Caption | Resort Spring 2018 Collection

13

Er zijn weinig collecties waar ik zo naar uit kan kijken als de nieuwste collecties van Caption. Caption, je weet wel. Mijn uber-lievelingsnagellak. De nagellak die dekt, droogt en glanst als een malle. Vandaag laat ik de Resort Spring 2018 Collection aan je zien, aan welke collectie Caption deze keer, naast de standaard nagellak, een aantal leuke side-producten heeft toegevoegd.

Caption nagellak review

Caption

Ik denk dat ik wel kan stellen dat ik inmiddels een doorgewinterde Caption gebruiker ben. Al vanaf het eerste moment was het liefde op het eerste gezicht tussen Caption en mijn nagels en ondanks mijn enorme nagellak verzameling, grijp ik al meer dan een jaar acht van de tien keer naar Caption. Want het dekt zo snel. En droogt zo snel. Caption denkt daarbij echt aan vrouwen met een druk leven. Voor mijn eerdere reviews, klik hier, hier, hier, hier en hierrrr.

Caption nagellak review

Caption Resort Spring 2018 Collection

De Caption Resort Spring 2018 collectie brengt ons in de sfeer waar ik naar toe wil met al dat grauwe weer van de afgelopen tijd: namelijk het voorjaar. Yes please. Temidden van de nog steeds veel te donkere dagen was daar dan het pakketje dat eindelijk de nodige kleur bevatte.

Caption nagellak review

Deze collectie heeft zich laten inspireren door de stemming van een bruiloft op een mooi tropisch eiland. Komt mooi uit, want over een aantal weken vlieg ik naar de zon om even een broodnodig weekje onder te duiken. Zonder bruiloft, maar wel met gelakte nagels.

Caption nagellak review

De Resort 2018 collectie bestaat uit vier kleuren: het suikerspin roze Nom Nom, de richting lavendel gaande Heart You, het pastelblauwe Always a Bridesmaid (met shimmer) en het mintgroene In the Moment. Stuk voor stuk lieve pastelletjes, die het goed doen op de zowel niet als wel gebruinde huid.

Caption nagellak review

Al deze lakjes bevatten de LacQ3 technologie, die zorgt voor de beroemde snelle droogtijd en de ultieme glans. Het gebruik van de Caption Base coat en met name de Caption Top Coat is hierbij wel essentieel. Vooral de Top Coat draagt – in mijn ogen dan – de kracht van Caption. Drie kleuren uit deze collectie dekken met twee laagjes, alleen In The Moment had een derde laagje nodig.

Caption nagellak review
Heart You
Caption nagellak review
Nom Nom
Caption nagellak review
In the Moment
Caption nagellak review
Always a Bridesmaid

Ik vind deze collectie ontzettend vrolijkmakend en ik was ook wel toe aan wat lieflijke kleurtjes op mijn nagels na alle donkere herfst- en wintertinten. Die ik ook altijd weer omarm na een kleurrijke zomer. Afijn, je snapt me wel. Mijn nagellakklokje loopt lekker synchroon met mijn bioritme, zullen we maar zeggen.

Caption nagellak review

Caption Resort Spring Collection Mini’s  

Om het nagellakken nog leuker te maken, heeft deze Caption Resort Collectie een aantal kleine broertjes en zusjes erbij gekregen. Deze komen in de vorm van schattige mini’s, die dezelfde kleuren als bevatten hierboven, maar dan een slag kleiner.

Caption nagellak review

Hoewel Caption spreekt over mini’s, vind ik het meer midi’s, want zo klein zijn ze niet (5 ml). En da’s alleen maar goed voor ons, want die heb je echt niet zo maar leeg. De hele collectie is in een set van vier te verkrijgen voor € 19,95, wat ik een meer dan prima prijs vind.

Caption nagellak review

Caption Resort 2018 Art Screens

Stamp it, baby! Caption heeft mij met het toezenden van deze nail art set wel voor een uitdaging gesteld. Ik vind gestempelde nagels altijd erg leuk om te zien, maar bakte er zelf nooit wat van. Geen geduld, of negen vingers gelukt en dan de tiende verprutsen, je kent het wel. Nu werkte ik ook altijd met goedkope templates en Ali Express spul, dus hierbij ga ik opnieuw de uitdaging aan.

Caption nagellak review

De stempelplaat is mooi, bijzonder handzaam en bevat prachtige patronen. Nu zou ik eerlijk gezegd niet weten hoe je een complete tijger op je nagel kunt krijgen, maar goed: wie ben ik. Aan de andere kant: de patronen zijn wel breed genoeg dat ik zelfs mijn hamerduim kan meenemen.

Caption nagellak review

Hier ga ik dus mee aan de gang, want hoewel ik persoonlijk niet van de al te opvallende nailart ben, vind ik een gestempelde accentnagel altijd wel een subtiel effect geven.

Caption nagellak review

Conclusie

Caption is goed bezig door de nagellak die al fantastisch werkt in verschillende formaten te stoppen en daarnaast ook nog eens leuke bij-producten levert. Met de Resort Spring 2018 Collection heb ik hierbij gelijk de sfeer te pakken die uitstekend past bij de voorpret van een naderende vakantie en ik weet zeker dat één van deze kleuren zal prijken op handen en voeten als ik over een tijdje compleet lig te niksen op het strand. Dit is voorjaar all over. Mijn persoonlijke favorieten uit deze collectie zijn In the Moment en Always a Bridesmaid. Waar ik normaal ga voor nudes of de donkerrode en donkerpaarse tinten, vind ik het leuk om nu even een uitstapje te maken naar de frisse groene en blauwe hoek. Ik hoor nog steeds veel om me heen dat ‘nagellak mooi is, maar dat je altijd zo lang moet wachten.’ Ik heb met Caption nagellak binnen vijfentwintig minuten twee lagen lak en een compleet uitgeharde topcoat op mijn nagels.

Caption nagellak kost € 16,95 (10 ml), de Base- en/of Top Coat komt op € 15,95, de mini lakjes in een set van vier kosten € 19,95 en de Art Screen kit (bevat template, scraper en stempel) kost € 22,50. Meer informatie vind je op de website van Caption.

Wat is jouw favoriete nagellakmerk?

Tutje.nl

 

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

13 REACTIES

 1. Wat een fijne, zomerse kleuren! Ik ben benieuwd hoe dat stempelen je afgaat,, ik vind het altijd zo knap om te zien.
  En wat heb jij een prachtige nagels, ik ben natuurlijk ook benieuwd wat jouw “geheim is, een goede nagelverharder, bepaalde voeding? Die van mij willen maar niet langer worden en breken constant af …. Blegh…

 2. Ja heel erg mooi, allemaal! Ik zou ze zo allemaal kopen als ik niet al 2000 flesjes nagellak hier had staan (nou ja, je weet wel, in ieder geval heel veel;-)). Mijn favoriete nagellak merken zijn Essie en Chanel.

 3. Wat een heerlijke kleuren, word er echt helemaal vrolijk van! De twee roze lakjes springen er voor mij persoonlijk uit.
  Van Caption heb ik welgeteld maar 1 lak in mijn stash “eat my dust” wat een geweldige gouden nagellak is maar ook perfect op mee te stempelen. Voor het laatste doel heb ik ém eigenlijk gekocht. Volgens mij zijn de lakjes ook perfect om mee te stempelen dus voor mij als nailart liefhebber is dat super interessant! Ook de stamping plate ziet er mooi uit. Ben alvast benieuwd naar de resultaten 😉 Mijn favoriete nagellak merken van dit moment zijn AEngland en piCture pOlish, die hebben zulke mooie holografische nagellakken waar ik naar blijf staren.
  * Deb heeft onlangs geplaatst: Dr. Hauschka Purple Light collectie en look

 4. Jeetje, wat heb jij toch een prachtige nagels zeg. Klein beetje jaloers hier haha. Los daarvan ben ik ook wel toe aan wat lente kleurtjes, heerlijk weer dit. Kom maar op met de zon!

 5. Ooohh, wat een heerlijke kleuren!!! Ik heb ze al bijna in mijn winkelwagentje zitten. Ik kan namelijk niet kiezen welke kleur ik zou willen en 20 euro voor het hele setje is eigenlijk geen geld natuurlijk, ha! En ook ik ben jaloers op je nagels, prachtig!!

 6. Mooie kleuren zeg! Heerlijk lente-achtig! Die mini’s zijn helemaal leuk! Ik krijg een flesje nagellak nooit op, Maar ook leuk om dit merk eens uit te proberen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge