Unboxing | Look Fantastic Box | Maart 2018

17

Ik gooi er vandaag even een probeerseltje in. Van alle beautyboxen die er in omloop zijn, had ik nog geen ervaring met de Look Fantastic Box. Tijd om daar verandering in aan te brengen en daarom laat ik op deze doodgewone donderdag de unboxing van de Look Fantastic Box van Maart 2018 aan je zien.

inhoud look fantastic box

Look Fantastic Box

Beautyboxen, je kunt er wat van vinden. Ik heb kennisgemaakt met Blux Box, Beauty Box en de maandelijkse Styletone, maar de Look Fantastic Box ontbrak nog in dat rijtje. Ik was wel toe aan wat andere merken, dus ik sloot vorig jaar een drie maanden abo’tje af om te kijken of het wat was.

inhoud look fantastic box

Kudo’s, want een ELLE

De Look Fantastic Box is net als de meeste boxen uit dit genre een maandelijkse box. De box komt niet uit Nederland, maar uit Engeland, dus deze wordt apart verscheept en het is dus een beetje giswerk om in te schatten wanneer de volgende box weer in aantocht is.

inhoud look fantastic box

Deze box heeft net als andere beautyboxen een menu, maar stopt er daarnaast elke maand een ELLE bij in. En dat is altijd leuk. Wel een op maat gemaakte ELLE, maar dat mag de pret niet drukken. Lekker leesvoer voor de avonden dat je verstand op nul (of in mijn geval -0) is.

Elke maand wat anders

De box an sich heeft elke maand een ander uiterlijk. De afgelopen maanden waren ze blauw en rood – pin me er niet op vast, want ze zwerven hier ergens rond – maar de maart editie ziet er wel heul mooi uit.

inhoud look fantastic box

Aan prijzen vermelden doen ze niet. Maar Google is gewillig, dus ik zet ze er –in Britse ponden – wel bij. Bij benadering dan hè, want het WWW is ook niet altijd alwetend. Mocht ‘ie willen. Goed, here we go!

Skimono – Foot mask – £ 9,99

Nou ja, als je dan toch met je complimentary ELLE op de bank ligt, dan kun je net zo goed meteen even een voetenmaskertje doen.

inhoud look fantastic box

Skimono heeft de welbekende maskers in sokvorm, zodat je weet dat je poezelige voetjes goed in de week worden gezet. Ik hou er wel van, want na die tijd heb ik altijd het idee dat ik op wolkjes loop.

Omorovicza – Balancing Moisturizer – £ 51,00 (gebaseerd op £ 85,00/50 ml)

Dan een product van een merk waarvan de naam een ware tongenbreker is. Omorovicza. Right. Deze moisturizer is niet de dikste die ik ooit ben tegengekomen en is dus een mooie kanshebber voor de zomer.

inhoud look fantastic box

Hoewel dit als een fullsize product oogt, is het een sample. Een hele grote sample, want de flacon bevat 30 ml. De geur heeft iets natuurlijks en is licht kruidig.

Renu – Advanced Anti-Ageing Flash Relax Mask 30 ml – £ 10,48 (gebaseerd op £ 34,95/100 ml)

Een masker van Renu voor de rijpere huid – hallo doelgroep – dat belooft een heldere tint te geven.

inhoud look fantastic box

Het masker bevat onder andere vitamine C en B5, wat een stralend huidje als resultaat moet geven. Aangeraden wordt om het masker vlak voor een speciale gelegenheid te gebruiken, om daarna stunning voor de dag te komen.

Skin Chemists – Rose Quartz Lip Plump (full size) – £ 94,40 (WTF?)

Ik ben nog steeds geen merk tegengekomen dat ik al kende en ook Skin Chemists zegt mij niets. Geeft niet. Vind ik juist leuk.

inhoud look fantastic box

Deze  lip plump moet zonder naald een voller effect geven. Dat zal allemaal wel, maar waar ik pas echt steil van achterover sloeg was de prijs: £ 94,40. Seriously. Are you f*cking kidding me? 94 pond?!

inhoud look fantastic box
94 euro. Dear God. Misschien dat er platinum doorheen zit?

Ik weet nooit zo goed wat ik van dit soort producten moet vinden. Volgens mij wordt het effect gewoon gerealiseerd door de grote hoeveelheid mint die in dit soort producten zit verwerkt. Kun je net zo goed tandpasta op je lippen smeren. Lijkt wat minder charmant, maar hetzelfde effect. En stukken goedkoper. Dat ook. Deze lip plump tintelt behoorlijk, maar heb niet het idee dat het nu echt wat doet.

Stylondon – Oval Face Brush – prijs onbekend

Ook de foundationborstels die op een gegeven moment als paddenstoelen uit de grond schoten worden niet vergeten door Look Fantastic. Deze is van Stylondon en bevat veel en stevig tegen elkaar aan gedrukte haren.

inhoud look fantastic box

Ik heb ooit een soortgelijke borstel van Ali Express gebruikt, maar vond het niet bijzonder en ben gelijk weer overgestapt op mijn geliefde Zoeva en Real Techniques kwasten. Misschien dat ik hier iemand anders blij mee kan maken.

Doucce – Eyeshadow duo (78 Kate & 81 Tenley) – £ 10,00 per stuk

Oogschaduw is uiteraard altijd welkom. Zeker als het mooie kleuren zijn en dat zijn deze twee neutrale tinten van Doucce zeker.

inhoud look fantastic box

Het zijn alleen wel duidekijk kleuren die in een palette geklikt moeten worden, anders werkt het wel erg onhandig. De pigmentatie daarentegen is dan weer dik in orde.

inhoud look fantastic box

Conclusie

Ik vond het erg leuk om de Look Fantastic Box om een tijdje te proberen. De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik persoonlijk de maart 2018 editie de leukste box tot nu toe vond, aangezien het sample gehalte van de box vrij hoog is. Aan de andere kant zitten er altijd mooie en vrij prijzige merken in de box, waarvan het loont om eerst de royale – dat dan weer wel – samples te gebruiken, voordat je een full size diepteinvestering doet. De Look Fantastic Box van deze maand is bijvoorbeeld alleen al om en nabij £ 140 waard en dat is toch echt meer dan € 150,00. Wat betreft de lip plumber van Skin Chemists verwijst Look Fantastic naar hun eigen webshop, waar dit product met een fikse korting wordt aangeboden, anders was de waarde boven de £ 200,00 geweest. Ik sta dus nog een beetje in dubio of ik mijn abonnement moet verlengen. Moeilijk, moeiijk.

De Look Fantastic Box verschijnt maandelijks en komt regelmatig met leuke aanbiedingen. Zo kostte mijn driemaanden abonnement £ 13,– per box (inclusief verzenden). Meer informatie vind je op de website van Look Fantastic.

Heb jij ervaring met de Look Fantastic Box?

Tutje.nl

17 REACTIES

 1. Voor het aantal producten dat in de doos zit is 13 pond echt niet veel geld. Ook leuk om op deze manier eens wat nieuwe merken te kunnen proberen. Ik moest wel lachen om je omschrijving van de lip plumber. Misschien moet ik die tandpastatip maar gewoon eens uitproberen 😉

 2. Ik heb al ruim 3 jaar een abonnement op de Look fantastic box. Zijn mooie boxen en ook hun adventcalender en limited edition boxen zijn de moeite waard. Persoonlijk vind ik de LoveLula box nog mooier, komt ook uit UK. Is meer gericht op huidverzorging. Voor mij zijn het voorlopig allebei blijvertjes. Ik vind UK boxen qua merken zoveel mooier en leuker. Gisteren wel weer een 3 mnd abonnement genomen op styletone, was weer even geleden.

 3. Op zich geen slechte box en die lip plumber vind ik wel hilarisch qua prijs. Ik heb er ook eentje en gebruik hem voordat ik mijn make-up opbreng, zodat het even kan “werken”. Maar eigenlijk denk ik dat het weinig uitmaakt.
  Een brush op een steel is een hype die ik niet eens probeer, volgens mij werkt dat helemaal niet fijn. Deze box (althans deze dan) is inderdaad niet super interessant en jammer dat het alleen samples zijn.

 4. Wat super leuk blijft zo’n box he, een beetje wat nieuws ontdekken en lekker testen. Die borstels vind ik echt helemaal niets, sommige zijn er zo fan van maar bij mij werkt het helaas niet zo 🙁

 5. Wat leuk dat je deze box reviewt, die kende ik nog helemaal niet. Ik weet ook nog niet zo goed wat ik er van vind. Voor de prijs hoef je het op zich niet te laten, maar om nou te zeggen dat ik de producten uit de box nodig heb.. Ik ga ook eens even neuzen bij de LoveLula die iemand hier in de comments aangeeft. Het blijft toch leuk om elke maand zo’n verrassing te ontvangen :-).

 6. Omorovicza vind ik echt een heel fijn merk maar reteduur inderdaad. Ik heb mijn box inmiddels opgezegd ook, a omdat ik hem toch niet meer mag reviewen 😉 maar b door de adventskalender heb ik echt zoooo veel producten die kan ik nu mooi eens een keer op gaan maken hahaha

 7. Leuk dat je deze box hebt geprobeerd, ik kende ‘em nog niet en de merken die erin zitten eigenlijk ook niet, m.u.v. de ELLE natuurlijk. Ik ken de webshop wel trouwens. Ik viel ook zowat steil achterover van de prijs van de lipplumb.. holy moly, wat een prijs. Is een botox behandeling niet goedkoper, hihi.
  * Deb heeft onlangs geplaatst: Snapshots: Citytrip Barcelona en shoplog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge