Shoplog | TheMustHaves, Marlies Dekkers, BonPrix en Van Haren

16

Het werd wel weer tijd voor een shoplog, dacht ik zo. De afgelopen tijd heb ik weer wat kleertjes verzameld, waarvan ik dacht dat het wel leuk zou zijn om ze hier even te delen. Zo deed ik een paar boodschapjes bij onder andere TheMustHaves en Marlies Dekkers en sloeg ik ook wat mega-koopjes aan de haak bij BonPrix en Van Haren.

Tutje en kleren

Hoewel ik best een dure smaak heb, heb ik maar een gewone baan. Ik kan dus niet altijd toegeven aan mijn innerlijke craving voor dure shizzle. Ik ben ooit losgegaan in de Bijenkorf te Amsterdam met een giftcard van € 1.500,– die binnen anderhalf uur – inclusief coffeebreak – op € 0,00 stond. True story, Bro. Aan de andere kant vind ik het ook erg leuk om lekker betaalbaar te kunnen shoppen en het meest gelukkig word ik van de sale. Als mijn maat er dan nog is, hè. Zo niet, dan stort ik mij altijd luid jammerend ter aarde.

TheMustHaves

Eén van de webshops waar ik nog geen ervaring mee had, was TheMustHaves. Ik zag op Instagram wel eens iets voorbij komen, maar ik dacht altijd dat dat van dat losse flodderspul was. Totdat ik een combinatie zag van een setje, waarvan ik dacht: ‘Oi!’

Het was deze broek met extreme coating, in de immer geliefde zwarte kleur. Ik zat nog even te twijfelen, aangezien mijn ervaring is met zulk soort broeken dat de coating er snel van af slijt na het wassen, maar bij de zin ‘Deze jeans is geen heupbroek, maar is voorzien van een normale hoogte’, ging ik alsnog overstag.

De broek valt vrij klein, wat overigens niks te maken heeft met de 4 á 5 kilo die ik misschien een beetje gegroeid ben na mijn Bourgondische zomer. De website raadde aan om een maat groter te nemen dan normaal, wat ik dan ook maar braaf heb gedaan. Puik broekkie hè? Ik ben er blij mee.

Marlies Dekkers

Ja, ze is weer terug in mijn kast. Na jarenlange afwezigheid waarin ik wel even klaar was met de touwtjes en de halsbrekende toeren die je soms moet uithalen om je in een Marlies Dekkers te wurmen en nadat ik in Londen bij de douane uit de rij ben gehaald omdat ik niet zonder sirenes door de detectiepoort kwam was ik even Marlies Dekkers-moe, maar ik heb haar weer helemaal omarmd. Dare to be, is het credo van Marlies en dat kan ik alleen maar onderschrijven. Ik vind het een topwijf.

Marlies Dekkers – Dame de Paris

Niet alles wat Marlies Dekker ontwerpt is mijn smaak en Marlies is ook aardig aan de prijs, maar de Dame de Paris BH is toch wel één van haar meesterwerkjes, in zowel ontwerp als draagcomfort. Dat vindt ze zelf waarschijnlijk ook, want dit model komt elk jaar terug, maar dan in een ander design. Deze kleur, Hidden Purple, is helemaal Hennie en ik zat hier al een tijdje op te azen. Ik was er als de kippen bij toen ik middels een aanbieding deze kon aanschaffen. Dank de Heer voor alle keuze in een smalle omvang en een grote cupmaat. En jongens, wat zit een MD’tje toch lekker.

BonPrix

Op Instagram had ik het al aangegeven, mama heeft er twee nieuwe jurkjes bij. BonPrix vind ik daarbij dan een walhalla aan jurkjes. Het is leuk, het is betaalbaar en er is heul veul keus. Qua figuur zit ik tussen een zandloper en een peer in aangezien mijn schouders smaller zijn dan mijn heupen, noem mij maar zandpeer, en dus moet het voor mij aangesloten zijn.

Dat gaat helemaal lukken met dit zwarte jurkje uit de Premium Selection van Bon Prix, die ik al had in het smaragd groen. Met zijn € 39,95 nog steeds meer dan betaalbaar en de kwaliteit is perfect. Inclusief onderjurk, een kwalitatieve stof en alles wat nodig is om een jurkje goed te laten zitten. En ik ben niet de enige die dat vind, want tijdens een event heb ik wel eens ongemakkelijk lachend blikken staan uitwisselen met een PR-dame in de zaal die exact hetzelfde jurkje aan had.

Een ander koopje dat ik nog snel even meepikte, was deze blazer. Hij stond met 60% korting op mij te wachten, in mijn maat, waarvan nog eentje op voorraad, dus KLIK KLIK KLIK. Voor op een jeans, jurkje of wat dan ook. Nooit weg.

Afsluitend met nog een kokerjurkje, want ik ben dol op belijningen die mooi vallen. Dat is meer dan het geval bij dit kokerjurkje, want de zwarte belijningen vallen erg mooi op het lichaam. Het valt misschien niet zo op, nu hij een beetje zielig op een stokje hangt, maar echt: wil je een partijtje accentueren op de goede manier, dan is dit De Jurk.

Van Haren

Daar moeten natuurlijk ook een paar kekke boots onder en ook daarin koos ik voor betaalbaar. Ik heb een aantal paar ‘goede’ laarzen, maar voor de nodige afwisseling mag ik graag even shoppen bij Van Haren. Niet duur, soms loop je er één seizoen op en soms gaan ze jaren mee, maar nooit gedoe met andere maten, want ze passen al-tijd.

Dit grijze paar vond ik op de website al mooi, maar in het echt nog mooier. Ze doen alles behalve goedkoop aan en ik loop erop als een kievit.

Verder nog een paar recht-toe recht-aan zwarte laarzen, die nooit misstaan. Je kunt ze maar beter op voorraad hebben, want als de herfst echt zijn intrede doet, dan zakken de beschikbare maten in een record tempo in de winkel. Ik heb mijn oog ook nog laten vallen op een paar donkerblauwe over-knee boots, maar tot nu toe kan ik mij inhouden.

Conclusie

Voor mij zijn dit kleren die redelijk goed met elkaar te combineren zijn. Het jasje kan bij de broek en het zwarte jurkje. De laarzen kunnen zowel bij de broek als de jurkjes. De prijzen weet ik niet meer uit mijn hoofd, maar met het grijs-zwarte jurkje en de grijze laarzen draag ik een outfit van nog geen € 60,00. Serieus. Wat ik eronder draag is duurder. Haha!

Waar shop jij graag?

Tutje.nl

16 REACTIES

 1. Ben ook serieus verliefd op de kleur van deze MD. Draag eigenlijk alleen maar MD vanwege de pasvorm in de grotere cupmaat. Afgelopen week nog een mooi donkerblauw setje aangeschaft. Maarrrrr heb me tijdens de sale toch ook even uitgeleefd bij Sapph en dat zit ook goed, maar het zijn toch geen MDtjes. Je verdere aanwinsten vind ik leuk en zo’n gecoate broek al helemaal.

 2. Ik moet toch eens kijken bij Bon Prix…..terug naar het jurkje! Die heb ik de laatste jaren nauwelijks gedragen. Dus ik kan weer een paar exemplaren gebruiken!

 3. Lucky bastard!!! Vertel eens, hoe kwam jij ooit aan een giftcard twv 1500 voor de Bij? Pfoeh, daar zou ik ook wel raad mee weten woehahahahahahaha;-) Ah ja Marlies Dekkers, die BH’s zijn zo mooi en ze zitten ook zo perfect. Ik shop graag bij de H&M, Mango en Zara (ja, ik weet het, heel saai, maar ik slaag er altijd;-))

 4. Mooie aankopen! Die jurkjes zullen prachtig vallen, ik wil ook een keer zo een 2 kleuren jurkje waardoor het lijkt alsof je wat slanker lijkt,. die vind ik ook altijd zo mooi..
  Toevallig ben ik gisteren ook nog even de van Haren in gerend, op zoek naar laarzen. Die jij gekocht hebt zijn prachtig, maar ik moet voor mijn rug een hakje lager vrees ik. En dan kom ik altijd terecht bij de “medicus” afdeling. Hebben ze (nog) geen hoge laarzen en de verkoper vertelde mij dat ze die ooit wel hadden maar die verkochten slecht… Nu afwachten of ze dit jaar wel binnen komen.Ik hoop het! Anders ga ik dit jaar eens gek doen en schaf ik een paar ecco’s of zo aan.
  Mooie buit, leuke spullen Hennie!
  * Babs heeft onlangs geplaatst: KeeK op de WeeK 35- Chocolade, Kleur en Vulling

 5. Ik ben ook fan van bonprix, vroeguh was de kwaliteit en pasvorm idd niet altijd wat het zou moeten zijn maar dat is verleden tijd, mijn kast hangt vol met jurkjes, spijkerbroeken en truien van bp en datzelfde geldt voor de kast van mijn zoon, behalve de jurkjes dan natuurlijk he dat zal ik hem niet aandoen
  Van haren is hetzelfde als deichmann hier in dld en die zit gelukkig in het winkelcentrum tegenover mijn werk, al mijn schoenen en die van zoon komen daar weg.

 6. Leuke dingen heb je geshopt, vooral die laarzen Super mooi, ohhh 1500 bij de Bijenkorf weet ik ook wel raad mee haha. Koop zelf ook veel online, Topvintage en lady v Londen.

 7. Lekker los gegaan. Leuke items hoor. Ik vind de blazer leuk 🙂 Ik koop zelf in het najaar/winter veel meer kleding dan in de zomer. De meeste zomerkleding heb ik echt al een paar jaar maar zodra ik dan terug ben van vakantie en de nieuwe mode hangt er moet ik altijd gelijk even wat kopen 🙂

 8. Wat een leuke shoplog! Love the Bonprix dresses! Ik heb daar nog nooit wat besteld, maar misschien moet ik toch maar overstag.

  En die laarzen van Van Haren. Die zie ik nu nooit als ik daar binnenloop. Nice!

 9. Wat een leuke aankopen heb je gedaan! Ik ben niet bekend met de bh’s van Marlies Dekkers, maar heb er wel veel goeds over gehoord. Bonprix heeft inderdaad vaak leuke dingen, alleen ik baal van de hoge verzendkosten en bestel nooit zoveel dat dat dan gratis is…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge