Hoe combineer je een luipaardprint?

14

Oh man, wat had ik een mazzel dat ik – toen de luipaard laarsjes van Heidi Klum – overal waren uitverkocht, toch nog een paar kon bemachtigen. De aanhouder wint. Maar ik kwam voor een andere uitdaging te staan. Want: hoe combineer je een luipaardprint?

Ik beken dat ik een beetje ben doorgeslagen in de Lidl collectie van Heidi Klum. Want waar veel filialen binnen een mum van tijd compleet waren leeggeroofd, lag bij de Lidl in mijn woonplaats nog de hele collectie. Onvoorstelbaar. Dus naast het fruit, zuivel en groente gooide ik gelijk maar de luipaard laarsjes en het kobaltblauwe pak in mijn karretje. Bedoel; nu we er toch zijn.

Luipaardprint

Zielsgelukkig dat ik toch nog mijn felbegeerde laarsjes wist te bemachtigen kwam ik thuis, waarna zich al snel een ander vraagstuk aandiende, want hoe combineer je een dierenprintje als 40+, zonder dat je wordt neergezet als kijk-mij-eens-lekker-gek zijn overjarige wiens houdbaarheidsdatum al geruime tijd verstreken is?

Hoewel er heus wel meer mogelijkheden zijn, was voor mij de oplossing kinderlijk simpel. Houd het rustig. Houd het zwart. Ik ben al een tijdje op zoek naar een leatherlook skinny. Zo eentje die ik met veel andere items kon combineren. En dan niet zo eentje waarbij je bij elke stap die je zet stofschuivend geluid maakt, maar eentje die een beetje soepel zit. Niet te hoog en zeker niet te laag.

Dan komt deze tregging zeker in de buurt. Een nerfje erin voor de nodige breekpunten. Ook leuk met mijn motorboots met strass die ik al een jaar ongedragen in de kast heb staan. Shame on me. Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met de pasvorm van Esprit. Bijkomend voordeel is dat ik van dit merk vaak een maat kleiner nodig heb. Met veel dank van mijn psyche. Zonder gekheid, we hebben hier een serieuze kanshebber.

Maar de volgende lijkt mij ook niet verkeerd. Deze broek is iets meer basic, waardoor je de focus kunt leggen op wat je er boven of – in mijn geval – er onder draagt. Qua schoen dan. Niet qua ondergoed, hoewel dat ook de nodige aandacht zal moeten hebben gezien het gladde materiaal. Shapewear forevah!

Wat ik helemaal fijn vind aan dit exemplaar is dat hij in een aantal lengtematen te verkrijgen is, net als bij jeans.

Maar als jurkjesdraagster pur sang maakt dit exemplaar ook wel bepaalde gevoelens bij mij los. Mooi, mooi, mooi!

Ik ben dol op midi jurken, want die vallen – meestal – mooi, accentueren wat je geaccentueerd wilt hebben en verdoezelen dat wat je aan de wereld wilt onttrekken, in mijn geval my chubby knees. Het liefst zou ik de hals iets meer open zien, aangezien ik licht claustrofobische neigingen krijg van kol-kragen, maar ik vermoed dit dat ik bij dit exemplaar niet ademend in een boterhamzakje zal eindigen.

Drie mooie en serieuze kanshebbers om te combineren met mijn luipaardlaarsjes van Heidi Klum. Welke zou jij kiezen?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat gesponsorde content.)

 

14 REACTIES

  1. Ik zou gaan voor de midi jurk, maar ja ben zelf echt jurken mens , vind die kaarsjes echt tof, zelf pas geleden panterprint jurkje gekocht, Hoe ouder hoe gekker

  2. Stoere broeken! Onder zo een jurk is ook leuk. Vroeger (en nu nog soms) kocht ik iets leuks maar eenmaal thuis paste het nergens bij. Altijd een leuk excuus om iets bijpassend te zoeken.Mooie tips!

  3. Die broek is toch zeg. Die met die nerfjes. Ik zou die overigens niet combineren met luipaard, omdat ik dat net te veel vind. Voor mezelf dan.
    Ik wilde trouwens meteen schrijven: ‘Luipaard niet met luipaard combineren’. Ik was ooit op een feestje waar een vrouw een prachtige Versace luipaard jurk aan had. En de luipaardschoenen. En een luipaardtas. Te veeeeeel! Zo zonde.

  4. Ik draag mijn laarsjes bij een zwarte leather look skinny met mooie zwarte blouse en colbert of met een dikkere zwarte panty en een leren zwart rokje met zwart colletje er op.. Vrouwelijk, classy en niet te jeugdig.
    Succes met het combineren!

  5. Leuk en origineel artikel! Ik had vorig jaar super leuke laarsjes met tijgerprint gekocht en die droeg ik graag onder een zwart jurkje of een jeans. Stond super leuk, ik ga ze maar weer eens onder het stof vandaan halen, geloof ik;-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge