Spam je blog!

19

Het liep deze week even anders dan anders en zo kwam het dat ik, hoewel ik de teksten allemaal al klaar heb, geen foto’s klaar had liggen voor het artikel van vandaag. De echte baan gaat natuurlijk voor en daarom los ik het vandaag even provisorisch op. Om jullie toch wat leesvoer te geven, geef ik in de comments het woord aan andere bloggers of webshops, die zich – als ze willen – helemaal de moeder kunnen spammen.

Of je nu blogt over beauty, fashion, lifestyle, het mama-worden, het mama-zijn, over manieren waarop je je dwarse puber kunt vermoorden zonder er voor op te draaien of voor mijn part over het paringsgedrag van de Deense Korenwolf, spam maar een end weg. Of heb je een leuke webshop die je even in de kijker wilt zetten, het kan allemaal. Zo ontdek ik hopelijk ook nieuwe blogs/webshops, maar ook de terugkerende blogsters moedig ik aan om zich vooral even voor te stellen aan de rest van het publiek, want zo creëer ik een stapeltje leesvoer voor in het weekend en hebben we hier vandaag toch nog het één en ander te lezen.

On your mark, get set, SPAMMEN MAAR!

Tutje.nl

19 REACTIES

 1. Die kans grijp ik graag aan! Op mijn blog My happy kitchen & lifestyle blog ik over lekker eten (thuis en uit) en de leuke dingen van het leven onder het motto ‘zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes maar altijd mét boter, room, kaas en een snufje levenslust’. Vandaag staat aflevering 13 uit de populaire reeks ‘ de meest nutteloze pakjes en zakjes uit de supermarkt online’.
  * Anne-Marie heeft onlangs geplaatst: De meest nutteloze pakjes en zakjes uit de supermarkt #13

 2. Ik doe voor het eerst mee met een spam-actie! Bloggen doe ik nog niet zo lang, maar wat is dat leuk! Op mijn blog schrijf ik over fotograferen, tuinieren, en DIY. Maar ook over persoonlijke dingen. Tenminste, dat wil ik wat meer gaan doen. Mijn laatste artikelen gaan onder andere over onze vakantie in Luxemburg, het eerste pakket voor mijn blog en mijn backpack reis naar Australië.
  * Maaike heeft onlangs geplaatst: Wat nam ik 16 jaar geleden mee in mijn backpack?

 3. Yes, ik spam mee! Ik ben één van de vele foodies maar wel een unieke. Op healthyfoodlove deel ik heerlijke recepten die gemaakt zijn met pure ingrediënten. Iedereen is welkom!

 4. Dan kom ik ook maar even stammen! Op LvanR.nl blog ik voornamelijk over beauty. Ik maak graag foto make-up tutorials, daarnaast test en review ik beauty producten. Er komen ook wel eens andere artikelen voorbij op mijn blog zoals recepten en fotografie. Vandaag is een artikel online gekomen over hoe de menstruatiecup bevalt.
  * Laura heeft onlangs geplaatst: Getest: Freedom Menstruatiecup | Bevalt het echt?

 5. Fijn dat het mag. Op mijn blog http://www.annagesgracefully.com vind je 4x per week een artikel over Beauty of Lifestyle. Zelf ben ik 46 dus gericht op de wat minder piep-jonge dames maar uiteraard is iedereen welkom. Huidverzorging heeft een streepje voor bij mij maar ik review ook graag boeken, zet elke maand een nagellak in de spotlight er valt genoeg te lezen en te zien. Ik probeer ook regelmatig een filmpje online te zetten.

 6. Leuk dat wij mogen spammen 🙂
  Mijn blog gaat hoofdzakelijk over beauty, Op http://www.beautybybabs.com/ vind je vooral veel reviews en informatie over huidverzorging en make-up. Als 50 plusser (slik) ben ik natuurlijk het meest geïnteresseerd in anti-aging. Wat werkt en wat werkt niet?
  Maar ook gadgets en ander leuks kan je bij mij vinden! Voor ieder wat wils, Ook voor de jongere dames is er genoeg te vinden!.
  * Babs heeft onlangs geplaatst: Review- Beauty Kitchen: Konjac Sponge en Everlasting Radiance Cleansing Gel

 7. Altijd leuk om via het spammen nieuwe blogjes te ondekken. Ik spam ook even mee.
  Mijn blog is een persoonlijke mamablog. De naam zegt het al. Je vindt er veel artikelen over kleinde kinderen. Ook kan je af en toe artikelen lezen over beauty en gelukkig zijn/blijven.

 8. Altijd leuk om te mogen doen.
  Ik ben Danielle van Theloveforpink. Ik blog vooral over beauty, maar je komt wekelijks ook vele andere onderwerpen tegen op mijn blog. Neem vooral even een kijkje ! Tot snel.

 9. Omdat je het zo aardig vraagt… 😉 Ik heb een persoonlijk life(style) magazine genaamd Karenz. Karen is mijn naam en de enz. staat voor enzovoort. Ik blog over mezelf (ja joh lekker bescheiden), mijn gezin, lifestyle, ik schrijf columns, deel recepten, review beauty dingen en ik blog ook nog over bloggen. En nog veel meer natuurlijk. Niche is not my middle name.

 10. Herkenbaar dat het even allemaal niet lukt. Er zitten zo weinig uren in een dag he! Dat snap ik nooit zo goed, haha. Ik kom dus ook maar even spammen: ik ben Loes en ik blog op Gewoon iets met Loes. Daar kun je artikelen vinden over uiteenlopende onderwerpen (alles wat ik leuk vind om over te schrijven), Dat kan een DIY=project zijn, een (lekker) recept, shopinspiratie en ik geef wekelijks een kijkje in mijn leven.
  * Loes | Gewoon iets met Loes heeft onlangs geplaatst: Bye August | Hello September 2017

 11. Wat een super grappig idee! Leuk om zo weer nieuwe adresjes te ontdekken. Ik doe graag mee 🙂 Voor alle grote en kleine meisjes maar ik vrolijke sieraden, bijvoorbeeld met barbieschoentjes of met oude Rummikub steentjes. Met een tikje nostalgie maar vooral ook gewoon om je vrolijk te maken en je mooi te voelen. Neem eens een kijkje op withlovefromliz.etsy.com PS. de verzending is altijd gratis 😉

 12. Hoi Hennie , kom even ongegeneerd reclame maken voor Franska.nl heerlijk online magazine voor alle vrouwen die niet het gevoel willen hebben alsof ze de tina aan het lezen zijn. En dan even doorklikken naar het kopje beauty en mode en natuurlijk vooral naar Jolanda’s Look waar ik je graag van allerlei mooi’s voorspiegel.
  En verder hoop ik wel dat je nog tijd vrijmaakt voor gezellige events lunches e.d wat we vormen toch wel een vrolijk clubje.
  Groetjes Jolanda insta. @mariamamanl

  • Ja hoor, Jolanda! Ik heb iedereen door schandalige drukte ook schandalig verwaarloosd – weet gewoon niet waar ik moet beginnen – maar ik ben er zeker weer bij. Komende maand heb ik weer een paar events en ik hoop dat we elkaar dan allemaal weer zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge