Nieuw van Marc Inbane | Le Teint | + WINACTIE (GESLOTEN)

79

Het is winter en als ik ballen had, dan waren ze er de afgelopen week wel afgevroren, want poe hee, het was best frisjes. Om in de winter toch iets van kleur te kunnen bekennen, heeft Marc Inbane onlangs een nieuw product uitgebracht. Le Teint is een getinte dagcrème die ik heb getest en wait for it… ik mag ook twee exemplaren weggeven.

Marc Inbane ervaring

Marc Inbane

Kennen we Marc Inbane? Ik wel en ik vermoed velen met mij. Marc Inbane is de ongekroonde King of Tan en als je dat geen belletje doet rinkelen, dan doet de naam Roy Donders dat vast wel. Ons Royke fohnde zichzelf in zijn reality soap – waar ik, ik beken, altijd graag naar keek, altijd een kleurtje op. Ik heb in die serie heel wat zwarte flacons Inbane voorbij zien komen. Sinds ik mezelf niet meer tegen wil en dank derdegraads laat verbranden om toch maar een kleurtje te krijgen, aangezien ik als 40’er als de dood ben voor de ‘gelooide look’, grijp ik zelf ook af en toe naar deze tanning spray, zodat mijn benen niet meer worden verward met het witte licht aan het einde van de tunnel voordat de poorten van de hemel opengaan. En dat is weer een staaltje onbedoelde dubbelzinnigheid waar je U tegen zegt.

Marc Inbane Le Teint

Zoals gezegd; onlangs bracht Marc Inbane een tweetal skincare producten die zich niet richten op tanning maar echt op skincare. Eén daarvan is Le Teint. Le Teint is een luxe vocht-inbrengende getinte dagcrème voor dagelijks gebruik. Deze dagcrème is dermatologisch getest en kan op zichzelf worden gebruikt, maar kan ook worden ingezet voor verlenging van een kleurtje, verkregen door de zon. De aanwezigheid van onder andere Shea Butter draagt bij aan een goede vochtbalans en de crème bevat een SPF 10.

Marc Inbane ervaring

Le Teint komt in een luchtdichte pompflacon, is geschikt voor alle huidtypes en is naast parabenenvrij ook nog eens veganistisch. Klinkt allemaal niet verkeerd, dus op naar de test.

Le Teint avec la Tutje

Ik gebruik al een paar jaar geen ultradekkende foundations meer. De tijd dat ik mijn sproeten koste wat het kost wilde verbergen is allang voorbij. Ik kom nu eenmaal uit een familie met roodharigen en dat kun je aan mij zien. Aan mijn huid en met name aan de sproeten die mijn gezicht en vooral schouders bevolken. Als een soort monnikskap in de zomer. In de winter zijn de sproeten op mijn gezicht niet echt zichtbaar, of je moet er met je neus bovenop zitten. Nu is die kans vrij klein, want ik ben nogal gehecht aan mijn personal space.

Marc Inbane ervaring

Tegenwoordig geef ik de voorkeur aan lichte foundations, met name de serum foundation wint bij mij fors aan terrein. Over foundation gesproken, ik ben nu bezig met het testen van een prachtig merk, maar a. binnenkort op de blog en b. ik dwaal af. Wat ik maar zeggen wil; het hoeft niet meer dekkend, maar een beetje egaliteit is wel fijn.

Le Teint in gebruik

De flacon is prachtig. Matzwart glas, voorzien van een zilverkleurige dop. Zeer gevoelig voor vlekken, maar hey, het is natuurlijk wel een gebruiksvoorwerp.

Marc Inbane ervaring

Le Teint is in één kleur te verkrijgen, wat betekent dat dit voor veel tinten geschikt zal zijn.

Ik vraag me alleen wel af of dit geschikt is voor een echt donkere huid, want hoewel de kleur op het eerste gezicht, zonder uit te smeren, wat heftig oogt, denk ik niet dat deze tint afdoende is voor een donkere huid.

Marc Inbane ervaring

De crème smelt als het ware op en in de huid. Hetzelfde effect heb ik destijds ook gezien bij een foundation van No7 waar ik erg enthousiast over was.

Marc Inbane ervaring
In de huid ‘gesmolten’

Le Teint ruikt ontzettend lekker. Bloemerig met een klein poedertje erin. Het brengt voor mij persoonlijk het meest makkelijk – en snel – aan met mijn vingers, want blenden doet het product zelf al.

Marc Inbane ervaring

Mijn ervaring

De dekking van Le Teint is heel erg sheer en werkt dus ook niks weg. Het zorgt voor een bepaalde mate van egaliteit. Hoewel de kleur vrij donker oogt op het eerste gezicht is hij ook voor de lichte huid geschikt. Sterker nog; daar is het natuurlijk allemaal om te doen. Qua voeding denk ik dat het voor de wintermaanden te weinig doet; het is bij uitstek een product voor het voorjaar en in de zomer. Ik vind het zeker een product om in huis te hebben, voor als je wel iets wilt, maar niet de hele hatseflats aan registers wilt opentrekken.

Marc Inbane ervaring

 

Winactie

In samenwerking met Marc Inbane mag ik twee verpakkingen van Le Teint aan jullie weggeven. Le Teint is al in de webshop verkrijgbaar voor € 39,95.

Wat moet je daar voor doen?

 • Laat in een comment onderaan dit artikel weten dat je meedoet;
 • Het plaatsen van dit artikel op je social media kanalen is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.

Meedoen kan tot en met 20 maart a.s. De gelukkige winnaar of winnares wordt kort daarna per e-mail bericht.

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

79 REACTIES

 1. Wauw van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag deze met een mooie egale tint de zomer in willen gaan zonder te verbranden doe graag mee voor deze prachtige prijs en ga heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen fijne dinsdag

 2. Ik had de tanning spray van Marc Inbane en die vind ik heel goed. Of deze kleur bij mij zou passen… Ik weet het niet. Goed dat er ook SPF in zit! Ik wil binnenkort heel graag de foundation kopen van YSL of een andere, Shiseido lijkt mij ook top. Maar dat gaat niet over een nacht ijs natuurlijk. Ik zag mij laatst op een foto met een foundation die mij echt 10 jaar ouder deed lijken, vreselijk. Zonder make-up lijk ik wel jonger…
  De Roy Donders afleveringen heb ik gemist, als ze het ooit herhalen ga ik waarschijnlijk wel kijken, lijkt mij toch enorm grappig om naar te kijken.

 3. Mijn bleke snoet kan wel wat kleur gebruiken, dus ik loot graag mee!
  Ik hou niet zo van foundation, vind het bij anderen ook niet altijd mooi en ben benieuwd naar deze vocht-inbrengende getinte dagcrème.

 4. Ja ik doe mee, wat kleur, kan deze bleekscheet wel gebruiken en fijn dat je gezicht er dan egaler uit gaan zien

 5. Ja zeer herkenbaar. Ben zelf erg wit met veel rood. Dus een product met een tintje laat me er meteen een stuk egale en gezonder uitzien.

 6. Klinkt als een heel interessant product. Ik ben erg benieuwd hoe deze crème voelt en wat het doet op/voor mijn huid. Ik ❤️ Marc Inbane (en tutje.nl natuurlijk 😉 )

 7. Zeker in deze tijd van het jaar een bleek gezicht. Wil graag deze Le Teint ervaren en ben heel benieuwd hoe de kleur en inwerking op mijn huid is!

 8. Ik sla de winactie even over want ik heb zelf al zo’n fantastisch potje staan 😉 Wilde alleen even laten weten dat ik dit een heel fijn goedje vind en dus eigenlijk ook vind dat iedereen mee moet doen haha.

 9. Ik ben nog steeds aan ’t rommelen met gewone dagcrème en poeder. Natuurlijk blijft die poeder niet zo heel lang zitten en ben ik snel weer bleek.. Ik houd me aanbevolen!

 10. Ik doe graag mee voor deze actie, mijn lichte huis met rode vlekjes kan wel wat bescherming en kleur gebruiken. Met een kleurtje erop ziet het er toch beter uit. en ivm onzuiverheden wil ik niet elke dag foundation op doen

 11. Jaaaaaaaaaa!! dit is echt helemaal TE GEK zeg Tutje.nl <3 wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, WAUW! en wat een te gek blog… ik ben om 🙂 dus kom maar op! wil 'm ook dolgraag eens proberen, klinkt als een heerlijke skincare, SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST Ik heb alle stapjes gevolgd…
  ✔️ Geliked
  ✔️ Openbaar gedeeld

  FINGERS CROSSED! Liefs Nathalie :*

 12. Ik heb hem vandaag getest in de winkel. Inderdaad erg sheer maar wel super mooi, fris en zomers snoetje krijg je ervan. Ik ben verliefd!

 13. Ook ik heb sproeten en heb ze inmiddels geaccepteerd. Ik hou niet van dikke lagen foundation waardoor je poriën er ineens kraters worden. Een middel om te egaliseren zonder dus die verf zou ik erg graag willen proberen

 14. Dat klinkt voor mij ideaal, wel een tintje maar niet te gek. Probeer het graag eens uit, dus ik doe een poging!

 15. Hihi, wat heerlijk geschreven weer. Kan jouw zelfspot enorm waarderen! On topic: lijkt me een fijn product, ik houd van foundations/getinte dagcremes die subtiel aanwezig zijn zodat bijvoorbeeld mijn sproeten (heb er best wat) gewoon nog zichtbaar zijn en het niet lijkt alsof er een berg stof op ligt die doet vermoeden alsof ik net uit de Zahara stap.

  Ik durf het niet aan om mee te doen aan je winactie omdat je zegt dat ie lekker ruikt en daarmee vermoed ik dat er parfum in zit en daar kan mijn huid (afhankelijk van de mate van concentratie) heel naar op reageren. Succes aan de andere deelneemsters!
  * Deb heeft onlangs geplaatst: Snapshots: Citytrip Barcelona en shoplog

 16. Ben al een tijdje op zoek naar een goede dagcreme/foundation. Deze zou ik graag willen proberen wanneer ik in april op vakantie ga naar de zon met mijn nog bleke huidje. Heerlijk in de avond stralen met mijn vriend die ik eindelijk weer ga zien.

 17. Lief Tutje,
  Ken je dat? Dat je in de winter aldoor hoort dat je er zo moe uit ziet.. “Gaat het wel goed met je?” zeggen ze dan. “Je ziet zo bleek”. Je zou er haast moe van worden :-). Gelukkig heb je dit mooie artikel geschreven over Marc Ibane Le Teint. Dit product klinkt alsof het op mijn huid … eh lijf geschreven is. Ik maak heel graag kans.
  Groetjes,

 18. Ik zou deze heel graag willen proberen! Nu zelfs mijn winter foundation te licht wordt voor mijn huid wordt het tijd voor een kleurtje!

 19. Ik doe graag mee! Ik heb nog geen foundation gevonden die goed bevalt en zou deze graag proberen. Zeker omdat het lekker makkelijk klinkt!

 20. Je hebt me enthousiast gemaakt met dit artikel, ik zou dit product graag willen proberen. Ik doe daarom graag mee met deze winactie.

 21. Ik heb dan wel geen sproetjes, maar ben wel een bleekneusje.
  Le teint is volgens mij t neusje van de zalm (gezond oranje)
  Make me insane met deze crème van Marc Inbane

 22. Mijn gezicht is erg wit , en de lente komt er weer aan, dus ik kan wel wat kleur gebruiken, dus ik loot graag mee!
  Ik ben zeer benieuwd naar deze vocht-inbrengende getinte dagcrème! Groetjes Barbara

 23. Lijkt me een fantastisch product. Ik heb nogal een bleke huidskleur en zit niet graag in de zon omdat ik meteen verbrand. Dit zou een ideale oplossing zijn om van het gezeur af te komen : Wat zie jij er beroerd en witjes uit, ben je ziek?

 24. Sinds een half jaar heb ik allemaal rode vlekjes in mijn gezicht. Wat zou ik het fijn vinden om een mooie egale huidskleur te kunnen hebben zonder daarvoor heel veel in de zon te moeten zitten. Als moeder van een gehandicapte dochter en een puberzoon heb ik daar helaas niet zoveel tijd voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge