Mijn nieuwe hoofdkussen | + Winactie! (GESLOTEN)

75

Vandaag gaan we het eens uitgebreid hebben over één van mijn favoriete bezigheden. Ik doe het elke dag, ik doe het graag en het kan mij nooit lang genoeg duren. Ik vind het heerlijk om te doen en als ik er niet genoeg van krijg, dan word ik bloedchagrijnig. Ik heb het natuurlijk over slapen – you perv – en daarom laat ik vandaag mijn nieuwe super de luxe hoofdkussen van Silvana zien dat ik onlangs kreeg toegezonden. Oh wacht, en jij kunt er eentje winnen!

Silvana hoofdkussen ervaring

Slapen

Ik behoor tot de groep mensen die ont-zet-tend graag slaapt. Slapen is mijn vriend. Het vooruitzicht op een duik in een fris bedje kan mij de hele daq laten grijnzen van oor tot oor. Eenmaal in de sponde kan ik mij heerlijk spinnend wentelen in mijn dekbed. Het zijn de kleine dingen die het doen. Daar gaat wel wat werk aan vooraf. Dat ligt niet aan het half donzen dekbed dat zo lekker met mee ruist als je je omdraait, maar dat heeft alles te maken met mijn hoofdkussen. HoofdkussenS eigenlijk. Meervoud.

Silvana hoofdkussen ervaring

Prinses op de erwt

Je zou best kunnen stellen dat mijn verhouding met mijn kussen een ingewikkelde is. Ik slaap namelijk het liefst wat hoger. Aan een doorsnee kussen heb ik niet genoeg. Te laag; dat ligt voor geen meter. Dat probleem was makkelijk op te lossen door het gebruik van meerdere kussens. Nu sta ik er om bekend om al snel wat door te slaan en dus slaap ik al zeker 20 jaar op drie op elkaar gestapelde kussens. De prinses op de erwt is er niks bij, want ik verneem werkelijk elk microscopisch inieminie pluisje onder mijn onderste kussen. Nou ja, problem solved, zou je denken. Met je kussenmuur. Maar nee. Want omdat ik best hoog slaap, zijn nekklachten natuurlijk onvermijdelijk.

Silvana hoofdkussen review
Drie keer raden of ik links of rechts slaap…

Silvana Wave Visco hoofdkussen

Het team achter Bedden.nl verzocht mij wat meer informatie te geven over mijn slaapgedrag en had daarbij aan mijn antwoord: ‘vaak, veel en diep’ niet genoeg. Ik moest gedetailleerde informatie geven over mijn slaapleven, zodat er een kussenplan opgesteld kon worden. In mijn geval kwam dit neer op een aantal kussens, uit welke selectie ik de keuze voor het Silvana Wave Visco kussen (€ 114,95) maakte, een drukverlagend kussen.

Silvana hoofdkussen review

Dit kussen is anders dan de kussens zoals ik ze ken. Dit komt name door de nekondersteuning die de Silvana Wave biedt.

Silvana hoofdkussen review

Van tevoren was ik een beetje huiverig, aangezien ik niet zeker wist of ik hierdoor nog wel ‘hoog’ genoeg zou liggen. Zelfs als ik slaap wil ik graag nog het overzicht behouden. Gnè. Maar hoewel het even wennen was – iets meer liggen in een golf dan in de steile helling naar boven die ik gewend ben – lag het eigenlijk al verrassend snel comfortabel.

Silvana hoofdkussen review

Het is een stevig kussen, waar je niet al te diep in wegzakt, maar waar je lekker op ligt, met alle ontspanning en comfort van dien. En voor mij van belang: ook hoog genoeg.

Silvana hoofdkussen review

Ik ben dus grote blij met mijn nieuwe kussen en kan na twee weken zeker een vermindering van de nekklachten merken. Dat was sowieso bar slecht, hoor. Soms kon ik mijn nek amper draaien als ik wakker werd. Het werd dus ook de hoogste tijd om dit aan te pakken en ik ben blij dat de voorgestelde oplossing van Bedden.nl een goede bleek te zijn. Ik slaap nu weer als het prinsesje dat ik eigenlijk ben. Maar dan eentje zonder stijve nek.

Silvana hoofdkussen review

Winactie

In samenwerking met Bedden.nl mag ik één van jullie ook blij maken met een hoofdkussen. Dat wordt allemaal zeer goed aangepakt. De winnaar of winnares kan zijn/haar wensen doorgeven aan Bedden.nl, waarna je een op maat gemaakt advies krijgt, zodat je weet welk kussen het beste past bij jouw wensen.

Wat moet je daar voor doen?

Verplichte stap:

 • Laat in een comment onderaan dit artikel weten waarom jij een hoofdkussen zou willen winnen.

Optioneel:

 • Deel dit artikel op je eigen Facebook- of Twitteraccount (+1)
 • Volg Tutje.nl op Twitter (+1), Facebook (+1) of Instagram (+1)

Meedoen kan tot en met 31 december 2017. De winnaar of winnares krijgt kort daarna per e-mail bericht.

Tutje.nl

 

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

75 REACTIES

 1. Als eerste om 5:30 uur en dat terwijl ik al vakantie heb:( wakker geworden omdat mijn kussen niet goed lag, Je kent het wel, stompen in je veel te oude kussen. Ik had trouwens wel een schoon bedje:) Ik wil dus graag meedoen met deze actie.

 2. Ik doe graag mee. Ik slaap al jaren op dezelfde kussens en ik heb al wat andere kussens geprobeerd maar ik kom steeds weer bij mijn oude kussens uit. Zal dit kussen het kunnen zijn?

 3. Fijne winactie en ik doe heel graag omdat ik geen goed nieuws had gehad en
  de perfecte houding als ik slaap moet hebben zodat mijn nek de juiste steun krijgt omdat ik een zijslaper ben.
  Dus zal dit de perfecte kussen zijn…..
  Ik heb al jarenlang zo een goedkope en daar lig ik helemaal ingezakt in.
  Waardoor ik nekpijn krijg en niet de juste steun heb…..

  Twitter: @chucky1012

  Insrta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Hele fijne feestdagen….

  Xoxo

 4. Je wilt niet weten hoeveel geld ik al kwijt ben aan kussens en nog steeds niet goed kunnen slapen, dus ja ik waag graag een kansje om weer eens lekker te kunnen slapen

 5. Hallo, ik doe graag mee! Ik ben ook iemand die graag wat hoger slaapt. Als ik skaap, dan verschuift de vulling van mijn kussen naar boven, dan word ik wakker en draai mijn kussen om. ☺ Een nieuw kussen wordt hier met open armen (en slapendje oogjes) verwelkomd.

 6. Lig ook altijd mijn kussen op te kloppen en in elkaar te vouwen voor ik ga slapen om dan te ontdekken dat dat hem niet helemaal is.

 7. Ik doe graag mee met de winactie! Aankomend voorjaar wordt ik geopereerd, ze gaan dan mijn eerste rib verwijderen om ruimte te creëren voor mijn bloedvaten en zenuwen naar die arm. Een deel van de oorzaak is mijn houding. Nu hoop ik dat zo’n kussen ook verlichting kan gaan geven. Want slapen op meerdere kussens, wat ik dus ook doe, is niet de meest ideale oplossing.

 8. ik word iedere ochtend wakker met pijn in mijn nek. Ik ben echt toe aan een heerlijk kussen. Ik hoop dat ik kans mag maken

 9. Ik heb al spotgoedkope tot dure hoofdkussens gehad en tot de dag van vandaag nog steeds de juiste kussen niet kunnen vinden. De juiste kussen is echt wel een geschenk uit de hemel en zou meer dan welkom zijn hier, hopelijk voor mijn b-day 4 januari? Heb rug- en nekklachten en daarom is de juiste kussen nog meer welkom om eindelijk misschien eens 8 uurtjes pijnloos te kunnen slapen zonder het mij weer stukken van mensen zal kosten, ja voor slaap en gezondheid heef ik graag iets meer uit. ps: fijne feestdagen prinses

 10. Goeiemorgen. Ik wil dit kussen wel heel graag winnen omdat mijn oude inmiddels na 20 jaar versleten is. En ik kan hier in Frankrijk dit kussen niet vinden. Het kussen helpt mij met mijn nekklachten al 20 jaar dus aan mijn o zo nodige nachtrust.

 11. Oh ideaal! Op een of andere manier gaan mijn kussens maximaal een jaar mee, daarna kruip ik steeds vaker bij m’n man op z’n kussen (die dan oppert om maar weer eens een nieuwe te kopen…) ben benieuwd naar dit systeem! Ben je gaan volgen op Twitter en Instagram 🙂

 12. Oh Hennie, I feel ya! Slapen is goddelijk! Zeker in de winter, lekker snuggelen onder de dekens terwijl het koud is om je heen… Sinds mijn studententijd ben ik er echt mega fan van en dat is nooit meer weggegaan 😛
  Toen ik deze winactie zag dacht ik; WINNEN!
  Ik heb namelijk al mijn hele leven last van migraine en ik heb altijd hoofdpijn en ik word elke dag verkreukeld as hell wakker. Verschillende kussens geprobeerd, maar ze slapen allemaal verrot dus ik durf nooit geld uit te geven voor een “echt” kussen. Als ik je review zo lees dan pakken ze het echt wel goed aan met deze kussens, dus als je kunt doorgeven hoe en wat, dan komt er vast een topkussen uit! Dusss, ik waag een gokje en ga heel hard bidden dat ik win!
  (ik volg je al op twitter, fb en instagram > lonneke of lonnerrr en ik ga de actie nu delen op twitter!)

 13. Mooie winactie en mooi product! Ik sla hem over, heb een M-Line kussen en dat werkt perfect voor mijn nek. Heb ook al zoveel geprobeerd maar door een nekhernia hielp bijna niks.

 14. Omdat ik heel veel hoofdpijn heb en mijn nek en schouderspieren altijd behoorlijk vastzitten, zou dat toch door een verkeerd kussen komen? Ik ben in ieder geval benieuwd!

 15. Hoi, ik ben Hilde 😉 en ik werk bij het patiëntenvervoer in het grootste ziekenhuis van België. Dagelijks stappen wij 15 kilometer met patiënten in rolstoel en bed, met als gevolg dat de hals (onder andere) er erg onder te lijden heeft. Een goed kussen als dit zou ideaal zijn, dus ik maak graag een kansje :-). Veel liefs. Ps. Ik volg je al langer overal (Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin’)

 16. Ik ga meedoen, ik kan wel een betere nachtrust gebruiken ook. Ik stalk je natuurlijk al op alle mogelijke plekken en zal ook even een retweet doen! Tof! Ik heb het even moeilijk op het moment en dat uit zich met name door een slechte nachtrust en vaak wakker zijn, een nieuw kussen die gaat helpen om beter te slapen is dan ook zeer welkom.

 17. Ik heb al 100 kussens “versleten”, constant zoekend naar een kussen waarvan ik geen pijn in mijn nek krijg. En vaak, ik denk dat je dat wel weet inmiddels, word ik midden in de nacht en moet ik maar weer eruit omdat mijn nek en rug er geen zin meer in hebben. In liggen dan… En ik ben zo dol op (goed) slapen, hahaha.
  Een winactie op mijn lijf geschreven.. Tuurlijk doe ik mee!
  En ik slaap soms ook half rechtop, eigenlijk raar, want echt brede schouders heb ik niet, maar platte kussens liggen nooit lekker 🙂

 18. Eeb goede nachtrust us belangrijk en ziet je huid er ook beter uit. Ik geloof dat je moet investeren in goede kussen en slaap je daarna lekker. Uitgerust wakker worden wil ik wel en niet meer chagrijn doen tegen de anderen. Ik volg je op Facebook en Instagram.

 19. Niet te geloven het klinkt alsof je schrijft hoe ik slaap. Inderdaad me verkneukelen dat ik s avonds in een lekker fris bed mag. Maar ook de stapel kussens. Heb al zoveel geprobeerd maar niks was precies goed genoeg. Zou dit zograag willen winnen! Volg je via alle kanalen en deel op twitter en fb

 20. Ooooh wat doe ik hier graag aan mee! Sinds ik met mijn vriend samenwoon is mijn slaapcomfort echt verminderd. Hij sport héél veel en is daardoor wat zwaarder. Een medium matras was voor ons geen optie, dus dat werd hard. Vond ik al niet fijn. Daarnaast slaap ik inderdaad ook met 2 kussens op elkaar maar dat is niet zo fijn meer, nu de rest van mijn lichaam niet meer in het matras wegzakt. Al met al; ik zou graag een passend kussen willen en doe heel graag mee. Ik volg je nu ook op Instagram en Twitter!

 21. Wat fijn zeg! Ontzettend graag een kansje, omdat ik echt wel denk dat het onze nachtrust kan bevorderen. Met een peuter in huis, die onrustig slaapt, staan mama’s oren steeds paraat, vandaar dat de korte stukjes die ik toch kan slapen mooi meegenomen zijn <3

 22. Ik zou zo graag willen dat ik dit voor mijn man zou mogen winnen Hij heeft een hersenbeschading opgelopen en wat zou het fijn zijn als hij zo’n heerlijk kussen heeft waar hij op kan ontspannen Wat zou hij hiermee blij verrast zijn, vooral omdat hij zoveel voor mij doet

 23. Oeh, dat ziet er fijn uit!. Ik doe graag mee! Een beetje gek aangezien ik eigenlijk net een paar maandjes geleden zelf een kussen van dit merk gekocht heb haha. Hij is super fijn, en de service van het merk is fantastisch. Alleen…. ik heb ook zo’n drukverlagend matras maar heb een ‘gewoon’ kussen gekocht.. En daar heb ik spijt van hihi maar je koopt niet zomaar een nieuwe. Ik zou hetzelfde kussen als jij hebt wel eens willen proberen dus ik doe graag mee!

 24. WAUW HENNY wat een super winactie !
  Ik doe graag mee en wel om de reden dat ik mijn juiste hoofdkussen nog niet gevonden heb….
  van veel geprobeerd ook dure kussens maar mijn nek werkt echt niet mee!!!
  Vaak word ik ‘s nachts al wakker van de pijn in nek en hoofd, gooi vervolgens dat kussen eruit en pak mijn oude (lees 10jaar-oude wel-eens-gewassen-hoor! ) exemplaar maar weer….
  TJEE en wat hebben veel mensen die nekklachten zeg, ik ben dus echt niet de enige…. hoe zou dat toch komen eigenlijk ?! Maar goed genoeg over de kwaal, ik zoek naar een OPLOSSING en zie hier: TUTJE.nl jij bent ook van alle markten thuis, GEWELDIG ❤️

 25. Ik kan wel een nieuw hoofdkussen gebruiken omdat ik de laatste tijd super slecht slaap. Hopelijk kan een nieuw hoofdkussen daarbij helpen om beter te slapen.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Instagram (liekevv24) en Twitter (_liekeee)

 26. Oooo ja heerlijk,lekker slapen,lig in scheiding 🙁
  Lekker wakker zonder zere nek,slaapvouwen….
  Helpt het kussen ook tegen opgezette ogen 😉

  Twitter,Malmokie
  Insta,Annelies_booij

 27. dit is een fijne actie en met advies om het juiste hoofdkussen te vinden! fantastisch! want bij het naar scrollen heb ik in verschillende reacties gelezen wat ik ook doe: mijn kussen vouwen en op kloppen tot het de nodige steun geeft. heb artritis en artrose met veel nek- en rugklachten. mijn matras is oké maar dat kussen nog steeds niet. ben een slechte slaper, graag op mijn zij slaap ik! volgend jaar wordt ik halverwege de zestig. een nieuw passend hoofdkussen zou al een fantastisch verjaardagscadeau zijn Tutje.nl

 28. Huidige kussen is volgens mij al heel wat jaren over de houdbaarheidsdatum heen. (Niet zo hygiënisch eigenlijk.) Daarnaast wil ik het verschil wel eens ervaren tussen zo’n “duur” kussen en eentje uit de supermarkt.

 29. Goed kussen halve nachtrust . Dit kussen ziet er goed uit. Nekklachten over gehouden van 10e tree naar beneden gevallen/ gedoken. 65 jaar. Probber al het een en ander. Nog niet het wonderkussen gevonden. Dit moet goede ondersteuning geven. Tutje geef dit oude tutje een kans. .

 30. Ik hou echt van dit soort kussens! Ik heb er 1 van de lidl, die is heel fijn maar moet ik echt na een jaar vervangen. Ben heel benieuwd naar deze. Ik heb gedeeld op Twitter en ik volg je overal! Truste voor nu

 31. Slapen is toch wel een van mijn grootste hobby’s. En vooral lekker slapen en uitgerust wakker worden zonder een stijve nek of schouder .Ik ben nogal een ” draaikont” en het duurt altijd even voor ik mijn draai gevonden heb. Er zijn al veel kussens die het bed met me gedeeld hebben,vulling erbij,of nee toch maar vulling eruit, 2 kussens op elkaar,in de lengte,in de breedte,pfffffff ik word zo moe van al dat geprobeer dat ik er maar een nachtje over ga slapen.
  Wat een droomprijs zo’n Sylvana kussen.

 32. Gezien ik momenteel met zoveel hoofdpijnklachten loop dat ik alles aanpak om hierin verlichting te vinden. Mijn neuroloog lachte al om mijn kussenverhaal. Ik slaap met 4 kussens en bouw mijzelf helemaal in. Ik ben een drukke slaper en heb elk kussen nodig om mij goed te laten liggen bij elke draai die ik maak. Ben stiekem heel nieuwsgierig of er een kussen is die past bij mijn slaappatroon haha.
  * Agneta heeft onlangs geplaatst: Budget topper van lovespa

 33. Wat goedat je nu een ideaal kussen hebt gevonden. Ik heb reuma en ben lang op zoek geweest naar het ideale hoofdkussen, maar het is al oud en aan vervanging toe. Dus ik wil wel een gokje wagen.

 34. Het kussen waar ik nu op slaap (wel een goed kussen) heb ik eigenlijk alweer een paar jaar te lang… Een kussen gaat zo’n 4 jaar mee, daarna biedt het langzaam aan te weinig ondersteuning is mij verteld. Tijd voor een nieuwe dus, dit zou een mooie kans zijn!

 35. Dat zou fijn zijn! Mijn kussen is al veel te oud. En eigenlijk slaapt mijn kussen al tijden niet meer lekker. Dit kussen lijkt mij ideaal!
  Ik volg op Facebook en insta

 36. Ik heb ervaring met dit kussen en kan hem echt aanbevelen.
  Ik gun hem ook mijn man, en heb daarom de actie gedeeld op Facebook.
  Ook volg ik je op Twitter & Instagram

 37. Heerlijk kussen ik heb hem sinds mei, geen last meer van mijn nek en schouders.
  Deze kussen zijn in verschillende diktes ik heb de paarse deze is vrij dun, maar voor mij precies goed. Ik heb eerst twee weken proef geslapen op een andere die was goed, daarna een iets dikkere en die was de winnaar. Ik heb hem via Inden bedden in Krommenie gekocht, super advies om eerst een proefkussen voor twee weken uit te testen en dan een andere nog te proberen om echt het verschil te voelen. Let wel, je moet er even aan wennen, het kussen is vrij vierkant en vervomt bijna niet.

 38. En mijn man maar zeggen dat ik moeilijk doe over kussens…. Een kussen om mijn nekklachten en daaruit voortvloeiende migraine aan te pakken zou geweldig zijn.

 39. Heb hier een doos staan met 5 kussens waar ik allemaal niet op kan slapen. Ben zo toe aan een goed kussen. Doe graag mee met de win actie

 40. Een heerlijk kussen om op weg te kunnen dromen, dat zou een ideaal kerstgeschenk zijn. Heel graag een kans, zodat ik mijn oude kussen kan weggooien.

 41. Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag een nieuw hoofdkussen willen winnen zodat ik 2018 fit en zinder nekklachten kan beginnen, heb nu geen goed kussen en vaak nekklachten verder slaap ik slecht deze prachtige kussens zouden heel welkom zijn waag graag mijn en heb deze schitterende actie met veel liefde laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit zou mogen winnen kan het uitgerust slapen beginnen ☃️ #Spannend fijne dagen

 42. Oooooh wat zou ik deze graag winnen zeg! Heb al jaren last van mijn nek en daar door ook veel hoofdpijn! Ik denk dat een goed kussen hier in zo veel zou schelen! Ik doe graag mee!

 43. Oeps, had t op facebook gedaan…nou hier ook maar dan. Mijn man zoekt al jaren naar een kussen wat hem op lange termijn ook bevalt. Elke keer denkt ie wat gevonden te hebben en na een paar weken is dat em dan weer net niet… ik kom heel graag in aanmerking!

 44. Zou heerlijk zijn een goed hoofdkussen, ik ben benieuwd of je beter slaapt met z’n hoofdkussen.
  Ik doe graag mee !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 45. Zou ook wel graag een nieuw kussen willen. Maar durf niet zo goed 1 aan te schaffen omdat ik bang ben er een miskoop mee te doen. Maar sowieso niet tevreden met mijn huidige. Ik denk dat ik wel een uitdaging ben voor bedden.nl 🙂 Slaap bijna altijd zonder omdat ik mijn draai vaak niet kan vinden met mijn kussen. Doe heel graag mee!

 46. Klink t goed dat ze helemaal vragen hoe je normaal slaapt en ligt en daar dan het beste kussen adviseren, ziet er wel raar uit zo’n wave maar wie weet ligt het wel erg lekker. Ik waag graag een kansje, beter uitgeslapen wakker is altijd fijn natuurlijk 😀

 47. Ik slaap op twee kussens omdat ze zou plat zijn. En ik heb vaak last van een stijve nek, misschien is dit beter voor mij (en mijn nek) maar ik moet toegeven dat die golf in deze kussen me ook een beetje huiverig maakt 🙂

 48. Ik ben een echte slaapliefhebber. Lekker warm in bed en dromen. Ik draai heel vaak met mijn kussen om het weer op te schudden. Ideaal als dat niet meer hoeft.

 49. Omdat ik altijd op mijn buik sliep, heb ik op aanraden van de fysiotherapeut de helft van de vulling uit mijn kussen (-> goedkoop exemplaar) gehaald, zodat ik niet meer zo hoog lag met mijn hoofd. Dat ging echt goed, mijn nekklachten verdwenen als sneeuw voor de zon en dus heb ik na een tijdje de overtollige vulling weggegooid. (in een vlaag van opruimwoede)
  Dat was dus echt het stomste wat ik kon doen, want na een tijdje ging ik (onbewust) weer op mijn zij slapen en lag het kussen niet fijn meer! Nu slaap ik voortdurend met 1 arm onder mijn kussen om het wat meer te ondersteunen. Die vulling had ik gewoon nooit weg moeten gooien!! Maar goed…. nu ben ik dus gewoon toe aan een nieuw kussen… 😉

 50. Wat een genot lijkt me dit zeg! Hier hebben we altijd ruzie wie het 2e kussen krijgt.. Want op 1 kussen slaap ik gewoon niet goed. Het gaat indeuken en dan lig ik te laag. Dit zou ik dolgraag willen uitproberen. Heeft me vent straks ineens 3 kussens hihi.

 51. Wat zou het geweldig zijn als ik win. Ik weet af en toe niet hoe ik moet liggen. Wordt wakker uiteindelijk met pijn in mijn nek of ergens anders.

 52. We hebben ooit eens een kussen gekocht toen we hier kwamen wonen, nooit stilgestaan bij wat het eigenlijk kan doen voor je slaapkwaliteit. Tijd dus voor een nieuw deftig kussen!

 53. Oeee, ik wist niet eens dat er zo’n kussen bestond. Dat is misschien de oplossing om mijn slechte slaapgewoonte af te leren: ik log altijd raar gedraaid met mijn linkerarm omhoog, zo raar en dan wordt ik wakker omdat die arm eerder slaapt dan ik. Duim duim dat ik win !!!

 54. Omdat dit echt iets is waar ik 0.0 geld aan uitgeef. Terwijl ik met gemak honderden euro’s uitgeef aan badspullen, want ja… lekker en relaxen.

  En dat terwijl mijn bijnaam #napqueen is…. daar hoort ook wel een bijpassend kussen bij :’)

 55. Ohhhhh zou ‘m graag willen. Heb heerlijk waterbedje, maar kan maar geen geschikt kussen vinden. Ben al met 4e kussen bezig, nog steeds geen goede nekligging gevonden.. veel gedraai en gezucht dus… lijkt me super! Manlief zou ook heel dankbaar zijn als ik doorslaap

 56. Wauw dat klinkt Hélemaal Top! Slapen is niet mijn sterkste kant en ik ben ook errug kritisch qua kussens. Ondersteuning voor mijn nek is een must.. Van jouw review wordt ik helemaal Enthousiast, dus ik maak Dolgraag een Kansje! Lijkt me de Ultieme Droom (hihi) om het Perfecte Kussen te mogen vinden en Heerlijk te slapen zonder wakker te worden met nekpijn. Super Bedankt voor deze Gave Kans Hennie! Een Gezellige Jaarwisseling & Alle Moois voor 2018 gewenst!

 57. Mijn kussen is zeker 30 jaar oud, zeker 3 of 4 keer een nieuw kussen geprobeerd maar er is altijd wel wat zodat je toch weer op je oude vertrouwde kussen terugkomt. Maar nekklachten zijn er altijd en kan me bijna niet voorstellen dat dit oplosbaar is. Heel graag maak ik dus kans op een echt goed kussen

 58. Een nieuwe kussen is altijd fijn en dit kussen lijkt mij heerlijk zacht waardoor je niet de hele nacht hoeft te draaien om eindelijk eens lekker te liggen. Nu maar duimen dat dit werkelijkheid gaat worden want ik doe nog net op de valreep mee van het oudejaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge