Review | Sleek | Brow Intensity

6

Wenkbrauwen zijn een vak apart. Ik ken dames die hysterisch uit hun dak gaan als de wenkies niet on fleek zijn. Ik behoor niet tot die laatste categorie, maar een fijn en langhoudend wenkbrauwproduct is natuurlijk van harte welkom. In dat kader testte ik de afgelopen weken een nieuwkomer van Sleek: de Brow Intensity.

Wenkbrauwen

Qua wenkbrauwen ben ik niet erg honkvast. Ik hoef niet meer van die supergedefinieerde wenkbrauwen, dat laat ik aan de jongere generatie over. Maar ik moet er wel iets mee, want mijn wenkbrauwen zijn blonder dan blond. Een wenkbrauwpoeder is dan meestal de meest natuurlijke oplossing, maar een potloodje werkt bij mij sneller. Een vloeibaar wenkbrauwproduct had ik nog niet eerder gebruikt, dus ik vond het erg leuk dat er opeens post van Sleek werd bezorgd. Helemaal met het laatste hoogstandje van Sleek in de vorm van dit palette nog vers in het geheugen.

Sleek Brow Intensity light review

Sleek Brow Intensity

Get brows that will stay up later than you do! Dat is de phrase die Sleek aan de Brow Intensity meegeeft en dat brengt een behoorlijk boute belofte met zich mee. Ik heb zelf nog maar één keer ondervonden dat een wenkbrauwproduct echt een hele dag bleef zitten, dus als daar ook nog een halve nacht bij kan, dan ben je in mijn ogen uit het juiste hout gesneden.

Sleek Brow Intensity light review

De Brow Intensity heeft een meervoudige werking. Zo is hij niet alkeen bedoeld voor het bijwerken van de wenkbrauwen, maar dit product is ook voorzien van een highlighter, zodat je de complete wenkbrauwklus met één product kunt klaren. Ik hou wel van dit soort slimmigheidjes, want gemak dient de (drukke) mens.

Sleek Brow Intensity light review

Er zijn vijf kleurvarianten verkrijgbaar: Light, Medium, Dark, Extra Dark en black. De PR-dame was goed op de hoogte, want rekening houdend met mijn blonde koppie kreeg ik de kleur Light toegezonden.

Sleek Brow Intensity light review

Kleur

Het product bestaat dus uit twee delen. Of technisch gezien eigenlijk drie, want het kleur gedeelte bestaat uit een spoolie met daar bovenop een applicator. Dit gedeelte is voor het aanbrengen van de kleur, bestaande uit een vezelrijke formule. En de pigmentatie mag er zijn, zeg. Poe. Voor mij is zelfs de kleur Light nog te donker, maar dat kan ook komen door de zomer, want dan ben ik nog een tikkie blonder dan dat ik normaliter al ben.

Sleek Brow Intensity light review

Vervolgens is het de bedoeling dat het product gelijkmatig over de wenkbrauwen wordt verdeeld, door middel van het borsteltje. Dat laatste gaat makkelijk en supersnel. En als mij dat lukt, dan lukt dat iedereen. De lange houdbaarheid diende zich gelijk al aan: een foutje kan vrij eenvoudig worden weggewerkt, maar je moet er wel een paar keer overheen boenen.

Sleek Brow Intensity light review

Highlighter

De andere kant van de Brow Intensity bestaat uit een highlighterpotlood, die zo gevormd is dat de wenkbrauw nauwkeurig en naar wens gecontourd kan worden. Daarnaast kan de highlighter in de ooghoeken worden aangebracht, voor een open en frisse blik. Ja mensen, a little powder, a little paint, makes a girl what she ain’t.

Sleek Brow Intensity light review

Qua houdbaarheid heeft Sleek geen woord overdreven. De Brow Intensity blijft inderdaad de hele dag en de hele avond vastgeramd op zijn plek zitten. Daar is geen woord Frans bij. Verwijderen is natuurlijk mogelijk, maar daar moet wel een make-up remover aan te pas komen.

Conclusie

De Brow Intensity is een krachtpatser van klein formaat is in het assortiment van Sleek en wat mij betreft een meer dan veelbelovende nieuwkomer. Het product is goed gepigmenteerd, brengt makkelijk aan, geeft een natuurlijk resultaat en blijft de hele dag moeiteloos op zijn plek zitten. Het ingebouwde highlighterpotlood is een mooie bonus om je wenkbrauwen een finishing touch te geven. Als ik al een nadeel zou kunnen opnoemen, dan zit het ‘em in de kleuren; hoewel Light de benaming van de meest lichte tint is, mis ik nog wel een tint ervóór, want nog een tintje lichter was voor mij als rasblondine helemáál perfect geweest.

De Brow Intensity kost € 10,99 (advies verkoopprijs) en is onder andere verkrijgbaar in de webshop van Sleek, maar ook bij een aantal filialen van ICI Paris, Etos, DA en Dio.

Wat gebruik jij voor je wenkbrauwen?

Tutje.nl

 

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

6 REACTIES

  1. Ik ben al jaren op zoek naar een goed wenkbrauwproduct. Dit kli kt eigenlijk best goed. En ook helemaal niet zo duur. Ik ga binnenkort maar even een kijkje nemen bij ici paris.

  2. Hier ben ik benieuwd naar, ik moet hem ook nog gaan gebruiken . Zelf gebruik ik meestal wenkbrauwpoeder, dat vind ik altijd het prettigst werken, maar dit lijkt me qua gebruiksgemak ook wel wat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge