Online shoppen | VT Mode

4

Je zou denken dat het in Huize Tut veelal zou draaien om Hennie en haar make-up en kleding, maar niks is minder waar. Er lopen hier nog drie mensen rond, die er ook wat van kunnen. Sinds het vertrek van de dochter des huizes naar een studentenkamer nu drie jaar geleden, is de voorheen fijne verdeling 50/50 qua jongens/meisjes in huis grof opgeheven en moet ik mijzelf staande zien te houden in een mannenhuishouden. Ook wat kleding betreft.

Hipster

Niet om op te scheppen – of stiekem een beetje wel – maar zowel onze zoon als dochter hebben een geheel eigen stijl als het om kleding gaat. Ik hoor dat via verschillende kanalen en het is gewoon zo. Dochter Nien begon als elke dertienjarige met veel te veel make-up en veel te korte rokjes. Ik heb het maar zo gelaten, want ik wist; dit is een fase en als ik er wat van ga zeggen dan gaat ze zich alleen maar afzetten –ze lijkt op mij – en zou ze de volgende dag met een rokje met de afmeting van een brede riem naar school gaan. Ik bespaarde mijzelf hiermee heel wat hysterisch gegil en haar een fikse blaasontsteking. Zoals verwacht, waaide deze fase vanzelf over en ontwikkelde onze Einstein Barbie zich daarna tot een heuse hipster, die op haar 22e werkelijk alles kan dragen, want ze heeft er oog voor.

Kleren maken de man

Goed, het eerste kind was dus stijlvol afgeleverd, maar we hadden er nog eentje. En dat was nog wel een dingetje. Want met een zoon die als vierjarige het liefst in zijn pyjama naar school wilde, gelijke sokken als laatste op zijn prioriteitenlijstje had staan en ondergoed al helemaal van ondergeschikt belang vond – hoewel hij zich wel dodelijk gelukkig voelde in het roze Pippi Langkous hemdje van zijn zusje – lag daar voor ons wel iets van een uitdaging. Maar ook dit kwam goed. Een beetje te goed, eigenlijk. Onze boomlange vent ontdekte namelijk online shoppen en sindsdien is het hek al jaren van de dam. Meneer heeft een prijzige smaak en koopt met het gemak een jas of een PME Legend jeans voor een bedrag waar ik heel wat meer kindjes warm mee zou kunnen houden. Daar werkt hij ook keihard voor, want aan verwende en luie kindertjes doen we hier niet.

PME Jeans

En zo komt het dat de pakketbezorger zich niet alleen een hernia tilt aan mijn pakketten, maar dat tevens met grote regelmaat Thomas weer eens een monsterorder plaatst bij deze en gene websites. Zijn laatste vondst op dat gebied is een website die uitblinkt in stoere mannenmode, waaronder de bekende Pall Mal kleding. Nu is zijn smaak over het algemeen iets meer uitgesproken, maar voor het basic werk kan hij er – zeker qua lengte – goed terecht.

Zelf vind ik de PME jeans van VT Mode ook tijdloos stoer om te zien. De typische jeans die onlosmakelijk verbonden zijn met Amerikaanse cargopiloten hebben iets zeer mannelijks. Ja hoor, moeders houdt er wel van. Mocht je denken: PME watte? Voorheen heette dit Pall Mall, wat waarschijnlijk sneller een belletje doet rinkelen.

Het mooiste van dit alles, is dat ook de vrouw bij VT Mode ernstig op haar shopwenken wordt bediend. Met merken als Supertrash, Converse, G-Star, heb ik genoeg om me aan te verlekkeren, voordat de laptop weer door de shoplustige zoon wordt geconfisqueerd.

Meer informatie vind je op de website van VT Mode.

Heb jij/ hebben jouw kinderen een uitgesproken kledingsmaak?

Tutje.nl

 

(Advertorial)

4 REACTIES

  1. Inderdaad, Pall Mall, dat is lang geleden dat ik dat merk gehoord heb. Ik vind die kleding en reclames echt zo stoer.
    Mijn zoon heeft zeker een bepaalde smaak qua kleding, want hij trekt niet alles aan, vooral niet als het in de mode is en iedereen ermee loopt. (lijkt wat dat betreft wel op zijn moeder)
    * Babs heeft onlangs geplaatst: Boho Cosmetics: Green Make-Up

  2. Dat is het fijne aan een baby, die hebben nog niets te willen 😉 haha. Nouja Tess vind het maar drie keer niets dat aankleden, dus ik ben erg benieuwd of ze straks ook zo’n eigen willetje heeft als het gaat om het uitkiezen van haar kleding 😉

  3. Ha ja, Pall Mall. Dat is lang geleden. Manlief had altijd spijkerbroeken van PME, die vallen zo mooi! Mijn dochter heeft al best een uitgesproken smaak, hoewel nog heel breed: die draagt het liefst een rokje of een jurkje. Het liefst een prinsessensjurk (letterlijk), maar dat lukt niet altijd. Maar hoe meer tule en strikken, des te beter zij het vindt, haha. En dat laat ik nu ook maar even. Kan ze later in ieder geval niet tegen me zeggen: ‘Wat trok je me toen gekke kleren aan zeg!’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge