OGX | Vanilla & Chai Spice | Limited Edition

10

Mocht je denken dat het na twee reviews over OGX wel gedaan zou zijn, dan moet ik je teleurstellen. Ik heb namelijk een soft spot ontwikkeld voor dit leuke merk. Onder de noemer Gezellige Flesjes heb ik de OGX Vanilla & Chai Spice collectie geprobeerd en ik vertel je vandaag wat meer over deze Limited Edition giftset.

OGX Vanilla Chai Spice review

OGX

We zijn al toe aan de derde collectie die ik test van OGX. Waar ik, voorafgaande aan mijn eerste ervaring, toch een beetje sceptisch was, weet ik inmiddels vele malen beter. En waar ik ook lees, vrijwel alle ervaringen zijn positief. Ik weet heel goed waarom, want het is gewoon zo. OGX is een fijn merk, vrij van dierproeven en parabenen en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Mijn eerdere ervaringen lees je hier en hier.

OGX Vanilla Chai Spice review

OGX Vanilla & Chai Spice Limited Edition

Met het oog op de komende feestdagen brengt OGX een aantal feestelijke setjes uit, waaronder de Vanilla & Chai Spice collectie. Hartstikke leuk natuurlijk, want er is altijd plaats voor een nieuwe collectie, maar de Vanilla & Chai Spice collectie is Limited Edition  en dat maakt het natuurlijk net even dat stukje extra leuk. Misschien ook niet hoor, maar ik persoonlijk ben wel zo shallow genoeg om getriggerd te worden door de wetenschap dat op=op is.

OGX Vanilla Chai Spice review

OGX Vanilla & Chai Spice Shampoo

Na de groene en blauwe flacons die mijn badkamer sierden, is het nu tijd voor bruin. De inmiddels welbekende en nog steeds gezellige flacons zijn gebruikt voor deze collectie, met dit verschil dat deze producten in een setje komen, met daarbij een veelzeggende kadoverpakking, typerend voor de tijd van het jaar.

OGX Vanilla Chai Spice review

De flacons herken je vanaf een kilometer afstand. Ik vind de vormgeving nog steeds lieflijk chubby en de klikdop werkt ook altijd zonder problemen. Zoals altijd zit er weer 385 ml in een flacon.

OGX Vanilla Chai Spice review

De OGX Vanilla & Chai Spice Shampoo is kleurloos. Op het eerste gezicht zou je er niet veel bijzonders van verwachten, maar dan komt de geur… En die knalt er wel even in, jongens. Dit is namelijk absoluut geen standaard shampoo geur. Natuurlijk verwacht je met termen als Vanilla & Chai Spice heus geen bloemenfontein, maar het was toch even wennen aan de warme kruidige vanilleriaanse geur. Dat duurde bij mij maar drie seconden, daarna was ik helemaal in love. Heel erg lekker en heel erg winters. En ook heel erg persoonlijk, want het is wel een gevalletje love it or hate it.

OGX Vanilla & Chai Spice Conditioner

Datzelfde feestje gaat nog even door bij het gebruik van de OGX Vanilla & Chai Spice Conditioner. Zelfs bij het minieme beetje dat ik aan conditioner gebruik, ervaar ik dezelfde sensatie als bij Sister Shampoo.

OGX Vanilla Chai Spice review

Decadent Hydration staat in kleine letters op de verpakking en dat is geen woord overdreven. Bij het uitspoelen merk ik al – net als bij mijn eerdere ervaringen met OGX – dat mijn haar zacht is, maar niet te zacht. Bij mij is dat al een gunstige voorbode voor het stijlen, ik vind het altijd prettig om iets meer ‘grip’ op mijn haar te hebben.

OGX Vanilla Chai Spice review

Dat vermoeden bleek waar te zijn, want na het wassen blijkt een fohn en desgewenst een fohnborstel, een serumpje en een beetje haarlak genoeg om het naar mijn wens te stijlen. Zacht haar, glad haar, met genoeg grip om volume te creëren.

OGX Vanilla Chai Spice review

Conclusie

De Vanilla & Chai Spice lijn is een verrassende collectie van OGX, die qua geur eng goed is afgestemd op de winter. Buiten sneeuw, binnen kaneelthee in je mok en Vanilla & Chai Spice in je haar. Meer winters kan het niet worden. Los daarvan zijn de shampoo en conditioner zoals altijd weer lief voor je haar en verzwaart en verslapt de conditioner je haar niet. Ik vind dit een zeer geslaagde Limited Edition collectie, waarvan ik zeker een back-up wil hebben.

De Vanilla & Chai Spice Limited Edition giftset van OGX kost € 19,95 en is vanaf november verkrijgbaar bij Kruidvat, Dio en tal van andere zelfstandige drogistketens.

 

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

10 REACTIES

  1. Toen ik de kleur (van de flacon) zag en de naam werd ik helemaal gelukkig, ik ben dol op deze geur, dat weet ik nu al! Qua kleur: Als ik ijs kies, zijn het vaak de “bruine, donkere smaken”… En of het nu zomer of winter is, deze geur trekt mij altijd,, klinkt geweldig!

  2. Ohhh die verpakkingen weer!! Ik ben wel erg benieuwd hiernaar, want ken het merk alleen van naam en zie het steeds vaker voorbijkomen. Lijkt me een fijn product!

  3. Oeh ja, dit lijkt me super lekker ruiken! Leuk cadeautje voor rond de feestdagen :-). Ik deel je mening over ‘limited edition’, dat triggert bij mij ook altijd het koopgevoel.. Dus ik denk dat ik niet kan wachten tot ik ‘m cadeau krijg (lees: mezelf cadeau ga doen).

  4. Ja, ik ben daar ook wel gevoelig voor, limited editions, het geeft net even een iets specialer gevoelletje of zo. Ik heb deze geuren geroken tijdens een persevent, en ik vond ze ZO lekker! Meestal kan ik nog meer genieten van lekker ruikende haarproducten dan van lekker ruikende doucheproducten.

  5. Dat klinkt wel heel erg lekker hoor! Ik ken het merk niet echt, tenminste misschien eens gezien maar nooit iets getest. De geur spreekt me wel aan qua omschrijving 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge