Ted Baker | Mijn nieuwe statement tas

22

Vandaag doen we weer een aflevering van Hennie & haar Tas. Hoewel overdaad schaadt, gaat dat qua tassen niet op. Mijn tassenhart is groot. Wat dat betreft snap ik Imelda Marcos wel. Alleen wat dat betreft, hoor – begrijp me niet verkeerd. Onder de noemer Er Kan Altijd Nog Een Tas bij, presenteer ik vandaag wederom een pareltje in de vorm van mijn nieuwe statement tas, model Cattas van Ted Baker.

ted baker tas ervaring

Ted Baker

Op de lijst van Wat Zou je Kopen Als Je Jezelf Eens Flink Kon Kietelen heeft een Ted Baker tas jarenlang een prominente plek ingenomen. Die wens ging een paar jaar geleden in vervulling in de vorm van mijn Ted Baker Gerri Bag en ik overdrijf geen woord als ik zeg dat ik er nog elke dag kinderlijk blij mee ben. Inmiddels vertoont de tas wel wat gebruikerssporen, maar dit bewijst ook dat ik hem daadwerkelijk gebruik. Ik ben nog steeds heel zuinig op mijn Tedje en bij speciale gelegenheden troon ik hem elke keer trots met mij mee.

ted baker tas ervaring

 

Ted Baker 2

Lightning never strikes twice, maar dat deze theorie niet helemaal klopt, blijkt wel uit het feit dat ik van Duifhuizen Tassen en Koffers weer een tas mocht uitzoeken om te reviewen. Nu had ik voor de afwisseling een uitstapje kunnen maken naar een ander merk, maar als ik verliefd ben op iets, dan is dat voor het leven en Ted Baker vormt daarin geen uitzondering. Mijn bovengenoemde tas is werkelijk een plaatje, maar een Ted Baker tas met iets meer ruimte zou ook wel welkom zijn. Ik hoefde niet lang na te denken, want ik viel als een blok voor model Cattas van dit Britse merk. Een fraai model shopper, met tal van kenmerken waar ik erg blij van kan worden.

ted baker tas ervaring

 

Ted Baker Cattas

De vaste bezoeker weet dat ik net zo enthousiast kan zijn over een budgettas dan over een high-end merk. Beide dingen hebben hun charme en daarbij de voor- en nadelen. Maar natuurlijk is het, helemaal als zijnde een Ted Baker fan pur sang, toch wel een kick om je dearly beloved merk uitgebreid te zien worden op je tassenplank. Niet dat ik een tassenplank heb, maar ik heb mezelf hiermee wel weer op een briljant idee gebracht.

ted baker tas ervaring

Ik wilde een tijdloze tas en koos daarbij voor een dito model. Geometrisch weer strak in de vorm, met afgeronde hoeken. Het Cattas model is ook leverbaar in een taupekleur zag ik op internet, maar ik vond zwart net even iets klassieker. En veiliger, ik geef het toe. Maar voor het prijskaartje dat er aan zat (€ 169,95) nam ik liever geen risico.

ted baker tas ervaring

Het leer van mijn eerste Ted is helemaal glad. Daarom vond ik het des te leuker om te ontdekken dat bij mijn nieuwste aanwinst gebruik is gemaakt van een ribbelpatroon. Dit is heel fijntjes verwerkt, zodat je het van een afstandje niet ziet, maar eenmaal van dichtbij valt het meteen op. Geeft in mijn beleving de tas net even wat meer allure.

ted baker tas ervaring

In de tas kan alles wat je nodig hebt voor een werkdag. Nu sjouw ik misschien iets teveel lipstick met mij mee, zo diepte ik laatst maar liefst zestien stuks uit mijn tas, maar als je dat wegdenkt, dan is er ruimte genoeg voor een make-uptasje, een bescheiden lunch, een Doppler en de rest van je dagelijkse inventaris, maar daar kom ik zo nog op. Deze tas is ook zeer geschikt voor een dagje shoppen. Door middel van de dunne en lichte hengsels sjouw ik deze tas zo een hele dag probleemloos mee.

Ted Baker strik

Natuurlijk ontbreekt de signature van Ted Baker niet. Deze strik komt op alle modellen terug. En daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. In dit geval praten we van een zwarte strik met een rosé goud tussenstuk (mijn Gerri bag heeft een strik van strak staal).

ted baker tas ervaring

Een soepele rosé goudkleurige rits zorgt voor de sluiting.

ted baker tas ervaring

De voering is niet wat je zou verwachten in een tas als deze. Ted Baker verrast deze keer met een voering met tijgers en euh… hazen? Onlogische combi’s. Love it! Ik ben dol op dit soort voeringen. Het onderscheidt van het gros.

ted baker tas ervaring
Love it, love it, LOVE IT!

Binnentas

Een hele fraai aspect van model Cattas is dat bij de tas een zogenaamde binnentas wordt meegeleverd.

ted baker tas ervaring

Hierin kun je je dingen kwijt waar je meestal tevergeefs naar graait: telefoon, sleutels, lipstick en/of portemonnee. Slim gevonden en goed gedaan. Deze binnentas sluit door middel van een – zeer verslavende – magneetsluiting. Ik ben er nu eenmaal vatbaar voor.

ted baker tas ervaring

Conclusie

Het zal niemand verwonderen dat ik waanzinnig blij ben met mijn nieuwe Ted Baker tas. Model Cattas is echt mijn statement bag en biedt alle ruimte die ik dagelijks nodig heb voor mijn spullen. Het formaat is precies goed, niet te groot en zeker niet te klein. Het ribbelpatroon in het leer weerhoudt de tas er van om saai te worden en geeft de tas een extra boost. Het truttige, maar ook bijna spottende strikje is verdomd slim gedaan en ik snap ook heel goed waarom Ted Baker de strik als signature heeft gekozen. Het kenmerkt de Britse uitstraling, maar maakt de tas ook helemaal af. Even zoveel hulde voor de binnentas overigens. Die weerhoudt mij van dagelijks honderd keer nodeloos graaien.

Deze tas – en nog veel meer andere tassen van Ted Baker – is verkrijgbaar bij Duifhuizen Tassen & Koffers. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Heb jij ook een statement bag?

 Tutje.nl

 (Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

22 REACTIES

  1. Hemeltje, wat een beauty van een tas, ik snap dat je daar helemaal blij van word! En dat strikje, ja, helemaal goed! Brits zei je? Maak me gek, hahaha. Ik zou hem ponificaal naast mij neerzetten als wij gaan bingewatchen. Oi, I love it too!

  2. Ah heerlijk om te lezen dit artikel, Hennie! Ik ben precies zoals jij en ga ook kwijlen van dit soort dingen (tassen dus!!!) Momenteel heb ik als statement bag natuurlijk mijn Kate Spade, maar net als jij heb ik heel veel (want té veel bestaat niet) tassen, dus ik wissel heel graag af. Ze zijn me allemaal even lief.

  3. Oooohhh, wat een plaatje!! Deze had ik zelf uit kunnen zoeken! Een Ted Baker tas staat nog steeds op mijn verlanglijstje en als ik deze zo zie, dan word ik weer helemaal enthousiast. Ted Baker is gewoon zo’n leuk merk! En ze blijven mooie tassen maken. Love it!

  4. Jaloers, bofferd dat je er 1 mocht kiezen, hij is prachtig. Ik wordt ook altijd blij in de winkel op Regent Street. Maar deze komt ook op mijn wishlist. Ga in februari eens kijken als ik weer in Londen ben.

  5. Wat een beauty, jij bent echt een vofkont dat je een tas kon uitzoeken van een merk waar je verliefd op bent! 🙂 Een super mooie tas, geniet er maar van en show m! 🙂

  6. Wat een prachtige tas zeg! En stiekem herken ik mij er wel in dat je 16 lipsticks uit je tas kon vissen, zelf ben ik dus ook zo haha en dan vraag ik mij af waarom mijn tassen altijd zwaar aanvoelen, maar dat krijg je als je je halve make-up stash meesjouwt.

  7. Oehlala, die is inderdaad mooi! Daar gaat mijn hartje ook wel sneller van kloppen 😉 Ik was helemaal in love met mijn paperbag maar ben nu op zoek naar een leren rugtas. Mijn arme rug vindt zo’n tas momenteel ff fijner 😉 Al vind ik dit wel super mooi en vrouwelijk.

  8. Wat een prachtige variant heb je gekozen! Ik heb twee Ted Baker tassen (een zoals jouw eerste maar dan in het roze) en een kleine beetje grotere met bloemen. Beide nog steeds erg favoriet! Ik heb ook deze grote variant gehad maar door een productiefoutje heb ik hem toen terug moeten brengen en ze hadden geen nieuwe variant meer. Super balen want dit model is denk jk nog steeds mijn favoriet (lees groot, kan veel in, sleurt altijd met haar hutkoffer) haha. Ga toch maar weer eens checken voor dit model

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge