Dutch Designers Outlet | Betaalbare dure lingerie

4

Als groot liefhebster van lingerie struin ik regelmatig het internet af naar leuke ondergoedjes. Soms vind je daarbij een pareltje van een winkel. En ook al is deze webshop al lang en breed bekend, ik vertel toch graag wat meer over Dutch Designers Outlet, een voor mij gevaarlijke website.

Lingerie

Wat je draagt wordt regelmatig versterkt – of juist niet – door wat je er onder draagt. Ik heb alle missers die je daarbij kunt maken al in veelvoud ervaren, maar door schade en de nodige schande werd zelfs ik wijs. Nu heb ik niet de maten die je lukraak bij de HEMA of H&M uit het rek kunt trekken, want als de cup goed zit, dan is de omvang te wijd of andersom, dus ik ben Onze Lieve Heer nog steeds dankbaar voor het betaalbare Sapph, maar hey, ik draag powerwoman Marlies|Dekkers ook een heel warm hart toe. Alleen denkt mijn portemonnee daar wat anders over. En toen belandde ik op de website van Dutch Designers Outlet.

Dutch Designers Outlet review

Dutch Designers Outlet

Dutch Designers Outlet is een webshop met samples van veel lingeriemerken. Voor de precieze uitleg wat een sample is, klik hier. Het zijn niet de meest recente collecties, maar ik ben de laatste die hier op let. Hierdoor is het mogelijk om tegen een sterk gereduceerde prijs toch aan een setje van een doorgaans reteduur lingeriemerk te komen. Voor een setje Marlies|Dekkers kom je normaliter toch al gauw richting de € 200,–. En hoe mooi ik het ook vind, het is waanzin dat mijn onderkleding duurder is dan wat ik erop draag. Shoppen bij Dutch Designers Outlet was dan ook zeer goed voor mijn geweten. Ha!

Dutch Designers Outlet review

Niet alle maten zijn verkrijgbaar bij deze webshop. Het is maar net wat er binnenkomt. Enerzijds frustrerend, want de kans dat je maat er niet bij zit is aanzienlijk, maar als je maat er wel bij zit, dan kan de vlag uit. Hiervoor zijn prettige filters ingebouwd, waarbij je op merk en maat kunt zoeken, zodat je in één oogopslag helder hebt welke pareltjes er beschikbaar zijn in jouw maat.

Marlies|Dekkers bij Dutch Designers Outlet

Ik had een paar maanden geleden al eens een setje besteld en dat verliep naar volle tevredenheid. De goden waren mij extra goed gezind toen bleek dat bij mijn rode Space Odyssey BH ook nog de bijbehorende boxer verkrijgbaar was. Ik had een nieuw setje voor nog geen € 50,–. En dat is bizar goedkoop, helemaal in Marlies|Dekkers termen.

Dutch Designers Outlet review

Vorige week sloeg ik een monsterslag. Al jaren had ik een Marlies|Dekkers torselet op mijn verlanglijstje staan, maar voor de € 149,– die ik ervoor moest neerleggen ging dat feest mooi niet door. Vorige week zag ik hem opeens staan. Voor € 29,95. Nog net niet hyperventilerend klikte ik hem hysterisch mijn winkelmandje in. GOTCHA! De bijpassende slip ging voor € 7,95 mee.

Dutch Designers Outlet review
Jank. Zo mooi!

Helaas bleek de vreugde maar van korte duur. Ook al stond de maat die mij altijd past op het kaartje, de dames pasten er niet in. Hetzelfde gold voor de cupmaat groter die ik daarna liet invliegen. Beiden gaan weer retour. Met bloedend hart.

Dutch Designers Outlet review

Waar ik wel succes boekte was bij de Dame de Paris slip, die ik al maanden in gedachten had bij mijn Dame de Paris BH, die ik tegen een fikse korting bestelde bij Marlies|Dekkers herself. De bijbehorende boxer was € 50,–, wat ik gewoon niet voor mezelf kon verantwoorden. Jammer dan.

Dutch Designers Outlet review

Dutch Designers Outlet had hem wel, voor de helft van de prijs. Nog niet goedkoop, maar zeker voordeliger dan de therapiekosten wegens onrust in mijn hoofd omdat mijn setje niet compleet was.

Marlies|Dekkers Space Odyssey

Tijdens mijn bijna wekelijkse maat-check sessie zag ik dat de grijze Space Odyssey BH ook in mijn maat verkrijgbaar was. Voor € 32,50 – wat ik ook kwijt ben aan Sapph – klikte ik deze ook mijn mandje in, met vlak daar achteraan, onder een luide vreugdekreet, het bijbehorende broekje. Welkom thuis, basic setje!

Dutch Designers Outlet review

Bij Marlies|Dekkers betaal je uiteraard veel voor de naam, maar het moet gezegd worden; het draagcomfort is er ook naar. Het zit ontzettend lekker, sluit goed aan en mevrouw Dekkers heeft bij alle maten goed nagedacht, waarbij alles vrijwel altijd als gegoten zit.

Dutch Designers Outlet review

Ik huil nog steeds zachtjes na over de teleurstelling van het niet passende torselet, maar door de andere successen heb ik Dutch Designers Outlet wel toegevoegd aan de steeds groter wordende favorieten balk van mijn browser.

Heb jij wel eens iets bij Dutch Designers Outlet besteld?

 

Tutje.nl

4 REACTIES

  1. Ik ga er ook eens een kijkje nemen. Dat torselet ziet er waanzinnig mooi uit, jammer dat hij niet paste!
    Ik heb met bh’s altijd het zelfde probleem, in de winkel zitten zij perfect en na een paar keer wassen zitten ze vervelend. Ben altijd blij als ik het weer uit kan doen.
    Ik ga een kijkje nemen 🙂

  2. OH, WHAT A SHAME!!!! Ja, dan zou ik ook wel even (of wat langer) in een hoekje gaan zitten huilen hoor….Die korselet is ZO mooi. En die prijs. Ik ben ook groot fan van Marlies, maar inderdaad; mijn bankrekening denkt daar een beetje anders over. Bedankt dus voor het delen van deze tip. Fijn trouwens dat de rest wel goed zit!

  3. Volgens mij heb ik onder een steen geleefd ofzo, want ik kende de website helemaal niet haha. Ik weet wel dat er zo’n fysieke outlet bestaat maar dat is voor mij aan de andere kant van het land. Ideaal zo, lekker via Intenret! Ik vind dit wel onwijs mooi, wat jammer dan ook dat ‘ie niet paste.

  4. Wauw, wat een koopjes en dat voor zulke mooie lingerie! Ik ga daar zeker ook eens kijken als ik een écht mooi setje wil scoren 🙂 Prachtige items heb jij ook uitgezocht trouwens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge