Sleek | I-Divine Eyeshadow palette | A New Day

13

Sleek is – na een periode van stilte – op mijn blog weer een beetje in opmars. Natuurlijk ook omdat ik leuke producten krijg toegezonden, maar meer nog omdat de verhouding prijs/kwaliteit over het algemeen heel positief is. In verband daarmee zet ik vandaag één van de meest recente oogschaduwpaletten van Sleek in the spotlight; het A New Day Palette.

Sleek

Zoals gezegd: Sleek heeft goeie make-uppies. Ik noem het dan ook altijd als merk waar mensen mee willen beginnen als ze starten met make-up. De kwaliteit is goed, het merk gaat met alle trends mee en qua prijs val je je er geen buil aan. Recent voorbeeld is het Cleopatra’s Kiss Highlighter palette, dat ik nog steeds bijna dagelijks draag. Een pareltje.

Sleek make-up ervaring
Sleek – A New Day

Sleek oogschaduw

Sleek heeft al heel wat oogschaduwpaletten op haar naam staan. Ik heb er een aantal in mijn bezit. Het Storm palette was mijn ontgroening op Sleek-gebied en daarna volgden er meer. Het zijn stuk voor stuk goede paletten met – op een kleine uitzondering na – een fijne pigmentatie. De paletten bevatten altijd een prima spiegel om mee te werken, ideaal voor op reis) en een applicator, die ik altijd laat voor wat het is. Eigen kwast eerst.

Sleek make-up ervaring

All Night Long en A New Day

Volgens het persbericht heeft Sleek een tweetal nieuwe oogschaduwpaletten uitgebracht. Nu is dat niet he-le-maal waar. Ja, deze twee paletten zijn de meest recente paletten van Sleek, maar helemaal nieuw zijn ze niet. Het All Night Long Palette dateert al van 2016, getuige de review die ik er destijds over schreef. All Night Long focust zich meer op een avondlook en met een naam als A New Day kunnen we er bijna wel blind van uitgaan dat dit palette meer voor overdag bedoeld is.

A New Day

Het A New Day Palette bevat een mengeling van koele en warme tinten. Het zijn allemaal neutrale kleuren die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het palette bevat zoals we gewend zijn twaalf tinten oogschaduw, welke zijn onderverdeeld in twee rijen.

Sleek make-up ervaring

Van boven naar beneden en van links naar rechts: Sun is Shining, Brightside, Daydreamer (matte), Let it Go (matte), Don’t Worry, Be Happy (haha, leuk gevonden)(oh ja, ook matte), Feelin’ Good (matte), Silver Lining, Shine On, Carpe Diem (matte), Believer en H-A-P-P-Y (matte).

Vertaald naar swatches krijg je dan dit:

Sleek staat bekend om haar goede blendability. De kleuren zijn zacht om aan te brengen en ook de kleuren van het A New Day palette blenden easy peasy. Met een oogschaduwprimer eronder blijven de kleuren de hele dag op hun plek zitten.

Sleek A New Day review

Conclusie

Een heel mooi neutraal palette van Sleek, dat goed werk levert. Hoewel Sleek ook een aantal paletten met knalkleuren in haar assortiment heeft, ben ik blij dat Sleek naast het Au Naturel palette een fijne keuze heeft in paletten met wat meer neutrale kleuren. Persoonlijk vind ik de 50/50 verdeling tussen matte en shimmer tinten ideaal. Sommige kleuren in All Night Long en A New Day lijken iets teveel op elkaar, maar als je een doorgewinterde Sleek-o-fiel bent, zal dat je waarschijnlijk niet stoppen om over te gaan tot aanschaf.

Het A New Day Palette kost € 10,99 (adviesprijs) en is naast de online webshop ook te koop bij onder andere ICI Paris XL, Etos, DA, DIO en een aantal zelfstandige drogistketens.

Wat vind jij van het A New Day palette?

Tutje.nl

 (Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

13 REACTIES

  1. Dit zijn nu palettes waar ik gek op ben! Ik ben niet zo van de wilde kleuren en gebruik graag neutrale kleuren. Sleek is hier ook favoriet als het gaat om budget oogschaduws want ze zijn van goede kwaliteit. Fijn dat er nu weer zo’n goede basic topper bij is!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge