Pupa | Body Care Treatment

8

Ik denk dat de meeste beautylovers het merk Pupa wel kennen. In dat kader behoeft dit merk geen verdere introductie. Maar. Wat nog niet iedereen weet is dat Pupa ook bodycare in haar assortiment heeft. Ik wist het in ieder geval niet en was dan ook aangenaam verbaasd toen ik kennis nam het bestaan van de Body Care Treatment producten van Pupa. Si.

Pupa Body Care Treatment

Pupa

Pupa is en blijft een leuk en eigenwijs merk dat met name bekend is door haar make-up. Ik heb zelf ook een aantal Pupa producten in gebruik en ik vind het echt een merk dat haar eigen ding doet en lekker tussen de andere merken doorfietst. Dat merk je aan de producten, maar ook aan de prijs; deze slaat een bruggetje tussen de budgetmerken en de duurdere merken.

Pupa Body Care Treatment

Pupa Speciale Corpo

De Pupa Speciale Corpo lijn bevat een aantal producten die specifiek voor het lichaam zijn ontworpen. Zo heb je bijvoorbeeld de Pupa Breast Enhancer, een product dat claimt te zorgen voor een vollere voorgevel. Nu heb ik niks te klagen op dat gebied, ik stond vooraan in de rij, maar wat wel mijn aandacht trok waren de Pupa Dryness Relief Moisturizing Fluid en de Pupa Elasticity Boost Moisturizing Fluid, die ook onderdeel vormen van de Body Care Treatment familie.

Pupa Body Care Treatment

Pupa Dryness Relief Moisturizing Fluid

Dit product van Pupa kwam werkelijk geen dag te vroeg. Zoals jullie misschien wel weten heb ik psoriasis (dat ik ga aanpakken middels gebruik van CBD-olie, waarover later meer) en behalve dat dat gewoon ronduit een pain in the ass is, brengt het ook regelmatig een droge huid met zich mee.

Pupa Body Care Treatment

De Pupa Dryness Relief Moisturizing Fluid belooft de huid te herstellen en de beschermende barrière van de huid te versterken. Dit product bevat onder andere hyaluronzuur, vitamine B5 en Shea Butter, wat volgens mij wel een aangename cocktail is.

Pupa Body Care Treatment

De flacons zien er mooi en clean uit, met bovenaan het herkenbare logo van Pupa. Het viel mij gelijk op dat de flessen goed gevuld zijn; ze bevatten een inhoud van 400 ml.

Pupa Body Care Treatment

De structuur kun je het beste zien als een soort van liefdesbaby van mevrouwtje bodymilk en meneertje bodybutter; dit ligt namelijk precies in het midden. De Dryness Relief Moisturizing Fluid smeert lekker en ruim weg en trekt prettig snel in. And last but not least; hij ruikt erg lekker, een beetje fris-zoetig.

Qua hydratatie is dit product een schot in de roos. Ik gebruik het dagelijks na het douchen. Mijn droge huid wordt er lekker zacht van en de Sahara zandverstuivingen zijn sinds een tijdje zo goed als geschiedenis.

Pupa Elasticity Boost Moisturizing Fluid

Door naar het tweede product, de Elasticity Boost Moisturizing Fluid. Dit product dient huidverslapping tegen te gaan en hoewel dit proces bij mij al honderd jaar gaande is, is een extra paar helping hands natuurlijk nooit weg.

Pupa Body Care Treatment

In dit product zit onder andere vitamine E, vitamine F, arganolie en amandelolie verwerkt, waardoor de Elasticity Boost Moisturizing Fluid ook nog extra shot aan voeding geeft.

Pupa Body Care Treatment

Qua structuur lijkt de Elasticity Boost Moisturizing Fluid heel erg op het zusje hierboven, want ook dit product is weer fris/zoet en trekt, ondanks de toch best romige substantie, lekker vlot in.

Pupa Body Care Treatment

Qua huidversteviging heb ik weinig tot niets gemerkt, maar daar gaat het sportplannetje dat ik in gedachten heb hopelijk wel verandering in aanbrengen. Maar mijn huid vaart zeker wel bij deze lotion, aangezien de voedende factor net zoals bij de Dryness Relief Moisturizing Fluid zeer hoog is. Ik gebruik dit product dan ook wederom weer na het douchen als verwenmomentje.

Pupa Body Care Treatment

Conclusie

Deze producten uit de Special Corpo collectie van Pupa doen veel goed voor de droge huid. De huid voelt onmiddellijk gevoed aan en dat duurt zeker de rest van de dag voort. De Dryness Relief Moisturizing Fluid is een oase voor de zeer droge huid, waarbij de huid het product bijna opzuigt. De Elasticity Boost Moisturizing Fluid heeft bij mij niet voor versteviging gezorgd, daarvoor zal ik iets harder aan de bak moeten. Wel zorgt deze emulsie voor een hydratatie boost, waar ik zeker geen nee tegen zeg.

Beide producten kosten € 26,50. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Pupa.

Wist jij van het bestaan van de Body Care van Pupa?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

8 REACTIES

  1. Jammer dat je de verzorging weinig ziet in de winkels en het daar meestal beperkt blijft tot het make-up schap. Ik zal eens bij mijn schoonheidsspecialiste kijken want die verkopen nu ook Pupa, kijken of ze ook de verzorging hebben.

  2. Há, ik heb weer wat geleerd vandaag want ik wist ook niet dat Pupa skincare producten verkocht. Ik ben ook fan van make-up van dit merk dus ga dit ongetwijfeld zelf ook een keertje uitproberen haha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge