Mijn nieuwe schoenen van Sacha

11

Ik heb genoeg schoenen. Said no woman ever. En hoewel je hier in huis af en toe struikelt over de schoenen, zal ook ik die zin nooit uitspreken. Sterker nog; er kan altijd meer bij. Ik lijd aan het Imelda Marcos-syndroom waar het gaat om schoenen en tassen en daarom laat ik – als patiënt – vandaag mijn nieuwe schoenen van Sacha aan je zien. It’s a dirty job, but someone’s gotta do it.

Sacha schoenen review

Schoenen

Als je mij regelmatig leest, dan weet je dat ik een voorliefde heb voor hakken. Dat is altijd al zo geweest en dat zal ook altijd wel zo blijven. Mijn verzameling hakken is best redelijk te noemen, hoewel ik ook wel de nodige sneakers in huis heb, waar ik – eerlijk is eerlijk – zuchtend van genot een groot deel van de zomer op doorbracht. Ken je die aflevering van Modern Family waar de hele bubs in Disneyland is en Gloria niet wil toegeven dat haar naaldhakken ijzig pijn doen? Jay kan het niet meer aanzien en koopt voor haar grote Minnie Mouse sloffen. Nou, dat. Maar het moet gezegd, ik loop prima op hakken omdat ik niet – meer – anders weet. En het paar dat ik vandaag in the spotlight zet valt eveneens onder het kopje ‘Loopt als een kievit’.

Sacha schoenen review

Sacha schoenen

Sacha kende ik wel. Deze schoenenwinkel bevindt zich namelijk ook in Groningen en ik heb al heel wat minuten starend in de etalageruit doorgebracht. Wat ik leuk vind aan Sacha, is dat je er voor alle stijlen terechtkunt, want elk soort damesschoen is voor handen.

Sacha schoenen review

Zoek je het wat meer ingetogen en basic, dan kan dat. Maar wil je helemaal los gaan, dan kan dat ook. En daar tussenin zit een groot, grijs gebied, waar van alles mogelijk is. En dat gebied is altijd mijn favoriet, want dat is echt mijn vijver.

Sacha schoenen review

Sacha enkellaarsjes

Online een paar leuke schoenen vinden is soms best een dingetje. Ik struinde geruime tijd rond op de website van Sacha en verloor mijn hart al half aan een paar cognac kleurige laarzen, maar het loont natuurlijk altijd om even verder te kijken. Het is maar goed dat ik dat deed, want ineens zag ik ze. Ze kwamen zomaar in beeld links onderin de hoek van mijn scherm: een paar zwarte enkellaarsjes. Half leer, half suède, met een shitload aan studs en een patroontje waarvan alles in mij koortsachtig riep: HEBBEN!

Sacha schoenen review

Ik ben echt he-le-maal in de gloria met deze enkellaarsjes. Ze hebben en zijn namelijk alles. Riempje hier, patroontje daar en uiteraard de – voor mij onmisbare – hak. Eentje van negen centimeter, maar aangezien het een blokhak is, loop je er toch goed en stevig op.

Sacha schoenen review

Het fenomeen puntneuzen komt nog niet zo veel in mijn schoenencollectie voor. Maar ik moet zeggen: ik begin ze steeds meer te waarderen.

Sacha schoenen review

Sinds ik de luipaard pumps van Heidi Klum in mijn bezit heb, vind ik een puntneusje op z’n tijd wel sexy en dat geldt eigenlijk ook voor dit paar laarsjes: ze zijn stoer, ze zijn een tikkie ruw, maar door het sierlijke patroontje, de punt in de neus en de behoorlijke hak zijn ze tegelijk zeer vrouwelijk en geraffineerd.

Sacha schoenen review

Draagbaar

Mocht je denken dat de ode hiermee wel aan zijn einde komt, sorry, want we gaan nog even door. Los van alle superlatieven die hierboven staan, zijn de enkellaarsjes van Sacha namelijk ook nog eens makkelijk te combineren.

Sacha schoenen review
De binnenkant – met ritssluiting

Ze kunnen onder een jeans, maar ook met een jurkje kom je met deze laarsjes weg. De truc is om de rest van de outfit zo rustig mogelijk te houden, waardoor deze laarsjes er nóg meer uitspringen. Hopelijk houden de studs het ook een beetje vol, maar ik heb al een paar keer gecheckt en ze zitten nog steeds muurvast.

Sacha schoenen review

Verguld ben ik met mijn nieuwe enkellaarsjes van Sacha. Mijn tweede paar schoenen met puntneuzen is in grote dankbaarheid ontvangen en ik heb inmiddels al een aantal kilometers op deze laarsjes weggesjouwd. Probleemloos.

Deze enkellaarsjes kosten € 129,95 en zijn verkrijgbaar bij Sacha. Meer informatie vind je op de website.

Wat is jouw favoriete neusvorm qua schoen?

Tutje.nl

(samenwerking)

11 REACTIES

  1. Wat zijn ze gaaf en helemaal ‘jij’. Ik ben zelf dus niet zo van de hakken. Ik vind het super mooi hoor, maar ik word er (letterlijk) moe van om er de hele dag op te lopen en mijn voeten gaan er ook vaak zeer gaan doen. #dramaqueen. Maar inderdaad; met zo’n stevige blokhak als deze lijkt het me in ieder geval al een stuk comfortabeler.

  2. Ah die zijn echt wel heel erg vet om te zien, hou van dit soort stoere laarsjes. Hoewel ik op zulke hakken niet kan lopen. Breek m’n enkels al bijna als ik er naar kijk.

  3. Ow wauw! Wat een beauty’s! Super sexy en heel classy. Ik vind puntneuzen toch iets vrouwelijker dan ronde neuzen, al loop ik dagelijks met een ronde neus rond. Toen ik de Heidi Klums wilde hebben (was natuurlijk te laat) wilde ik perse de zwarte met de puntneus hebben, ik vind dat toch net iets mooier voor speciale gelegenheden en maakt mij minder lomp dan een ronde neus.
    Nou en of ik die aflevering ken in Disneyland! Staat zo een beetje op mijn netvlies, alle afleveringen overigens. Hilarisch inderdaad!

  4. Welke vrouw wordt hier nu niet blij van!! Ik ben ook een echte shoeaholic 😉 Een paar geleden had ik ook voornamelijk hakken maar nu draag ik steeds vaker sneakers of platte laarsjes. Sascha heeft een super mooie en uitgebreide collectie, je hebt een gaaf paar uitgezocht!

  5. Wauw, die zijn echt super leuk! Kan me voorstellen dat je er helemaal blij mee bent. Ik hou ook enorm van schoenen en heb nooit genoeg. Bij ieder nieuw paar denk ik: ‘hoe heb ik ooit zonder gekund???’. Bij Sacha shop ik eigenlijk niet zo vaak, omdat ik maat 42 heb en het assortiment van Sacha gaat vaak tot maat 41, helaas. Dus ik kan er niet zo goed slagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge