Marlies Dekkers Sundressed bij Dutch Designers Outlet

11

Misschien moet je er vanonder je snuggie op de bank, omringd door tientallen brandende kaarsjes, nog niet aan denken, maar het is vandaag toch echt bikinitijd op Tutje.nl. Het vege lijf moet deze zomer toch weer eens bloot en daar hoort een nieuwe bikini bij. En die is deze keer uit de Sundressed lijn van Marlies Dekkers. Who else.

Bikini

Ja hoor, terwijl er komende weken nachten van -10 graden op het programma staan, haalt ondergetekende het in haar hoofd om het over een bikini te gaan hebben. Maar Koning Winter mag dan nog even goed van zich laten horen, het voorjaar komt er toch echt weer aan. In het kader van een goede voorbereiding – en het verliezen van acht kilo die ik er het afgelopen half jaar weer gezellig bij at – helpt het bij mij altijd om een soort van stok achter de deur te hebben. In de vorm van een motivatiejeans, waar je koste wat het kost weer in wilt kunnen passen. Of in dit geval een bikini, aangezien ik over een paar weekjes naar de zon vlieg voor een welverdiende korte sabatical. Ja, ik ga gewoon in bikini. Ondanks mijn wobbly bits.

Marlies Dekkers review

Dit is niet mijn eerste kennismaking met de Sundressed collectie van Marlies Dekkers. Mijn allereerste Dekkers bikini heb ik nog steeds, maar daar ga ik van mijn lang zal ik leven niet meer inpassen. Het was de periode waarin ik mezelf bekant uithongerde en vond dat ik er fan-tas-tisch uitzag, wat verre van de waarheid was. Het nare van afvallen is namelijk dat je er wel slanker van wordt, maar niet altijd mooier. Het tweede exemplaar is een pláátje uit een Limited Edition collectie: antraciet met zwart en witte steentjes. Deze heb ik ook nog en hoop mezelf daar deze zomer ook weer in te kunnen wurmen. Maar ik heb nog even.

Dutch Designers Outlet

Maar ja, Marlies Dekkers is een dure hobby. Jatochniettan? En om zomaar even 200 euro voor een bikini af te tikken zonder een goede reden is voor de meeste mensen – waaronder mijzelf – wel een dingetje. Dus ga je op zoek naar goedkopere alternatieven. Daarin vond ik in Dutch Designers Outlet een fijne bondgenoot. Een bestelling bij deze webshop was de aanleiding van dit artikel. Dutch Designers Outlet heeft ‘oude’ collecties en samples in haar assortiment. Nu is oud een relatief begrip, want dan heb ik het over circa 2016. Ik bedoel; waar hebben we het over. En ten tweede: who gives a damn.

Marlies Dekkers review

Marlies Dekkers Holi Glamour

Ik had een mazzeltje, want bij mijn zoektocht naar een nieuwe bikini stuitte ik bij Dutch Designers Outlet – waar je simpel kunt filteren op maat, waardoor je niet voor onverwachte teleurstellingen komt te staan – op de Holi Glamour bikini van Marlies Dekkers met 50% korting, welk model (in oranje) ook nog steeds op de site van de Bijenkorf staat. Uiteraard voor de volle mep (€ 129,95 voor het bovenstukje en € 69,95 voor het broekje).

Marlies Dekkers review

Sundressed Holi Glamour Bikini

Als een kind zo blij dat de bikini in de door mij gewenste kleur en in mijn maat aanwezig was. Misschien onbegrijpelijk, maar ik had nog geen zwart exemplaar.

De bikinitop in een zwarte glansstof heeft de kenmerkende MD-bandjes, maar die kunnen er ook af als je er geen zin in hebt. Ideaal. De gevlochten bandjes voelen zacht aan en zorgen niet voor hinder en/of irritatie.

Marlies Dekkers review

De pasvorm is kenmerkend voor Marlies Dekkers. Ik hoor ook andere verhalen, maar ik ben nog steeds van mening dat er zeker voor dames met wat behoorlijk wat hout voor de deur goed rekening wordt gehouden qua, zeker qua draagcomfort.

Marlies Dekkers review

Verder zijn er geen halsbrekende toeren nodig om in of uit de bikini te komen; hij sluit door middel van een kliksluiting op de rug.

Marlies Dekkers review

Voor het broekje ging ik deze keer voor een short. Ook hierbij geldt: geen overmatige hocus pocus, gewoon wat touwtjes en een tweetal subtiele goudkleurige accenten.

Marlies Dekkers review

Deze shorts zitten goddelijk lekker en ik vraag me af of ik ook nog wel wat anders wil. Het maakt korte metten met welke probleemzone dan ook. Want hips don’t lie, weet je.

Marlies Dekkers review

Conclusie

Denk niet dat ik het nog hoef te zeggen, hè. Ik ben grote blij met mijn Holi Glamour bikini van Marlies Dekkers. Het materiaal is stevig, ik verwacht geen snelle slijtage – al moet dit nog blijken, dus hou me ten goede – en het model is tijdloos en zeer draagbaar. Ik snap niet dat de kleur zwart alleen in 2016 in het assortiment zat, want ik denk dat dit een veel gevraagde kleur is. Maar goed, by Dutch Designers Outlet kun je nog meer dan genoeg los op deze black beauty. En dat geldt niet alleen voor Marlies Dekkers; dit geldt ook voor After Eden, LingaDora Beach en Boobs & Bloomers. Die laatste zorgt voor een stukje jeugdsentiment. Het was mijn eerste.

De Holy Glamour Bikini van Marlies Dekkers is verkrijgbaar is in het zwart verkrijgbaar bij Dutch Designers Outlet met 50% korting: € 57,50 voor de bikinitop en € 34,95 voor het broekje. Voor de andere kleuren van dit model geldt nog meer korting, tot wel 67%-73%. Daarnaast zag ik met een snel oog ook een badpak voor € 22,50 in plaats van € 140,00. Ik zeg: kacheng.

Heb jij een favoriet beachwear merk?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.

11 REACTIES

 1. Wow, zo een mooie bikini vinden, van een duur merk, en dat deze gewoon betaalbaarder is. Je hebt een super leuke bikini aangeschaft. Ik snap best dat je erg blij was toen je m vond. Zo nu kan de zomer komen. Veel plezier ermee.

 2. Ziet er strak uit! En lijkt mij ook heel goed zitten. Vooral het broekje, ik skip altijd de ieniemiene modelletjes, dat kan ik mijn omgeving niet meer aandoen.
  Ik heb geen favoriet merk met beachwear, het is voor mij een eeuw geleden dat ik water heb gezien. (behalve dan in dat zwembad in het ziekenhuis maar dat geld niet)
  Heel mooi model, zoiets zou ik ook zeker kiezen!

 3. Dit is een hele fijne, mooie en goede aankoop!
  Inderdaad loont het nu om te beginnen met het shoppen van zomerse items omdat men vaak voor veel minder dan de originele prijs betaald.
  Zo is shoppen heel fijn en goed voor de portemonnee 😉

  Xoxo

 4. Oef mooi, goed broekje zeg ! Kijk altijd eerst naar het broekje dan pas naar de top 🙂 🙂 Prachtige set trouwens, gaat helemaal goed komen met jou. T.z.t. foto ….. ? In de beslotenheid van onze kamer de foto tonen mag ook 😉 😉

  • “In de beslotenheid van onze kamer” klinkt erg spannend. Haha! Komt goed, “Onze kamer kan ook op slot”, dus ik show hem nog wel.
   Liefs!

   PS. Ik heb de planten vrijdag water gegeven. Zonder briefje van jou. Je kunt trots op me zijn.

 5. Wat een prachtige bikini! Kun jij je straks als een Greek Goddess paraderen op het strand. Ik ben ook dol op MD maar de prijs staat me soms wel een beetje tegen. Ik had al eens gehoord van deze Outlet maar was ‘em ook weer een beetje vergeten dus bedankt voor de heads up! Kan ook wel een bikini (hopelijk niet een maatje meer… please!) gebruiken.
  * Deb heeft onlangs geplaatst: Sephora Barcelona wishlist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge