Review | Bodycare van Sans Soucis

9

In tegenstelling tot de zomer, die maar bij vlagen doorzet, is mijn blogkantoortje een explosie van exotische luchtjes en zomervrolijkheid. Maar wat het weer niet geeft, geeft Sans Soucis wel en een goed voorbeeld daarvan is de Bodycare van dit wel hele fijne merk. Ik geef het aan je door, door middel van tekst en plaatjes.

sans soucis review

Sans Soucis

Had je mij twee jaar geleden gevraagd of ik wel eens van Sans Soucis had gehoord, dan had ik ontkennend mijn schouders opgehaald. Ik had het merk wel eens voorbij zien komen ergens, maar het bleef niet lang genoeg hangen. Nu, twee jaar later, liggen de verhoudingen compleet anders. Sans Soucis is voor mij echt één van de verrassingen van 2017. De lat ligt hoog bij Sans Soucis en dat is te merken aan veel van haar producten. Ik vind het een topmerk met hele fijne skincareproducten, die voeden als een malle en echt wat doen voor de huid.

Sans Soucis Bodycare

Na skincare, suncare en make-up werd het tijd voor bodycare. De hoogste tijd om te kijken of de voedende kwaliteiten van de skincare producten ook te merken zijn in het gebied onder de nek. En daarmee werd ik op mijn wenken bediend, want ik ontving een aantal flacons en een tube die daar wel raad mee weten.

sans soucis review

Sans Soucis Rose Shower Gel

Oh grote flacon, wat ben je mooi! Met je zeepaardjes. Zonder gekheid; de Rose Shower Gel is een absolute musthave als je van rozengeur houdt. En dat doe ik. Big time. Ik draag zowel de bloem als de geur een warm hart toe en datzelfde warme hart komt helemaal terug in de geur van de Rose Shower Gel.

sans soucis review

De geur is echt van alle tijden en dat maakt hem zowel tijdloos als een tikje conservatief. Ik herken er de Duitse degelijkheid wel een beetje in terug. Geen enkel probleem, want ik sta graag onder een warme douche te cocoonen.

sans soucis review

Als Roos-o-fiel ben ik in staat om de hele dag met mijn neus boven de fles te hangen, want deze geur heeft alles in zich wat je even terug naar vroeger brengt. En om het ook even praktisch te houden: hij schuimt heerlijk. Dikke, dikke vette like.

Sans Soucis Rich Body Milk

Ik vertel de clue gelijk maar, want dit is ook een pareltje. Hoewel de verpakking van de Rich Body Milk van Sans Soucis weinig om het lijf heeft – ik vind ‘em een tikkie saai – is de inhoud dat allerminst.

sans soucis review

Ook hier hebben we te maken met een vrij nostalgische geur, die is aangepast aan deze tijd. Warme bloemetjes zijn het uitgangspunt, maar ik ruik er toch duidelijk een stukje Fijn Vroeger in.

sans soucis review

Het product zou een body milk moeten zijn, maar ik ben blij dat ik kan meedelen dat het feestje wel wat groter is. De substantie is iets te dik voor een milk of lotion, wat betekent dat er fijner uit te smeren valt. En aangezien het geheel wat dikker is, is mijn ervaring dat de huid beduidend meer wordt gehydrateerd dan in het geval van enkel een body milk. De Rich Body Milk maakt mijn huid heerlijk zacht en de geur ruik je ’s avonds nog.

Sans Soucis Handcream Light

Weer een tube die ik kan toevoegen aan mijn army of handcreams. Met de Handream Light zet Sans Soucis een handcrème neer, die met name in de zomer tot zijn recht komt.

sans soucis review

Dat is gelijk al te merken aan de structuur van de crème. Deze is licht en luchtig. De crème trekt snel in, laat geen laagje achter, maar verandert je handen a la seconde in een superzachte fluweel-achtige prinsessenhanden. Erg lekker. Dat geldt overigens ook voor de geur: warm, niet overdreven aanwezig, met een paar bloemetjes.

sans soucis review

Ik verwacht dat ik in de winter niet genoeg zal hebben aan deze handcrème, maar dat weten ze bij Sans Soucis, anders hadden ze hem de term Light niet meegegeven. Voor in de zomer is dit een heerlijke lichte handcrème, die instant verzacht en wat luchtig zomerwerk verricht.

Conclusie

Dik tevreden over de Bodycare van Sans Soucis. Alle producten doen wat ze moeten doen. Mijn huid vaart er wel bij. Met name de geur van de Rose Shower Gel heeft een verslavende factor, en als ik na het douchen de Rich Body Milk er overheen layer, dan ben ik in een kwalitatief goede bloemenwolk omhuld. De Handcream Light maakt ondanks de lichte structuur mijn handen heerlijk zacht en heeft verder niets om het lijf, wat dit een uitstekende keuze voor in de zomer maakt. Het lukt Sans Soucis maar niet om het bij mij te verbruien en ik hoop dat dat voorlopig ook nog even zo blijft!

Meer informatie vind je op de website van Sans Soucis. Overigens is dit merk ook (online) bij Douglas te verkrijgen.

Wat is jouw go-to zomerproduct?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

9 REACTIES

  1. Hi! Thank you for this information and the inspiration! Really nice! I’m sitting here and I want to shop a bit in the internet ;)….Thinking about buying merinowolle but I’m not sure :D…Have a nice weekend, yours Nora 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge