Onmisbare gadgets en telefoonaccessoires | Get It Covered!

4

Geen beauty vandaag, maar wel een ander onmisbaar thema van deze tijd. Niet dat ik het alle dagen zo leuk vind om altijd maar bereikbaar te zijn, maar aan de andere kant; een paar goede accessoires in het online tijdperk zijn natuurlijk nooit weg. En wat je hebt, daar ben je zuinig op, so Get It Covered! Ik kreeg namelijk een bomvolle goodiebag toegestuurd, waarvan ik een drietal items aan je laat zien.

Get It Covered

Rockbox Brick

Natuurlijk zijn bluetooth speakers niet helemaal nieuw te noemen. Ik heb er al een aantal versleten en de kwaliteit varieerde van redelijk tot bar slecht. Zo had ik ooit eentje van een behoorlijk gerenommeerd merk die, als ik hem zachter zette, af en toe wegviel qua geluid. Hinderlijk. Echt. Zit je op een mooie zomernacht lekker bij de tuinhaard, wijntje erbij, en een haperende uitvoering van Take on Me van A-ha. Gekker kun je mij niet krijgen.

Get It Covered

De Rockbox is by far de beste wireless speaker die ik ooit heb gehad. Niet alleen is het een echt super schattig blokje om te zien, maar er komt ook nog eens een prachtig en diep geluid uit waar je U tegen zegt. In mijn omgeving klonken zelfs bewonderende klanken door, afkomstig van professionele geluidskenners.

Get It Covered

Een opgeladen Rockbox Brick voorziet je 20 uur van muziek en hij bevat bovenop een aantal knopjes, waaronder uiteraard twee volume knoppen, maar is hij verder voorzien van een pauzeerknop en een voor- en achteruitspoelknop.

Get It Covered

Daarnaast dient hij ook nog als powerbank, want je telefoon kun je er gelijktijdig mee opladen. Een ideaal ding voor op mijn blogkantoortje, maar hij wordt door de mannen regelmatig het huis door gesleept. Hij is verkrijgbaar in een aantal formaten en kleuren.

Apple earpods

Oordopjes zijn hier werkelijk roofgoed in huis. Toen de kinderen allebei nog thuis woonden, was de afwezigheid/het kwijt zijn van oordopjes – wat dagelijks het geval was – altijd reden tot dramatische toestanden. Als er in die tijd 50 paar oordopjes zijn doorgegaan, dan overdrijf ik niet.

Get It Covered

Vooral mijn Apple dopjes waren grote favoriet, aangezien die het meest lekker zaten. Als ik een nieuwe telefoon kreeg, hoefde ik maar twee seconden de andere kant op te kijken en één van de kinders had weer een Houdini’tje geflikt, waardoor ik altijd weer misgreep als ik wilde sporten relaxen met een muziekje.

Get It Covered

Nu heb ik weer nieuwe. En ook nog de originele van Apple. Dit wordt mijn vijfde paar, waarvan ik er minstens vier nooit heb gezien of gebruikt en deze bescherm ik met mijn leven. Van mij, lieve kindertjes – met bloeddoorlopen ogen – VAN MIJ!

Powerbank

Allemaal hartstikke leuk, die smartphones and all that, maar we weten allemaal dat aan de batterijduur veel te verbeteren valt. Geen wonder natuurlijk, de apps vreten stroom, het gebruik van de apps nog meer, maar als ik in de trein naar Amsterdam stap voor een PR-dagje, dan weet ik dat ik dat nooit van mijn lang-zal-ik-leven ga redden op één volle accu van mijn iPhone.

Get It Covered

Ik zweer dan ook bij powerbanks. Ik heb er standaard eentje in mijn tas van de NS, die je altijd kunt omruilen voor een vol exemplaar. Maar dan moet je wel de mazzel hebben dat de railcatering langskomt én ze nog voorradig zijn.

Get It Covered

Het is dus altijd zaak om een andere oplossing bij je te hebben. Deze powerbank heeft een mooi plat formaat en laadt mijn phonie in een mum van tijd op. He get’s it covered, zullen we maar zeggen. En als dat nog niet genoeg is, dan slingert er altijd wel een losse lader in mijn tas.

Telefoonaccessoires

Al die reutemeteut moet natuurlijk ook nog een beetje kek worden verpakt en vervoerd, ter bescherming tegen onverhoopte valpartijen. Stuntel die ik ben, heb ik mijn telefoon daarom ook ALTIJD in een hoesje. Maar ik mis wel een beetje de creativiteit. Zo zie ik op verschillende sites mensen de mooiste iPhone 6s hoesjes ontwerpen, maar die kunstige staaltjes zijn aan mijn fantasieloos brein helaas niet besteed. Het merk of wat dan ook maakt mij geen drol uit, maar wat bij mij wel een absolute eis is: het moet een booklet zijn en hij moet bovenop te sluiten zijn, als je snapt wat ik bedoel.

Get It Covered

Ik zal vast iets erg nuttigs over het hoofd zien met een sluiting aan de achterkant van de telefoon, maar ik vind het niet logisch.

Get It Covered

Normaal gris ik bij de Action het eerste de beste passende hoesje uit het rek, wetende dat de magneet binnen twee weken gaat zwerven en wachtende op de eerste barst in het materiaal. Mijn oude hoesje kon ook écht niet meer; hij hing met een paar draadjes nog aan elkaar. Ik noemde het de laatste weken dan ook mijn Assepoeshoes.

Get It Covered

Voorlopig ben ik weer even gered met dit sjieke GSM hoesje, dat er a. leuk uitziet – check de steentjes! – en b. sluit op de door mij gewenste manier, op de bovenkant van mijn telefoon. Ik verwacht niet dat dit hoesje stormen zal doorstaan, maar ik kan mijn telefoon in ieder geval de komende tijd weer een beetje stylish op tafel deponeren.

Doe jij het met of zonder hoes?

 Tutje.nl

 

(Dit artikel bevat zowel artikelen die mij zijn toegezonden als gesponsorde content.)

4 REACTIES

  1. Het liefst heb ik ook een volledig hoesje. Ik laat hem eigenlijk nooit vallen (afkloppen) maar je zal het altijd zien, als ik hem niet eromheen doe dan gaat het vast mis…
    Tof ding die Rockbox, hier zou ik ook vragen of zij het geluid goed vinden. Ik hoor dat nooit zo goed, hoge , lage tonen, genoeg bas etc. Als ie maar hard kan zonder dat ie overstuurt.

  2. Ik doe het dus ook met hoes. En ook met een powerbank. Want ik ervaar dat dus ook, als ik een hele dag onderweg ben, redt mijn telefoon het ook niet. Als ik op werk ben, zorg ik dat ik altijd een lader bij me heb, maar ja, onderweg wordt dat lastig. Oordopjes gebruik ik dan zelf niet. Ik ga altijd graag wandelen maar dan heb ik altijd muziek met een koptelefoon, mijn oren doen het op de een of andere manier gewoon niet goed met oordopjes, want ze vallen er al=tijd uit. Méga vervelend.

  3. Oeh, dat is een fijne doos met goodies inderdaad! Die RockBox ziet er mooi uit, fijn dat het geluid ook goed is! Hier hebben we er 1 van Sony, die ook erg goed is. En als je wil, kun je daar ook nog een draadje op aansluiten, voor de apparaatjes die (nog) geen bluetooth hebben 🙂 Oordopjes kan je nooit genoeg hebben volgens mij. Ik heb standaard een paar op kantoor, in de auto, in de tas en thuis voor het grijpen. En die van de iPhone zijn absoluut favoriet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge