Nieuwe oogschaduwpaletten van Sleek

12

Ik heb het al eens gezegd; ik heb meer oogschaduw dan ik ooit kan opmaken. En ik had mezelf nu echt beloofd dat ik eerst zou diepen uit de huidige voorraad, voordat ik tot een nieuwe aanwinst zou overgaan. Maar ja, toen kreeg ik de twee nieuwste Limited Edition oogschaduwpaletten van Sleek in de bus en tja, dan slaat het hartje toch weer een blije tel over. Vandaag laat ik Dream a Little Dream en Peach Perfect aan je zien.

Sleek Peach Perfect

Sleek

Sleek is een merk dat tot voor een aantal jaren terug eigenlijk alleen maar grotendeels online was te krijgen. Mijn eerste aankoop van Sleek deed ik in de webshop van (toen nog) Miss Lipgloss. Gelukkig is Sleek de afgelopen jaren in steeds meer fysieke winkels komen te liggen, wat natuurlijk fijn is als je de producten even wilt vasthouden voor een betere beleving. Ik vind het een fijn merk met een goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Met name de oogschaduwpaletten zijn een aanrader voor zowel de beginnende- als de doorgewinterde make-upper. In de loop der tijd heb ik al behoorlijk wat ervaring met Sleek opgedaan. En dan heb ik het nog niet eens over de Sleekkies die ik los van mijn blog heb aangeschaft.

Ici Sleek

Sinds ruim een jaar heeft ICI Paris Sleek ook in het vizier gekregen en zodoende is Sleek ingelijfd door één van Nederlands leukste beautywalhalla’s, waar je je geld met het grootste gemak kwijt kunt. De nieuwste Limited Edition paletten van Sleek staan dus ook te pronken op de website. Ik ontving Dream a Little Dream en Peach Perfect, die ik hieronder uitgebreid laat zien.

Sleek Dream a Little Dream

De nieuwste paletten van Sleek onderscheiden zich met name van elkaar door de kleurstelling. Dream a Little Dream bevat een mengeling van zowel koele als warme kleuren en richt zich voornamelijk op de blauwe, lavendel en paarse tinten, met een incidenteel groentje er tussendoor.

Sleek Dream a little dream

Aangezien dit niet de kleuren zijn die ik vaak gebruik, is het des te leuker om de neutrale tinten die ik normaal draag hiermee af te wisselen. Daarbij passen deze kleuren ook erg goed bij de zomerjurkjes die ik klaar heb liggen voor onze sabatical week in april. Alsof het Universum het wist.

Sleek Dream a little dream

De pigmentatie is zoals ik van Sleek gewend ben: prima. Er zijn wat kleuren bij die iets te poederig zijn, maar ik gebruik altijd een oogschaduwprimer, dus ik heb daar in de praktijk geen last van.

Sleek Dream a little dream

Er hadden van mij iets meer matte kleuren in mogen zitten, maar ik denk dat Sleek zich weinig aantrekt van wat vrouwen van middelbare leeftijd op het internet blèren.

Bovenste rij
Onderste rij

Sleek Peach Perfect

Van de koele tinten maken we een sprong naar de warmere kleuren, want warm is zeker een term die de inhoud van het Peach Perfect palette van Sleek dekt.
Sleek Peach Perfect
Oeh donders, zie die kleuren. Hier kan ik dus oprecht blij van worden.

Sleek Peach Perfect

Terra en peach tinten, afgewisseld met zowel wat neutrale als meer donkere tinten voor het betere definieerwerk.

Sleek Peach Perfect

Qua matte kleuren heeft Sleek gekozen voor bruikbare tinten die naar wens kunnen worden opgebouwd.

Sleek Peach Perfect
Bovenste rij
Sleek Peach Perfect
Onderste rij

De een na laatste kleur van de bovenste rij is mijn grote favoriet. Diep, maar dan ook diep oranje. Een tint die blauwe ogen laat poppen als een malle. Ik ben echt een beetje verliefd op dit palette, want van alle paletten die ik bezit, had ik nog niet zoiets in mijn voorraad. Je weet wel, als je al 100 paar zwarte schoenen hebt en dan net dat model met net dat even andere stiksel tegenkomt – ghehe.

Sleek limited editon oogschaduwpaletten

Conclusie

Sleek heeft met deze twee Limited Edition oogschaduwpaletten twee leuke paletten geleverd, waarvan je een hoop plezier kunt hebben. Je krijgt goede waar voor je (relatief) weinige geld. De paletten blijven niet zo fris en fruitig zoals ze geleverd worden en van de deksels verwacht ik ook geen jarenlange stevigheid; ik heb al een aantal Sleek paletten die tegenwoordig uit twee stukken bestaan, maar dat doet niks af aan de mooie kleuren, de pigmentatie en de blendability van Sleek. Mijn favoriet is Peach Perfect, dat met zijn prachtige warme tinten bij heel veel mensen hoge ogen zal scoren.

Deze Limited oogschaduw van Sleek kosten € 11,99. Sleek is onder andere verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Heb jij ervaring met de oogschaduwpaletten van Sleek?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zjjn toegezonden.)

 

12 REACTIES

 1. Mooie palettes! Mijn favoriet van deze twee is ook peach perfect, ben dol op dit soort kleuren en qua finishes is ie net wat gevarieerder dan het andere palette. En niet missen.. het zomergevoel (inclusief vakantiekriebels) dat ie overbrengt. Voor jou is het ook aftellen he…, heerlijk zulke goede vooruitzichten! Fijne zondag!
  * Deb heeft onlangs geplaatst: Beauty Kitchen Abyssinian Oil Night Halo Potent Mask

 2. Ze zien er altijd mooi uit! Zelf heb ik van de week mijn eerste Sleek product besteld toen ik zag dat Ici Paris het verkoopt en ik nog een bon had daarvan. Dat Cleopatra highlighter doosje (die jij ook hebt geloof ik). Ben benieuwd! Met m’n 29 wil ik ook matte én shimmery kleuren in m’n oogschaduw palette hebben trouwens!
  * Laura heeft onlangs geplaatst: Recept: Snickers Cheesecake | Mijn verjaardagstaart!

 3. Die paletten zien er mooi uit, en niet duur! Weet je dat ik nog nooit iets van Sleek geprobeerd heb? Nog steeds niet. Ik ga deze ook maar op mijn wensenlijstje zetten, haha. Aan de andere kant heb ik al zoveel, dat krijg ik in dit leven niet op…
  Ik ben zo benieuwd hoe die oranje kleur jou staat. Eigenlijk moet ik kijken of ik niet ergens de kleur oranje in heb zitten. Het zou mij ook mooi moeten staan, zou je zeggen, maar zo een kleur vermijd ik altijd. Zeker bij lipsticks bij een bleke huid.
  Inspiratie! Ik ga vandaag oranje proberen 🙂 (staat leuk bij mijn mooie tas) x

 4. Wat een mooie palettes zeg! Hoe verschillend ze ook zijn, ik zou niet kunnen kiezen hoor. Mijn favoriete palettes zijn trouwens van Sleek. Ik neem er alleen sinds ik een kindje heb te weinig tijd voor haha, moet ik weer eens doen en lekker uitpakken!

 5. Prachtige teinten en ik ben al jarenlang fan van dit merk!
  Ook verkopen afroshopos vaak dit fijne merk.
  Lange tijd had ik er niets meer van geshopt….
  Jij brengt hier nu verandering in want dit gaat op mijn shoplist

  Xoxo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge