Styletone | Unboxing | Januari 2018

11

Terwijl de unboxing van de decemberbox van Styletone nog niet eens zo lang online staat, viel de januaribox alweer op de mat. Maar mij hoor je niet klagen. Ik laat de inhoud van de inhoud van de eerste maand van het jaar uiteraard weer aan je zien en ik koppel er deze maand ook een leuke kortingscode aan vast. Kijk je mee naar de unboxing van de Styletone box januari 2018?

inhoud Styletone januari 2018

Styletone januari 2018

Het wordt tijd om de feestresten van vorige maand weer van ons af te schudden. Helaas lukt dat nog niet zo goed met de oliebollen die zich scherp aftekenen op mijn heupen – 35 stuks ofzo, ik ging he-le-maal los -, maar de Styletone box van januari 2018 bevat deze maand een aantal leuke producten die ons helpen om een deel van de partyschade weg te scrubben of te bedekken.

inhoud Styletone januari 2018

Daily Concepts – Scrubber – € 5,00

Een schattig scrubhandschoentje van Daily Concepts voor het gezicht, dat is waar de box mee begint. Op zich is dit een makkelijk dingetje.

inhoud Styletone januari 2018

Hij bevat ruimte voor je vingers en is gemaakt van zacht en huidvriendelijk materiaal. Een ingebouwde indicator geeft na tig keer gebruik aan dat het tijd wordt voor vervanging. Geen spannend product, maar wel een fijne toevoeging tijdens een avondje badkamertijd.

So Susan – Lip Dome – € 18,00

So Susan was één van de eerste producten die ik ontdekte toen ik destijds uit pure verveling na een operatie begon met het lezen van beautyblogs. Ik vond het wel gezellig, die kleurrijke verpakkingen, enzo.

inhoud Styletone januari 2018

Inmiddels heb ik wel wat meer So Susan in huis, maar er is altijd ruimte voor meer. Ik ben heel blij met wat Styletone deze maand aan de box heeft toegevoegd, want dat is een voedende lipstick in de vorm van deze gezellige chubby.

inhoud Styletone januari 2018

Drie kleuren zijn er over boxen verdeeld: Blackcurrant, Mango en Melon. Ik hoopte heel erg op Melon en het lot bleek mij goed gezind. Deze kleur heb ik namelijk ook ontvangen. De Lip Dome bevat kleine deeltjes hyaluronzuur, wat zou helpen om de lippen iets op te plumpen. Vind ik allemaal niet zo belangrijk, maar ik ben wel erg blij met de kleur!

Hot Makeup – Swift Move Eyeshadow – € 26,00

Een oogschaduw in stickvorm van Hot Makeup is het volgende dat ik tegenkom. Op zich is het wel een flitsend dingetje als het zo eens bekijk.

inhoud Styletone januari 2018

Deze stick is bedoeld voor het snelle oogschaduwwerk, als je geen tijd hebt voor een uitgebreide ronde. Leuk gevonden, dat wel, maar ik denk niet dat ik hier erg snel naar zal grijpen.

inhoud Styletone januari 2018

Dat heeft niks te maken met het product, dat werkt prima, maar ik werk altijd met meerdere kleuren of helemaal niet.

inhoud Styletone januari 2018

Daarnaast is het ook niet helemaal mijn kleur, iets te roze. Maar goed, hij gaat in het toilettasje, voor het geval van je weet maar nooit.

The Beauty Crop – Glow Milk – € 16,00

Dan wordt het nu tijd voor het allerleukste product dat ik de afgelopen maanden voorbij zag komen, want let op, dit is echt heel leuk. Het is van The Beauty Crop en ik vind het té schattig.

inhoud Styletone januari 2018

Oh, een nagellakje. Leuk voor je, zou je denken. Maar nee! Is het niet. Hoewel alles op nagellak duidt: potje, kwastje, zelfs het product, is het een… een…. vloeibare highlighter!

inhoud Styletone januari 2018

En niet zomaar eentje, want de kleur is echt helemaal goed. Met een champagne achtige tint, vind ik ‘em heel erg mooi. Het product zelf brengt megamakkelijk aan. A little goes a long way. Dit is echt mijn favoriet uit deze box.

inhoud Styletone januari 2018

Edit: in het menu van de Styletone staat bij de prijs € 1,00 vermeld. Was het maar zo’n feest. De website van The Beauty Crop vermeldt een prijs van € 16,00.

City Color – Concealer Quad – € 4,99

Ik ben altijd te spreken over de producten van City Color. Dit merk heeft over het algemeen fijne cosmetica voor fijne prijsjes.

inhoud Styletone januari 2018

Helaas moet ik bij dit concealer paletje verstek laten gaan, aangezien deze kleuren echt te donker voor mij zijn. Medium, vermeldt het palette. Ik was zelf meer geholpen door de Light versie.

Conclusie en kortingscode

Hoewel het concealer palette bij mij qua kleur helaas niks kan toevoegen, bevat de Styletone box deze maand wel twee producten die ik erg leuk vind. Het zal geen verrassing zijn dat het hierbij om de Glow Milk van The Beauty Crop en de Lip Dome van So Susan gaat. Twee fijne producten waarvan ik weet dat ik ze tot op het naadje ga gebruiken. De Styletone van januari 2018 vertegenwoordigt een waarde van € 70,00. En dat is zeker niet verkeerd. De Styletone box zelf kost € 12,49 per maand (inclusief verzending) en bevat altijd vijf fullsize producten.

Mocht je een abonnement overwegen, dan krijg je met de code STYLETUTJE18 € 2,50 korting bij een abonnement naar keuze. Deze kortingscode is geldig tot en met 31 januari 2018. Meer informatie vind je op de website van Styletone.

Wat vind jij van de highlighter-in-een-nagellakpotje?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

11 REACTIES

  1. You could have fooled me, ik dacht ook dat het een nagellak was. Wat een geinig flesje!
    En altijd leuk om die nieuwe merken te ontdekken, lekkere box weer!

  2. De laatste unboxings van je was ik heel enthousiast maar deze keer eerlijk gezegd minder. Komt denk ik ook omdat het mijn kleuren niet helemaal zijn, en dat heb ik vaak haha.

  3. Ik win de glow milk net en lees bij jou dat het een higlighter is hihi. Ik dacht ook nagellak maat dat stond niet zo goed uitgelegd. Dank je ik hoop dat dit ook mijn favoriet wordt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge