Payot | Techni Liss | Active, Peel Nuit & Booster | + WINACTIE! (GESLOTEN)

72

Alweer een tijdje geleden kreeg ik een paar producten van Payot uit de Techni Liss-lijn opgestuurd. Nu is Payot om de dooie drommel niet het eerste het beste merk, we kunnen gerust stellen dat Payot onder de P.C. Hooftstraat van de verzorgingsmerken geschaard kan worden, dus je kunt je misschien voorstellen dat ik – zacht uitgedrukt – stond te popelen om hiermee aan de slag te gaan. Inmiddels heb ik de producten uitgebreid getest en vandaag vertel ik je mijn bevindingen. En dat is niet alles, want één van deze producten mag ik ook weggeven. Do I have your attention? Lees dan snel verder!

Payot15

Payot gaat al heel wat jaren mee. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie stelde grondlegster Nadia Payot in 1913 haar kennis en medische deskundigheid in dienst ten behoeve van verzorgingsproducten voor vrouwen. Zo van: “Toededoki, ik ga lekker crèmepjes maken.” Gelijk heeft ze. Zou ik ook hebben gedaan. Dat ze dat goed heeft aangepakt blijkt wel, want anno 2016 is dit merk nog steeds een begrip, met tal van hoogwaardig kwalitatieve luxe verzorgingslijnen.

Eén van deze lijnen is Techni Liss, een anti aging verzorgingslijn, speciaal ontwikkeld om diepe rimpels te bestrijden en ze – waar mogelijk – glad te strijken. De Techni Liss lijn bevat een aantal producten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Ik ontving de Techni Liss Active (een verzorgende dagcrème), de Techni Peel Nuit (een combinatie van een nachtcrème met een exfoliant) en de Techni Liss Filler (een gladstrijkende en opvullende gel met hyaluronzuur).

Aan de vormgeving zal het niet liggen. Wat een beeldschone potten. De potten hebben vanaf dag 1 deze vorm gekregen en zijn ook altijd zo gebleven, geïnspireerd door het vrouwelijk lichaam. In mijn geval had de onderkant van de pot iets breder moeten zijn. Maar ja, dan had er meer product in gemoeten. En dat was financieel niet gunstig geweest op de winst-rekening van Payot.

Payot5

De Techni Lisse Active is een zeer volle crème. De lijst met ingrediënten is te lang om op te sommen, maar mocht je het naadje van de kous willen weten, dan kun je ze hier vinden (scroll even door naar ‘compositie’)

Payot7

De substantie is medium tot stevig te noemen. Gelijk al bij het aanbrengen merk je dat je met een zwaargewicht voedende crème te maken hebt, hoewel hij redelijk snel wordt opgenomen door de huid. En dat is wel een aparte gewaarwording. Waar je in eerste instantie denkt met een zware crème te maken hebt, lijkt hij een soort van te smelten op je huid. Lekker!

Payot8

De Techni Liss Active ruikt ontzettend luxe. Een warme geur die laat blijken dat we hier niet met een Lidl-crèmepje te maken hebben.

Payot6

Ik gebruik de Techni Liss Active nu een week of zes en het valt me op dat, hoewel mijn rimpels niet zijn verdwenen, het allemaal wat zachter en vloeiender oogt. Deze crème voedt daarbij ook als een malle. Misschien voor mij wel een beetje te goed, waardoor ik vermoed dat ik nog iets te jong ben voor een crème als deze. (Oké, dat was een zin waarvan ik niet had verwacht hem ooit nog uit te spreken.) Ik denk dat eind-veertigers en de vijftigers onder ons ideale draagsters zullen zijn van deze formule, waarbij ook aardig wat resultaat te behalen kan zijn. De Techni Liss Active kost € 54,90 (50 ml).

De Tecnni Peel Nuit is een combinatie van een nachtcrème en een exfoliant. Dit klinkt raar, maar toch is het zo.

Payot2

Deze peeling met een combinatie van 11% AHA herstelt het huidoppervlak en egaliseert. Voor de ingrediënten: klik hier en scroll naar “compositie”.

Payot1

Ik moest even wennen aan het idee van AHA in een nachtcrème, maar na één keer gebruik was ik al om. Wat een superfijne substantie. Niet te dik, niet te dun, heerlijk geurend en ook niet onbelangrijk: het trekt snel in.

Payot4

Na het smeren heb je er geen omkijken meer naar en ’s ochtends word je wakker met een duidelijk merkbaar gladdere huid.

Payot3

De Techni Peel Nuit kun je elke avond gebruiken, wat ik de laatste weken ook braaf heb gedaan voor het slapen gaan. En ook hier geldt: ik ben niet compleet uitgedeukt door en na gebruik van dit goedje, maar de beginnende scherpe lijnen zijn wel degelijk wat verzacht. Een pot Techni Peel Nuit kost € 57,60 (50 ml).

De Techni Liss Booster is een lichtgewicht opvullende gel met hyaluron-zuur.

Payot10

Hyaluronzuur is een term die de laatste jaren steeds meer bekend is geworden in beautyland. Hyaluronzuur helpt om vocht in de huid vast te houden en helpt daarbij ook nog eens om de huid elastisch te houden. Zo’n vriendin waar je geen ruzie mee wilt krijgen – zeg maar.

Payot12

De Techni Liss Booster is een heerlijk fris ruikende in uiterst dunne vorm, die je als een soort serum kunt gebruiken, in de vorm van een dun laagje onder je dagverzorging. Klik hier voor de ingrediënten.

Payot14

Geen strak aanvoelende substantie, maar gewoon een frisse en verkoelende gel die net als voorgaande producten zorgt voor een gladstrijkend effect en een zachtere uitstraling.

Payot11

Persoonlijk had ik het makkelijker gevonden als de Techniek Liss Booster in een pompflacon had gezeten, maar door de zeer dunne substantie weet ik ook niet of dat uberhaupt wel mogelijk was geweest.

Payot13

Ook de Techni Liss Booster gebruik ik nu een aantal weken en ik moet zeggen: ik ben echt een beetje verliefd. Op de geur, de textuur en de werking. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een heerlijk verfrissend gevoel en ook al kom ik met dit product niet als 25-jarige schone uit de strijd, deTechni Liss Boost maakt de rampgebieden wel een tikkie minder scherp. En zo zie ik het graag.

WINACTIE

Het mooie is dat ik een pot Payot Techni Liss Booster (50 ml) t.w.v. maar liefst € 55,– mag weggeven, zodat één van jullie ook de kans krijgt om kennis te maken met dit prachtige high-end merk. Wat moet je daarvoor doen? Twee dingen:

 • Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je meedoet, en
 • Like de Facebookpagina van Tutje.nl of volg mij op Bloglovin.

Je kunt meedoen tot en met zondag 20 maart. Daarna zal ik de winnaar per e-mail berichten. Volgt er geen reactie binnen 48 uur, dan wordt de Techni Liss Booster opnieuw verloot.

Voor meer informatie over de producten van Payot kun je hier terecht. Payot wordt online verkocht, maar is ook te koop bij de Douglas.

Ben jij bekend met de producten van Payot?

Tutje.nl

72 REACTIES

 1. Ik zou dit serum graag winnen, als bijna vijftiger, zie ik behoorlijk wat rimpels en lijnen. Dit serum klinkt goed.

 2. Niet bekend mee, maar alles met anti-age of voor de oudere wordende huid heeft mijn aandacht ; )
  Ik doe graag mee

 3. Ik doe ook graag mee! Aangezien ik de 30 al gepasseerd ben, wordt het misschien eens tijd om aan anti-a ging te gaan denken.

 4. Dit is voor mij een onbekend merk, dus wil graag een kansje wagen om daar verandering in aan te brengen. De belofte dat de ergste vouwen gladgestreken worden klinkt erg aanlokkelijk 🙂

 5. Wat een fijne review over heerlijke producten! Naar de serum ben ik het meest benieuwd. Heb nog geen fijne kunnen vinden, dus ja.. ik doe graag mee!

 6. Ik doe graag mee, ben heel benieuwd naar deze creme. Hij klinkt heerlijk in elk geval. Ik geloof niet dat ik al eens iets van Payot heb gebruikt.

 7. Ik wordt helemaal enthousiast van het lezen van dit bericht ik kende dit merk nog niet,bijna 41 jaartjes jong en nu toch wel dagelijks een fijne creme nodig.Ik maak heel graag kans op dit mooie product.ik volg je via blogloving en instagram.

 8. Ja, ik doe zeker mee! Payot is best een ondergeschoven kindje, en goed dat je er weer aandacht aan besteed.
  Klinkt allemaal geweldig in ieder geval!

 9. Ik doe heel graag mee. Helaas beginnen de lijntjes beetje bij beetje te komen en ik moet nou toch echt gaan smeren. Ik was al volger op BL en FB. (Tamara Mara Großmaul)

 10. Wat lijkt me dat een heerlijk serum dit kan mijn huidje goed gebruiken hoor!
  Ben hier heel benieuwd na en zou het heel graag proberen word al bijna 52 jaar dan heeft je huid iets extra”s nodig.

 11. Ik ben werkelijk waar VERSLAAFD aan fijne crémpjes ne deze van Payot lijken me dan ook werkelijk waar HEERLIJK :3 Dus ik zou maar al te blij zijn als ik deze mocht uit proberen!

  ….. Groetjes Fenny :3

 12. dit tuttebelletje waagt graag een kansje!
  Ik like en deel op facebook.
  duim duim duim. fijne dag en groetjes van Riekie

 13. Ik ken het merk wel en heb al een positief verhaal gehoord. Nu ben ik er zelf benieuwd naar deze producten. De review ziet er goed uit.

 14. Wat een super actie doe graag mee ! Ben er erg nieuwsgierig naar geworden en beneiuwd of jet werkt ! Ik
  Volg je op Facebook en bloglovin

 15. Wat is Tutje.nl een leuke website, voor het eerst dat ik er toevallig op kwam.
  Graag zou ik willen meedingen naar de prijs. Het lijkt me een heerlijk, goed passend product voor mijn huid.
  Succes met de verloting.

 16. Ik zou willen dat ik dat ook ooit nog in mijn leven zou kunnen zeggen: ‘ ik vermoed dat ik nog iets te jong ben voor een creme’ als deze. De rimpels heb ik geaccepteerd, maar alles wat helpt om de rimpels minder zichtbaar te maken, heeeeel graag!!!

 17. Ik ben niet bekend met de producten van Payot maar ik hoop dat er heel snel verandering in komt .Mijn huid zal niet weten wat het overkomt,wat een verwennerij,wat een luxe.

 18. Ik wil deze serum graag winnen zodat ik mijn lijntjes weg kan werken en zodat ik er wat veel mooier en gladder uit ziet.

 19. Mijn huid mag ook een flinke boost hebben. Komt misschien door het weer maar mijn huid is ‘grijs’. Ik doe graag mee en volg je al op Facebook.

 20. Dat Payot onder de P.C. Hooftstraat van de verzorgingsmerken geschaard kan worden maakt me erg nieuwsgierig! Want zulke luxe producten zitten er voor mij normaal gesproken niet in. Mijn huid vertoont helaas wel al wat tekenen van ouderdom, een goede verzorging is dan ook zeer welkom!

 21. Wat een geweldige booster. Mijn droge huid kan wel een boost gebruiken en ik heb ook lijntjes die ik graag kwijt wil ik ben erg benieuwd naar de werking

 22. Ik ben in februari 61 worden, dus ik kan dit cremetje heeel goed gebruiken. Help jij mijn rimpels vervagen? 🙂 ik zou er blij mee zijn

 23. Ik ben al een tijdje erg benieuwd naar dit merk. En inmiddels ben ik ook alweer 34, dus het wordt wel tijd voor anti-aging, toch? 😉 Ik doe graag mee!

 24. Een zalmroze lichte crème. Allereerst vind in het potje ontzettend mooi vormgegeven. Het versterkt en boost het reeds aanwezige hyaluronzuur in je huid. GE-WEL-DIG. Een prachtig 50ml product om met een stralend en glad huidje de lente en zomer in te gaan. Ik zou het iedere dag gebruiken. Echt super, ben ontzettend nieuwsgierig naar de kwaliteit. Smeren maar!

  “Presents are made for the pleasure of who gives them, not the merits of who receives them.”
  ― Carlos Ruiz Zafón, The Shadow of the Wind

 25. Met mijn gevoelige huid wil ik graag kans maken om dit produkt te testen. Bedankt om dit onder de aandacht te brengen want ik kende het niet.

 26. De Payot Techni Liss Booster lijkt me echt een heerlijke verwennerij voor de huid en aangezien ik binnenkort al weer 39 word, maak ik heel graag kans!
  Groetjes Lin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge