Nieuw bij The Body Shop | Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss & Lip Juicers

11

Vrijdagmiddag werd er een grote roze doos bezorgd. Het wapperende kaartje vermeldde: “Van je geheime aanbidder”. De zoon des huizes was even in de hoop dat het voor hem was – de schat – maar ik herken PR-dozen blind, dus ik moest hem helaas uit de droom helpen. Moeders was zelf de gelukkige, want de doos bevatte nieuwe producten van The Body Shop, zoals de Japanese Cherry Blossom lijn en Lip Juicers. Kijk je mee?

The Body Shop

The Body Shop en ik worden steeds hechter. Niet alles kan mij bekoren – kan ook niet, want anders groei ik mijn huis uit – maar van het merendeel van de producten word ik simpelweg heel blij. Vooral het smeren is elke keer weer een feestje en de producten van The Body Shop nemen inmiddels al een eigen plank in beslag temidden van mijn blogkantoortje, want klik.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom

Nieuwe producten van The Body Shop

Met Valentijnsdag op komst vond The Body Shop het een goed moment om de nieuwkomers in het assortiment te lanceren. Logisch. Zou ik ook hebben gedaan. Daarnaast wordt er door de nieuwe producten al voorzichtig korte metten gemaakt met de winter, want alle producten bevatten iets van een summervibe.

The Body Shop Lip Juicers

We beginnen met een paar ontzettende leukerds. Dit zijn de Lip Juicers, waarbij de niet geheel onterechte waarschuwing geldt: wear it, own it en love it. Please don’t eat it. Gezellige lipbalms in de vorm van een gezellig dik onderkantje van een potlood.

The Body Shop Lip Juicers

De Lip Juicers zijn namelijk fruity to the max. Deze moisture-boosting lip balms bevatten community trade sheabutter en zijn geinspireerd op gezonde detox superfood smoothie combinaties, die tegenwoordig haske hip zijn. Ik zet mijn tanden nog steeds liever in een Big Mac, dus ik ben blij dat ik op deze manier tenminste kan meedoen met deze trend. Ha!

The Body Shop Lip Juicers

Weetje

De community trade sheabutter waar The Body Shop mee werkt is afkomstig van de Tungteiya Women’s Shea Butter Association in Ghana. Deze samenwerking loopt al vanaf 1994. Vijfhonderd vrouwen oogsten daar sheanoten door middel van traditionele handwerkmethoden die worden doorgegeven van generatie op generatie. The Body Shop helpt daarmee boeren te ondersteunen door te investeren in projecten voor de locale gemeenschap.

The Body Shop Lip Juicers

Er zijn vijf Lip Juicers uitgebracht, die elk een combinatie van een fruitmix bevatten. Zo hebben we hierboven de Kiwi-Kale-Watermelon, die een megafrisse geur bevat, waar watermeloen met kop en schouders bovenuit steekt.

The Body Shop Lip Juicers

Een iets warmere variant is de Acai-Blueberry-Dragon Fruit, die heerlijk ruikt en daarnaast een subtiel kleurtje afgeeft.

The Body Shop Lip Juicers

Beide Lip Juicers zijn heerlijk in gebruik en voeden als een malle. For keeps. Echt.

The Body Shop Lip Juicers

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss

Daarnaast komt The Body Shop met een compleet nieuwe lijn: Japanese Cherry Blossom. Ik was iets huiverig, aangezien fruitgeuren niet tot mijn favo parfumgeuren behoren. Met een naam als Strawberry Kiss gingen er dan ook gelijk een aantal aardbeirode alarmbellen rinkelen.

The Body Shop Lip Juicers

Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette

Het nieuwste eau de toilette uit de stal van The Body Shop is 100% vegan, cruelty-free en bevat noten van aardbeien, handgeplukte koudgeperste bloemblaadjes en noten van pioenrozen en amber.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom

De flacon is leuk en is mooi rond afgewerkt. Geen poespas, wat alleen maar bijdraagt, in positieve zin. Overigens bevat deze serie ook nog een body butter en een showergel.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom

Qua geur werd ik aangenaam verrast. Het door mij gevreesde aardbei-beeld is namelijk absoluut niet in beeld. Ik kan er nog geen halve aardbei in ontwaren, ook al doe ik erg goed mijn best. De hoofdtoon van de Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette wordt namelijk gevangen door een bloemerige geur. Niet overdreven fris, niet overdreven warm, maar een lekkere en draagbare voorjaarsgeur, die voor een eau de toilette re-de-lijk lang blijft hangen. Valt me niks tegen. Dit is een geur die veel mensen kunnen waarderen, mede door zijn subtiliteit.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom

Conclusie

The Body Shop brengt met haar nieuwe producten het voorjaar een stukje dichterbij. De Lip Juicers zijn leuk gevonden, ruiken lekker, maar belangrijker: ze zijn erg fijn in gebruik. Ze voeden mijn lippen erg goed, zonder dat ik om de haverklap hoef bij te stiften. De Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss is minder fruity dan de naam doet vermoeden en daar ben ik persoonlijk heel erg blij om. De bloemetjes voeren de boventoon en dat mondt uit in hele vriendelijke geur. De Eau de Toilette leent zich perfect voor het eerste voorjaarsterras en ik ben ook zeer benieuwd naar de bijbehorende body butter, waarvan ik vermoed dat deze dit effect alleen maar zal versterken.

Deze producten zullen vanaf februari te koop zijn bij alle filialen van The Body Shop. De Lip Juicers kosten € 9,00 (4 gram) en de Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette gaat € 27,00 (50 ml) kosten. Meer informatie vind je (binnenkort) op de website van The Body Shop.

Ben jij een The Body Shop-aholic?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

11 REACTIES

  1. Dat parfumflesje ziet er zo mooi uit en je maakt me ook heel nieuwsgierig naar de geur. Crueltyfree parfums zijn best lastig te vinden, zeker zulke luxe flesjes, dus ik wil binnenkort absoluut even bij The Body Shop gaan kijken 😉 De lip juicers zien er ook leuk uit. Wat een grappige producten!

  2. Lekker weg met die winter, ik kan niet wachten tot het lente/zomer is! Dat donkere ’s ochtends, ik vind er niks aan… Heerlijk die kleurige zomerse vibes, ik hou er zo van!
    Dat parfumflesje ziet er schattig uit en ik was ook wel benieuwd naar de geur. Klinkt lekker! Te fruity geuren vind ik ook niet zo lekker maar deze lijkt mij wel lekker licht en lente-achtig.
    Ik hoop niet dat de lip juicers te lekker smaken, anders lik ik ze vast er snel weer af!

  3. Wat een super leuke producten! Ik ben heel benieuwd naar de geur van de eau de toilet, die moet ik nog even gaan snuffelen 🙂 Helaas zit er bij mij geen TBS in de buurt 🙁 Dat is ook de reden dat ik er niet heel vaak kom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge