Caption | Everyday Collection 2018

13

Het is altijd weer een blij moment, de lancering van een nieuwe collectie van Caption nagellak. Je zou gaan denken dat de nieuwsgierigheid af zou nemen, maar niks is minder waar. Deze blijft aanwezig; op het kinderlijke af. De nieuwste lijn van Caption heet de Everyday Collection 2018 en ik laat de lakjes vandaag aan je zien.

Caption nagellak review

Caption

Voor mijn gevoel was het nog maar heel kort geleden dat Caption met een nieuwe collectie kwam, maar de Resort Spring 2018 collectie (review) dateert inmiddels ook alweer van januari. Time flies en dat blijkt wel, want het is alweer lang en breed april. Ik heb een ver gevorderd zwak voor Caption, dat is denk ik wel algemeen bekend. (Klik hier voor alle Caption op mijn site.) De kleuren zijn erg mooi, de dekking is over het algemeen erg goed en de droogtijd is fantastisch. Binnen een half uur met strak gelakte en compleet uitgeharde nagels de deur uit? Vroeger ondenkbaar; tegenwoordig is het voor mij normaal. En dat moet ook wel, want tijd is geld. En vrije tijd is onbetaalbaar. Ik predik het Caption evangelie dan ook tot vervelens toe op Social Media. En nee, ik heb geen aandelen.

Caption Everyday Collection 2018

De Everyday Collection 2018 van Caption bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit neutrale kleuren die dagelijks gedragen kunnen worden. Nu zijn in principe alle kleuren nagellak geschikt voor dagelijks gebruik, het is maar net wat jij mooi vindt, maar je snapt me vast wel.

Caption nagellak review

Dit zijn de kleuren en zoals altijd bij het zien van nieuwe Captionnetjes, maakte mijn hart ook dit keer weer een blij hupsje.

Caption nagellak review

Deze collectie bestaat uit twee crème lakjes en twee lakjes met de nodige shimmer. Ze worden opgebouwd van licht naar donker.

Zo hebben we Big Sigh (een licht roze nude-tint), Feelin’ Myself (waarbij ik echt op mijn handen moet gaan zitten om geen dubbelzinnige flauwe opmerking te maken) (een oudroze met een vleugje koraal tint), Peep the Goods (rood/paars/bruin/oranje, whatever, hij is prachtig!) en Slump Bump (een soort van liefdesbaby van alle hiervoor genoemde kleuren). Ik vind de kleuren prachtig om te zien. Mooi door hun eenvoud, waardoor ze nog krachtiger overkomen.

Caption nagellak review

Nails on strike

Ik kon niet wachten om met deze kleuren aan de slag te gaan. Mijn nagels besloten alleen om roet in het eten te gooien door hun staking voor betere arbeidsvoorwaarden. Mijn nagels zijn over het algemeen heel sterk, maar eens per jaar leiden ze collectief aan PMS en breken ze af. Allemaal. Krengen zijn het. Serieus. Hieronder foto’s van de minst erge hand (één nagel van mijn andere hand brak halverwege het nagelbed af. Ik heb dagenlang geloeid van de pijn). Daarnaast moest ik met links mijn rechterhand lakken en alle lakkers onder ons dat het iets minder fijn lakt met de minder dominante hand. Om een lang verhaal nog maar even wat langer te maken: mijn nagels en foto’s hebben dus wel eens betere tijden gekend.

Caption nagellak - Big Sigh
Caption nagellak – Big Sigh
Caption nagellak - Feelin' Myself
Caption nagellak – Feelin’ Myself
Caption nagellak - Peep the Goods
Caption nagellak – Peep the Goods
Caption nagellak - Slump Bump
Caption nagellak – Slump Bump

Mini’s. Nee, midi’s

Net als bij de vorige collectie heeft Caption ook van deze lijn een pakketje mini’s gemaakt. Nu vind ik mini’s altijd zo negatief klinken, alsof er weinig in zit. Want dat is bij deze flesjes zeker niet het geval. En daarom noem ik ze midi’s. Zou Caption ook moeten doen. #tipvantut

Caption nagellak review

Dit complete pakketje bevat alle kleuren van de collectie en staat garant voor vele uren smeerplezier.

Conclusie

De Everyday Collection 2018 van Caption bevat pareltjes van de bovenste plank. De kleuren zijn allemaal superdraagbaar. Daarnaast vind ik de kleuren ook uitgesproken chic en dat geldt zelfs voor de shimmerlakjes, waarbij de shimmer zeker aanwezig is, maar waar het effect niet ordi, maar juist elegant oogt. De toevoeging van de mini’s midi’s aan het assortiment is een goede stap, zeker om eens kennis te maken met een paar lakjes tegelijk van Caption, voor een goede prijs. Ik blijf onder de indruk van dit merk dat met een toch al indrukwekkend aantal kleuren in haar pocket, ons blijft verrassen met deze fijne, neutrale collectie.

Meer informatie over deze en de voorgaande collecties vind je op de website van Caption.

Heb jij al ervaring met de nagellak van Caption?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

13 REACTIES

 1. Wat een mooie nagellak en prachtige kleurtjes! Balen dat je nagels het even lieten afweten, maar de nagellak staat je desondanks erg mooi 🙂

 2. Wat weer een super mooie kleuren! En bedankt Hennie, je hebt mij weer een verslaving rijker gemaakt. Ga zeker de “feeling myself” aanschaffen… cuter than cute.

 3. Feelin’Myself is een prachtige kleur! Die anderen mogen er ook zeker wezen!
  p.s Ik zou een moord doen voor jouw minst slechte hand, hahaha. Kunnen ze een leuke detective van maken 😉
  Maar au, die andere hand, brrrr…

 4. Oeh, die Feelin’ myself vind ik prachtig! Ik ben minder enthousiast over Caption dan jij eerlijk gezegd: de houdbaarheid is bij mij niet zo lang (maar dat is met bijna geen enkele nagellak). Ik vind wel super dat ze van die ‘midi’s’ hebben inderdaad, de vorige serie heb ik aangeschaft, en daar ben ik nog steeds blij mee!

 5. Haha, hihi mijn nagels protesteren ook regelmatig en dan heb ik gewoon dikke pech en ben ik out of business want mijn linker- oftewel Assepoester- hand mag van mij niet op de foto. Ik vind jouw nagels er trouwens prachtig uitzien. Je had helemaal niets hoeven zeggen wat dat betreft . Ik denk dat je zelf alleen het verschil ziet. On topic: prachtige lakken! Feelin’ Myself springt er voor mij uit.
  * Deb heeft onlangs geplaatst: Lancôme L’Absolu Lacquer

 6. mooie kleurtjes en die kleinere flesjes volstaan altijd prima vind ik zelf, ik heb in mijn leven volgens mij alleen blanke lak meermaals opgemaakt maar echt een flesje met kleur denk ik nog nooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge