Review | Delilah | Lipstick

7

Oh heerlijkheid, er is weer een merk dat steeds meer voet aan de grond krijgt in ons kikkerlandje. En wat mij betreft is dat helemaal terecht. Om mijn woorden wat kracht bij te zetten laat ik je vandaag een lipstick van Delilah zien dat onderdeel is van een heel mooi trio; Flirt, Foxy and Floozy.

Delilah

Delilah, dames en heren, is een Brits merk. En als iets Brits is, dan zit deze dame rechtop in haar bed. En niet zonder reden, want Delilah hanteert – met succes – de omgekeerde psychologie. In een wereld waar veel merken om aandacht schreeuwen, past Delilah precies het tegenovergestelde toe, door te gaan fluisteren. Delilah ontstond als een collab tussen make-up artist Rupert Kingston, Beauty Buyer Hannah Nickelson (doe mij zo’n beroep) en fotografe Juliet White. Met de krachten van deze drie gebundeld ontstond er een cosmetica lijn voor alle leeftijden. Dat ze daarbij ook nog de nodige bijbelkennis in huis hadden, blijkt uit de naam. Delilah betekent verleidelijk. Daar weet Samson alles van.

ervaring Delilah

Delilah lipstick

Onlangs bracht Delilah een drietal nieuwe lipsticks uit, waarbij mijn interesse onmiddellijk op standje maximaal stond. Ik zag ze bij steeds meer buitenlandse beautyblogs verschijnen en toen het persbericht ook Nederland bereikte was ik redelijk in de gloria.

ervaring Delilah
Van links naar rechts: Flirt, Floozy en Foxy

Het lipsticktrio waar het om gaat bevat een oudroze tint, een koraaltint en een rode tint. Kleuren die op zich niet nieuw zijn, maar waarbij het pakketje wel interessant wordt gemaakt door de werkelijk prachtige huls en de leuke namen die aan de lipsticks zijn meegegeven: Flirt, Foxy en Floozy. Nou, dan heb je me.

Flirt, Foxy en Floozy

Vooropgesteld; ik vind ze alle drie erg mooi. De mooie en alledaagse Flirt is zo’n lipstick die je probleemloos naar je werk kunt dragen. Floozy is een mooie klassieke red-lip, een kleur die iedere vrouw in haar bezit zou moeten hebben. Aangezien ik die twee tinten in ruime mate bezit, was ik erg benieuwd naar de koraaltint Foxy.

ervaring Delilah

Ik nam daarmee wel een risico. Foxy is namelijk een kleur die eruit springt bij een zongebruinde huid, aldus de woorden van Delilah. Nu is mijn huid alles, behalve zongebruind. Sterker nog; mijn tint is momenteel buikgriep-wit. Maar dat mag de pret niet drukken, ik vind de kleur nog steeds ontzettend mooi.

ervaring Delilah

Volgens mij had ik het al gezegd, maar de huls is een lust voor het oog. De goudroze kleur van de producten van Delilah hebben hun afkomst te danken aan de combinatie van tin en kroongoud, een rozengoudsoort die door Hendrik VIII werd geintroduceerd. Delilah is namelijk ook een rozensoort in Engeland. De huls voelt zwaar en massief aan. Aan werkelijk alles kun je merken dat Delilah een ontzettend luxe merk is.

ervaring Delilah

De lipstick is prettig in gebruik. Hij glijdt moeiteloos over mijn lippen heen en brengt zorgvuldig aan. Een lipliner is een optie – ik doe het meestal wel – maar is op zich niet-zo-heel-erg-nodig.

ervaring Delilah

Qua hydratatie zit het ook goed, zowel letterlijk als figuurlijk. Natuurlijk blijft een lipstick een lipstick, bijwerken is nu eenmaal nodig. Maar met een lipstick die er zo uitziet, zowel qua product als verpakking, lijkt me dat niet echt een straf.

Conclusie

Wil je eens wat anders dan anders, dan is Delilah echt een merk om in de gaten te houden. Mijn eerste kennismaking met dit merk is exact wat ik verwachtte: luxe, bijzonder, mooi en met daarbij de kwaliteit waar veel Britse merken bekend om staan. Tel daarbij de mooie Britse afwerking bij op en we hebben een go. Die go kan overigens nu ook in Nederland, want onlangs opende Delilah haar eerste flagshipstore in de Benelux; namelijk aan de Leliegracht 50 Amsterdam. Je kunt je voorstellen dat ik nog steeds baal als een stekker dat ik verhinderd was.

Deze lipsticks van Delilah kosten € 30,00. Delilah make-up is ook online te verkrijgen bij Babassu.

Heb jij al iets van Delilah geprobeerd?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

7 REACTIES

  1. Op de een of andere manier rinkelt er een belletje bij mij, die naam ken ik, maar waarvan? Sowieso inderdaad met mijn matige Bijbel kennis, of Tom Jones die over haar zong, haha. Maar volgens mij ook als make-up merk moet ik het ergens gehoord hebben..
    Het is inderdaad een prachtige kleur huls, Heeft Hendrik VIII toch iets goeds gedaan in zijn leven., al zullen al zijn (ex)vrouwen dat nooit beamen.
    Mooi en luxe lipstick, ik hou daar wel van!

  2. Prachtig merk is het. Ik ben dol op de foundation!
    Ik vind dit ook echt een mooie kleur. Niet echt zomerachtig trouwens, kan het hele jaar door hoor (wat mij betreft dan).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge