MJS Bags Perfume | Parfum voor je tas!

5

Ik heb een zwak voor zowel nieuwe producten als originele ideeën. Die twee speerpunten komen helemaal samen in dit artikel, want vandaag vertel ik wat meer over MJS Bag Perfume.

review MJS Bags Perfumes

MJS Bag Perfume

MJS watte…? MJS Bag Perfume. Bij MJS draait het voor de verandering eens niet om parfum voor de huid, maar parfum voor de tas. Nu zul je misschien denken: Is dat niet een tikkeltje overdreven? Nou, nee. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar waar ik na de aanschaf van een nieuwe tas minstens een paar keer per dag met mijn hoofd in de tas duik om even verheerlijkt leer te snuiven, is daar na een half jaar weinig meer van over. Reden? De zoekgeraakte mandarijn die al een week of drie op de bodem ligt te ontbinden, bijvoorbeeld. Offe… dat je opeens een zakje met Formerly Known As Broodje Pindakaas opdiept uit een hoek van je tas. Of een koffer op vakantie met wasgoed. Of wat dacht je van een sporttas met kleding waar de actie letterlijk van af te ruiken is? Ik bedoel maar.

review MJS Bags Perfumes

MJS Bag Perfume breekt een lans voor de vergane glorie van alle intens gebruikte tassen en/of koffers en heeft een product ontwikkeld waardoor al onze beloved bags weer ruiken als een roosje. We kunnen tegenwoordig alles hullen in heerlijke geuren, waarom dan onze tassen niet?

Hoe dan?

Ook daar is over nagedacht. De mensen achter MJS hebben allemaal een achtergrond in de tassen- en kofferbranche, dus ze weten wat ze doen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van ingrediënten die de stof of leer niet aantasten.

review MJS Bags Perfumes

De flacon is een schatje. De flacon komt overduidelijk niet uit het massaproductieproces, maar heeft een landelijk en knus voorkomen.

De geuren

Er zijn twee geuren verkrijgbaar, waarbij onderscheid is gemaakt tussen fris en iets warmer. Wings is een frisse, ietwat scherpe en vrij universele geur, die zeker niet opvalt, maar wel een subtiel geurtje aan je tas geeft.

review MJS Bags Perfumes

Een warmere variant is I Care, een cashmere-achtige, bloemerige geur met wat meer diepte, die eigenlijk gelijk mijn voorkeur had. Hij is wat zachter dan voornoemde Wings. I Care is een prettige geur die je bijna gewoon als parfum zou gaan dragen.

review MJS Bags Perfumes

Een paar spuitjes in de tas is al genoeg om de tas heerlijk te laten ruiken. Niet dat je tas in een walm van geur is gehuld – moet je ook niet willen – maar van dichtbij is de geur licht en op een gezonde manier waar te nemen. En dat blijft ook wel even zo, want één behandeling met dit parfum is gelijk aan een onderhoudskuurtje. Heel fijn; het product is dus zuinig in gebruik.

Conclusie

Een leuke vondst, dit parfum voor tassen en/of koffers. Natuurlijk kun je ook met een ander geurtje door je tas sprayen, maar meestal is dat a. zonde van je lekkere parfum en b. weet je nooit of dat ongewenste vlekken achterlaat. MJS Bag Perfume laat die zorg voor wat het is en heeft hiermee in mijn ogen een mooi product op de markt gezet, dat ook nog eens leuk is om te zien. De flacon naar keuze wordt met zorg ingepakt, waardoor het een snoezig kadootje is om te geven.

Een flacon MJS Bags Perfume kost € 19,95 (30 ml) en is te verkrijgen bij MJS Bag Perfume.

Wat was het ergste dat jij ooit opdook uit je tas?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat artikelen die mij zijn toegezonden.)

 

5 REACTIES

  1. Wat een bijzonder product is dit zeg, hoe kom je er op haha. Ik heb toevallig net afgelopen week een nieuwe leren tas gekocht en de geur is inderdaad zo fijn. Nu zit er nog bijna niks in, dat is volgende week vast wel anders. Dan is ook deze tas een eindeloos zwart gat haha.

  2. Leuk en fris idee voor je tas! Eigenlijk zouden ze zo een leer-geur moeten maken, zo een geur die ze volgens mij in auto’s spuiten zodat ze weer helemaal nieuw ruiken.
    Ik heb volgens mij nooit iets smerigs opgedoken uit mijn tas, wel veel verdwaalde spullen zoals paracetamol die ergens los onderin ligt. en wellicht ooit een keer gesmolten chocolade. :
    En een keer (maar dat was in een plastic tas) liepen wij met een Franse kaas in Parijs in de hitte… Nou, dan weet je het wel!

  3. Haha, kijk, dit vind ik nu inderdaad een heel origineel idee! Zou ook iets voor mij zijn. Ik moet zeggen dat ik aardig zuinig ben op mijn tassen, Daarnaast wissel ik ook zeer regelmatig, Dat betekent dat ik tassen heel vaak helemaal leeghaal en de inhoud doorschuif naar de volgende tas. Het komt dus eigenlijk niet voor dat ik heel rare dingen tegenkom en al helemaal geen ondefinieerbare dingen in staat van ontbinding;-) Wat ik vaak doe is, als ik in een parfumerie ben en daar parfum op een kaartje spray, die in mijn tas bewaren. Dan blijft de tas ook eventjes lekker ruiken.

  4. Wat een leuk idee zeg! Op den duur gaan tassen inderdaad ‘minder fris’ (…) ruiken. Dat blijf je houden. Het lukt soms ook wel om de geur eruit te krijgen door een sjaal van mezelf (die al naar mijn parfum ruikt) in de tas te laten zitten, maar dit is ook echt briljant!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge