloempot met kaarsje erin) terwijl de mannen nog uren lagen te snurken. Wat was ik blij toen een van mijn honden toen op het matras plaste, toen konden wij weer naar huis 😉
  * Babs heeft onlangs geplaatst: KeeK op de WeeK 32- Dierenarts, Dracula en Dikke Lippen

 3. Wow, nooit geweten dat er zulke goedkope boxen zijn met zo’n hoge waarde van de inhoud, maar wat dat betreft heb ik echt onder een steen geleefd.
  Wat heerlijk om na een kampeervakantie deze producten te hebben liggen. Beetje verwennerij kan dan geen kwaad.

 4. Geen slechte inhoud van de box dit keer. Dee je mening over de lip plump, misschien kun je die bewaren voor als je behang ergens los laat op een klein stukje? Heb je de kant-en-klare plak al bij de hand :’). Dat oogpotloog ziet er prachtig uit trouwens!

 5. Ik print je blog uit Hennie en leg hem naast de box. Experimenteren maar dit weekend en dat op m’n 49ste! Ik ben wel een uitdaging voor je volgens mij 🙂 en dat op één kamer. Oh oh …….

 6. Ik vond de box niet super. De nagellak is het leukste.
  Met het zakje voor de voeten moet je uitkijken. Mijn voeten gingen er van schilferen.
  Ik ben er zelfs voor naar de huisarts gegaan want ik dacht dat ik een exeem ervan had. Blijkbaar was het een allergische reactie.
  Huisarts zei dat het zogenaamde eeltsokken zijn en die zijn dus niet goed. Er zitten zuren in die zogenaamd eelt op lossen maar ze beschadigen juist de dunne huid op de voet. Nu heb ik wondjes daar en doet het pijn als ik zonder sokken loop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge