Rituals | Mandi Lulur | Shimmer Body Cream (Limited Edition)

6

Rituals. Geliefd en geprezen door velen, mede door de heerlijke geuren die de Rituals producten stuk voor stuk bevatten. Ik ben daarin geen uitzondering. Het is een ware beproeving om een Rituals winkel voorbij te lopen. En  daarom – zwakke ziel die ik ben – doe ik dat dus ook nooit. Echt nooit. Ik MOET naar binnen. Entering mothership.

Mijn Rituals collectie breidt zich dan ook uit, met de snelheid van konijnen. Sinds kort kan daar een nieuw pronkstukje aan worden toegevoegd, de Mandi Lulur Shimmer Body Cream.

Deze bodycrème komt uit de Summer Limiteds collectie van Rituals. Nu probeer ik al sinds jaar en dag resistent te worden tegen de term Limited Edition. Deze twee woorden hebben zich als een virus in mij genesteld en de antibiotica daartegen moet nog steeds worden uitgevonden. Alles heb ik al geprobeerd, van Anonymous Limited Edition Buyers tot hypnose, maar geen enkele therapie heeft verlichting kunnen bieden. Behalve dan van mijn portemonee. Het is een Pavlov-reactie. Limited Edition = kopen.

De Mandi Lulur-lijn bestaat uit een douchegel, een badgel, een bodycream, een scrubcrème, fragrance sticks, natuurlijk de geurkaars, met dit jaar als extra nog een geurkaars XL; een beste jongen met drie lontjes.

De verpakkingen zijn weer juweeltjes voor het oog. De witte pot oogt strak en luxe en ik ben echt weg van het houten deksel dat Rituals op meerdere nieuwe producten heeft gelanceerd, hoewel ik vrees voor vette vlekken van mijn crèmevingers op het deksel na het smeren, want ons kent ons. Klein puntje. Los daarvan: werkelijk een plaatje voor het oog.

De substantie is wat we van Rituals gewend zijn. Dik en romig. Als de pot eenmaal geopend is, wil je maar één ding. Met je vingers erin. Of beter nog: je hele hand. Nee, wacht. Nog beter: twee handen tegelijk.

De geur van de body cream laat zich moeilijk omschrijven. Hij is bovenal hemels. Het is een mengeling van exotisch en bloemig. Niet te fris maar ook zeker niet te zwaar. Persoonlijk houd ik niet zo van erg hele frisse geuren, van mij mag het wel wat zwaarder, maar deze geur is – zeker voor de zomer – perfect. Het exotische tintje heeft de geur te danken aan de Frangipani bloem. De wat? De Frangipani bloem. Wees gerust, ik had er zelf ook nog nooit van gehoord. Ter toelichting een plaatje.

Ach, kijk nou. Schatje toch?

De bodycrème laat zich naar verwachting goed uitsmeren. De toegevoegde rijstemelk doet zijn werk weer als vanouds. Als je de vorig jaar helaas uit het assortiment gehaalde (Why, God? Why?) bodycrème uit de vroegere Touch of Hamam-lijn kent, dan weet je wat ik bedoel. Je huid voelt goed gehydrateerd en zijdezacht aan. De geur is intens en blijft de hele dag aanwezig. De hele kleine ieniemini shimmers die werkelijk perfect lijken te zijn gedoseerd geven een héle bescheiden schittering. Geen ordinair disco-effect. Gewoon een extra twinkel van de huid. Jackpot, Rituals.

Rituals heeft met deze bodycream naar mijn mening weer een must-have uitgebracht die naar mijn mening niet mag ontbreken in je badkamer. Gehuld in dit spulletje voel je de zomer regelrecht binnenkomen, een regelrechte weldaad voor lichaam en geest.

Deze Mandi Lulur Shimmer Body Cream (250 ml) is Limited Edition en kost € 18,00 euro. Onder andere verkrijgbaar via de webshop van Rituals. Voor nadere informatie, check de website van Rituals.

Wat is jouw favoriete bodycrème?

Tutje.nl

6 REACTIES

 1. Oeh lalalalaaaaah dit klinkt heerlijk! Alleen ik ben echt een softy in bodycream en andere smeersels. Gezicht prima, maar lijf…

 2. Oei mijn Rituals stash moet worden uitgebreid lees ik al. Laat ik nou nog een “rode pluimen” cadeaubon hebben liggen twv 25,- kom maar op met de douchefoam/gel en bodycream! 😉 Xxx

 3. Je hebt t voor elkaar hoor! Deze dame rent naar de Rituals, want deze MOET ik hebben! Te verleidelijke woorden, te nieuwsgierig geworden.. Wederom heerlijk geschreven Hennie, zo lekker wakker worden om jou artikelen te lezen 🙂

 4. Ha tutje, inderdaad, WHY? worden supergoede spullen , limited of niet, gewoon niet doorgeproduceerd, vanwege doorslaand succes bijvoorbeeld, of uitverkocht en wenende vrouwen bij de ingang van de rituals..
  Ik mis de Honey toouch limited (extra rich en shimmer) bijvoorbeeld verschrikkelijk…..
  Maar…toch een shimmertje aan de horizon; J lievelings hamam shimmer bodycream is nog te krijgen bij de Bijenkorf, in de winkel (Utrecht) of online (en dan afhalen bij jouw winkel).
  Niks mis met Mandy lulur bytheway ; )
  Jammer dat je nog zoveel potten hebt staan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge