Therme | Cleopatra’s Secrets | + WINACTIE (GESLOTEN)

70

De lekkere smeersels schieten de laatste tijd weer als paddenstoelen uit de grond. De één na de andere collectie komt uit en daar hoor je mij zeker niet over klagen. Ook Therme heeft weer een nieuwe lijn uitgebracht en neemt daarbij alvast een voorschot op de zomer. Ik laat vandaag de voltallige Cleopatra’s Secrets collectie van Therme aan je zien en mag deze lijn ook weggeven in een winactie. So stay tuned!

Therme review

Therme

Therme. Bijna iedereen kent het wel, maar niet iedereen heeft er ervaring mee. Ik was ook zo iemand die het merk regelmatig onbedoeld voorbijliep. Niet uit kwade bedoelingen, maar ik dacht er nu eenmaal niet zo bij na. Totdat Therme vorig jaar opeens met de Dutch Glory lijn op de proppen kwam en ik ook de daarna volgende Marrakesh collectie best kon waarderen.

Therme Cleopatra’s Secrets

Van Nederland naar Egypte is een best eind, maar Egypte is wel de bron waar Therme haar inspiratie vandaan haalde voor haar Cleopatra’s Secrets lijn. Je weet wel, de vrouw wiens eyeliner doorliep tot haar oren. Voor deze producten is gekeken naar de schoonheidsrituelen van Cleopatra en aangezien het marketingtechnisch en logistiek moeilijk was om verse ezelinnenmelk te verschepen, hebben ze een paar heerlijke smeersels uitgebracht die ons in luxe sferen doen wanen.

Therme review

De producten van Cleopatra’s Secrets hebben de zoete geur van honing, bloemen en perziken, gecombineerd met de frisheid van sinaasappel. Daarnaast bevatten alle producten een bepaalde mate van gouden shimmer. Tenslotte zijn de producten uit deze lijn vrij van parabenen, SLS en minerale olien.

Cleopatra’s Secrets Shower Satin

Waar kunnen we beter mee beginnen dan met de Shower Satin? Deze luxe en romige  douchegel is voorzien van een heerlijk bloemige geur, die in het begin stevig aanwezig is en daarna weer subtiel wegebt.

Therme review

De Shower Satin heeft een nauwelijks waarneembaar shimmertje in zich. Nauwelijks waarneembaar vind ik persoonlijk niet zo erg, want shimmer is iets waar je zin in moet hebben.

Cleopatra’s Secrets Foaming Shower Gel

Wil je het douche-gebeuren toch iets meer oppimpen, dan kan dat met de Foaming Shower Gel. Op z’n Rituals, zeg maar.

Therme review

Deze showerfoam schuimt goed en romig en zorgt voor een heerlijk geurende badkamer, zelfs als de douchekraan al een tijdje uit is.

Cleopatra’s Secrets Shower Scrub

We willen het natuurlijk wel helemaal Cleopatra-style en daarom is de Shower Scrub van deze collectie in het leven geroepen.

Therme review

Deze scrub met medium scrubkorrel doet zijn werk goed en ruikt net als de andere producten als een voorjaarsavond. Je weet wel. Van die oranje/roze luchten enzo.

Cleopatra’s Secrets Shimmer Body Butter

We zijn beland bij één van mijn favoriete producten op bodycare gebied: body butter. Body Butter gebruik ik bij het leven. Ik wil niet weten hoeveel liter/kilo’s ik er in totaal door heb gejaagd, maar als ik zeg dat ik een grootverbruiker ben, dan is dat nog zachtjes uitgedrukt.

Therme review

De Shimmer Body Butter komt in een opvallend hoge pot en is – zoals het een goede body butter betaamt – lekker dik van structuur. Ik vind hem ontzettend lekker ruiken en de werking is naar volle tevredenheid. Mijn huid voelt gelijk na het smeren fluweelzacht aan. Voor mij had de shimmer hier niet in gehoeven, maar het is ook niet zo dat je hiermee de hele dag hinderlijk reflecteert.

Therme review

Cleopatra’s Secret Shimmer Oil

Voor de echte die hards gaan we nog een stapje verder. Alsof je na al deze stappen nog niet zacht genoeg zou zijn. Wat daar ook van zij, voor de liefhebbers is er de Shimmer Oil, waarvan de flacon erg toepasselijk is vormgegeven.

Therme review

Persoonlijk ben ik gek op body oil, helemaal na een lange douche, die – hoewel heerlijk – af en toe ook een uitdrogende werking op mijn huid heeft.

Therme review

De Shimmer Oil bevat wat shimmer, maar niet noemenswaardig. Hij trekt snel in en zorgt voor instant zachtheid

Conclusie en winactie

Ik denk dat Therme dik gaat scoren met de Cleopatra’s Secrets collectie. De producten leveren prima werk. De geur die aan deze collectie is gegeven is zomers en warm. Af en toe is de geur iets te aanwezig, maar ik zeg altijd maar zo: liever verwend dan verwaarloosd. De shimmer had van mij achterwege mogen blijven, maar aan de andere kant is ook niet zo dat je er NASA satellieten mee stoort. Al met al is dit een prettige lijn, die veel mensen aan zal spreken. De prijzen varieren van € 4,95 tot € 9,95 en kunnen per winkel verschillen. Meer informatie vind je op de website van Therme.

Winactie

In samenwerking met Therme mag ik één van jullie blij maken met de complete Cleopatra’s Secrets collectie, bestaande uit alle bovenstaande producten. Wat moet je daarvoor doen?

 • Laat in een comment onderaan dit artikel weten dat je meedoet en waarom (verplichte stap)
 • Like Therme en Tutje.nl op Facebook en dit bericht op je profiel (openbaar, zodat ik het ook kan zien). (Heb je nou echt geen Facebook, laat dat dan even weten.)Meedoen kan tot en met 15 maart. Kort daarna wordt de winnaar/winnares per e-mail bericht.

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

70 REACTIES

 1. Wauw…..
  Graag doe ik mee met deze leuke winactie…..
  Ik verzorg mjn huid graag goed met de meest perfecte huidverzorgingsproducten omdat ik dit jaar zoveel pech heb en steunkouzen draag want dit maakt mijn benen krurkdroog en door een val heb ik een gebroken pols waardoor er om de arm wekenlang gips zit en de huid nu flink jeukt.
  Kan niet wachten tot het eraf is en de huid goed ingesmeerd te worden om het weer zijdezacht te maken en goed te hydrateren….
  Fijn dat er geen sls en parabenen in de te winnen producten verwerkt is.
  Ik hou van bodybutters en van olie met of zonder shimmers.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Em.: dots_223@hotmail.con

  Fijne dag Xoxo

 2. Ik doe mee!!! Lijkt me echt zalig, jammer dat er nog geen geur-internet is (hoewel, jammer, bij de meeste dingen is het PRIMA dat dat niet bestaat hoor!). Vooral de olie en de bodycream zien er lekker uit (voor iemand die een chronisch droge huid heeft als gevolg van een eigenwijze schiildklier). Dus… pick me, pick me, pick me!!!

 3. Ik doe ook heel graag mee, want denk dat het heel goed is voor mijn erg droge huid, dus zou echt een verwennerij voor mij zijn en ja daar houdt toch iedereen wel van.

 4. Goedemorgen, ik wil ook graag mee doen, ik ben 54 en dan ga je pas echt zien dat je huid droger gaat worden vooral mijn onderbenen
  Als ik win dan pikt mijn man zeker de bodybutter in dat is nl ook zijn favoriete creme die hij gebruikt om vooral zijn hoofd ( kaal) en gezicht lekker in te smeren.
  Ik heb jou al een poosje geliked en ook Therme maar sorry ik ga mijn FB niet op openbaar zetten om persoonlijke redenen. Toi Toi Toi voor allen die meedoen want je zal dit toch maar winnen! Heerlijk.

 5. Als hier de stofwolken zijn opgetrokken dan kan ik die zalige lijn goed gebruiken!
  Niet dat ik in de Sahara zit. Nee, de badkamer wordt gerenoveerd. Ook ik heb zwart op mijn tronie. Van al dat werkzweet loopt mijn mascara uit, gheghe.
  Kom maar op met dat spul. Me likey!!

 6. Net als Cleopatra ben ik gek op tutten en verzorgen van mijn huid. Een zachte huid wil ik wel. Therme is een top merk en nu ben ik benieuwd naar deze lijn. Je review klinkt veelbelovend! Ik zou nu naar de winkel willen rennen 🙂 Ik volg jullie beide al op Facebook.

 7. Ik doe graag mee omdat ik sowieso dol ben op de producten van Therme en als deze net zo fijn en lekker is als al die andere productlijnen wordt het weer onwijs genieten in de badkamer.

 8. Deze lijn is zo lekker…ik heb de douchefoam eens van onze schoondochter gekregen…zalig!!! Ik doe dus graag mee en volg je op FB Twitter en Instagram

 9. Wat een mooi aanprijzing van al deze fijne Thermen Cleopatra’s Secrets producten. Een compleet verzorgingspakket! Ik zou graag de werking ervan zelf ervaren! Grote voordeel is dat ze ook nog eens parabenvrij zijn. Kortom een superfijn pakket voor een superzachte huid. Zeer welkom in deze koude wintermaanden!

 10. Ik doe graag mee, de geur past helemaal in mijn straatje zo te lezen en ik zou mezelf daar heel graag in willen hullen, ik ben dol op therme nl en heb al heel wat heerlijkheden van dit merk in huis gehad!

 11. Ik doe graag mee, het artikel heeft me volledig overtuigd! En de reden dat ik mee doe?? Dat is nu mijn secret…..
  (Het lijkt me gewoon een topproduct!)

 12. Ik ben om doe graag mee erg fijn dat er geen parabenen en dergelijke inzitten mijn psoriasis huid kan al zo weinig hebben maar dat zal herkenbaar zijn, maar ik hou teveel van lekkere geurtjes en het luxe gevoel ervan om het helemaal te skippen
  Ik ben wel iemand zonder Facebook ik kijk op Instagram of ik ze daar kan volgen

 13. Ik ben echt zo ontzettend toe aan een warm bad, en dan natuurlijk met een lekker sopje erin. Gewoon even mezelf verwennen…..

 14. Liefde voor Therme! Ik vind bijna alles lekker, ik gok zo deze ook! Vroeger had ik een parfum die cleopatra heette, zalig was die. In zo’n blauw flesje. Ik doe graag mee!

 15. Ziet er goed uit, zoals jij de geur omschrijft lijkt het me een heerlijke lijn.
  Ik volg Therme en jouw op Facebook en heb de actie gedeeld.

 16. Dit lijkt me heerlijk! Ik ken het merk inderdaad alleen van naam. Maar ik hoor wel heel veel positieve geluiden over dit merk dat het toch echt wel eens tijd wordt om echt kennis te maken. En dan maar meteen goed en het liefst met de hele Cleopatra’s Secrets collectie 😉 Ik ben niet actief op FB maar volg je op Bloglovin en heb het gedeeld met G+.

 17. Ik vind Therme een fijn merk; nog nooit iets daarvan gehad wat tegenviel. Deze producten kan ik stuk voor stuk goed gebruiken. Ik zorg graag goed voor mijn lijf.

 18. Lijkt me een heerlijke lijn! Ik heb tot nu toe alleen ervaring met de deo’s van Therme, wordt tijd om daar eens verandering in te brengen! Vooral de foaming shower gels van Therme wil ik graag eens uitproberen. Omdat ik niet zeker weet of de geur en de shimmers mijn ding zijn sla ik de winactie dit keer over, maar er zijn zo te zien genoeg dames die dat zeker kunnen waarderen 😉
  * Deb heeft onlangs geplaatst: Christian Faye Smokey eyes palettes en win!

 19. Om de geur, doe ik graag mee: Zomers en warm.
  Dat hebben wij wel nodig met dit barre weer.
  Ik heb geen Facebook, maar volg Bloglovin.

 20. doe graag mee voor dit heerlijke pakketje, heb al wel eens gehoord van het merk maar nog nooit gebruikt maar hier kan ik mij eens goed mee verwennen

 21. Wauw wauw Wauwie van deze heerlijke verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag een heerlijk verwenpakket willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 met deze kou is mijn droge en onrustige huid hard toe aan goede en heerlijke verzorging Cleopatra stijl 🙂 doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel ❤️laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het heerlijk verwennen en genieten beginnen #Spannend ❤️ fijn weekend

 22. Wat een mooie lijn lijkt me dit. Ik zou wel een gokje willen wagen om er een te winnen. ( helaas heb ik geen facebook).
  Maar als ik deze win moet ik deze goed verstoppen,want anders gaat mijn dochter er vandoor met deze fijne producten en heb ik het nakijken. Ik wil ook weleens iets voirmijzelf te hebben waar ze dan niet mag aankomen.

 23. Hele leuke winactie! Super benieuwd naar deze lijn.
  Heb ‘m al meerdere keren op blogs etc. tegengekomen.
  Lijkt me een hele fijne lijn om te mogen proberen!
  Ik heb geen Facebook…. 🙁
  Duimen!
  Liefs Iris

 24. Ik doe graag mee! Ben gek op Therme, maar ken deze nog niet. Mijn huid is door dit koude weer super droog, en een beetje verwennerij zou welkom zijn!

 25. Ik ben al lang fan van Therme vanwege de fijne producten met heerlijke geur. Goede prijs kwaliteit verhouding. Altijd leuk om iets nieuws te proberen dus ja graag; ik doe mee!

 26. Heeeeeerlijk, ik doe mee! Ik wil namelijk fris en fruit het voorjaar en de zomer in en hoe kan dat beter dan met zo’n pakket aan topproducten! En die die shimmer, GEEN probleem :), want wie zich goed voelt, wil ook laten zien dat die zich goed voelt. Dus: “let me shine, please!”, ik ga keihard duimen voor dit super vette pakket met verzorgingsproducten :)!!!

 27. Ik verzorg mijn huid eerlijk gezegd niet altijd even goed. Een douchgelletje en bodylotion op zijn meest… Terwijl het wel heerlijk ontspannend en energie gevend kan werken. Iets waar ik wel behoefte aan heb na een flinke griep. Deze producten lijken me heerlijk verwennend & met de naam Cleopatra kan het niet anders dan fantastisch zijn, toch?!

 28. Sinds kort geen social media meer voor mij. Ik kan helaas niet meer voor je liken en delen. Maar je moet het positief bekijken. Nu houd ik meer tijd over om tutje.nl van voor na achter door te spitten en dat doen we dus en komen we uiteindelijk bij deze gave winactie. Natuurlijk doe ik daar aan mee, want iedereen vindt het leuk om iets te winnen. Toch ga ik het pakket niet geheel voor mezelf houden. Mijn moeder is al wat ouder en haar huid is teer en droog. Ze geniet ervan wanneer ik voorzichtig haar armen en benen insmeer met een heerlijk geurende creme en ze voelt zich een diva met een shimmertje hier en daar.

 29. Wat leuk zeg. Ik heb je net ontdekt en zag meteen deze actie. Super !! En ik heb nog nooit therme gebruikt (ja ja ik schaam me diep ),dus is dit een leuke om het te ontdekken.

 30. Julius Caesar en Marcus Antonius. zouden dit absoluut voor Cleopatra hebben gekocht…..om haar hart te veroveren, dus laat mij zeker door dit pakket betoveren

 31. Jippie je zal díe bofkont maar zijn
  Geluk zit in een klein hoekje maar je weet maar nooit
  Daarom waag ik een gokje

 32. Ik zou mijn lieve dochter heel graag willen verrassen met deze Cleopatra’s Secrets collectie.
  Daarom doe ik heel graag mee met deze win actie.
  Heb geen facebook, maar hopelijk maak ik toch een kans.

 33. Wauw wát een verwennerij Hennie, prachtige nieuwe lijn weer! Ik maak Dolgraag een kansje, enne die bodybutter en bodyoil met shimmer vind ik stiekem errug leuk! Mijn vriend is ook dol op Therme, dus dat wordt delen! 🙂 Super Bedankt voor deze Gave Kans! 😀

 34. Wat een heerlijke prijs. Ik hou van smeersels. Zeker nu ik hoog zwanger ben en al in mijn verlof zit dus ik doe graag mee

 35. Ik doe graag mee. Zelf ken ik deze geuren nog niet maar het lijkt me heerlijk om het eens te proberen. Even lekker een verwenmomentje voor mezelf

 36. Heel erg graag doe ik mee voor dit fantastische pakket, fijn om de geheimen van Cleopatra zelf te kunnen ontdekken 🙂

 37. Jammer dat ik geen winnaar zie ? tutje.nl Is toch geweldig als je de Cleopatra’s Secrets lijn mag winnen ,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge