Nieuwe schoenen van Michael Kors

11

‘Nee, dankjewel, ik hoef geen nieuwe schoenen.’, said no woman ever. Ik ben jaloers op de dames die dat wel naar volle overtuiging kunnen zeggen, maar ben er wel van overtuigd dat dat een minderheid is. Ik lijd wel degelijk aan het schoenenvirus en genezing staat niet op mijn prioriteitenlijstje. Die infectie zorgde voor mijn nieuwe schoenen van Michael Kors. Die echt heel anders zijn dan mijn andere zwarte pumps. Kuch.

Michael Kors pumps

Hakken

Waar ik jarenlang alles op naaldhakken deed en mijn hand ook niet omdraaide voor een kilometerslange tocht – ik ga werkelijk tot het uiterste als ik mijzelf niet wil laten kennen – heb ik mijn bloedfanatieke instelling wel iets moeten dimmen. De palen komen niet meer elke dag uit de kast, maar ik loop nog wel steeds dagelijks op hakken. Moet je ook niet van me afpakken, dat hoort gewoon bij mij.

Michael Kors pumps

Voor speciale gelegenheden trek ik de registers natuurlijk graag open en daar hoort natuurlijk ook een kek schoentje bij. Nu zijn zwarte pumps altijd goed en tijdloos, maar je hebt zwarte hakken en zwarte hakken. Ik heb behoorlijk wat zwart schoeisel, leer, suède, printje, zonder printje, maar nog geen reliëf. En ik had ook nog geen schoenen van Michael Kors. Gut, arm schaap. Ik weet het.

Michael Kors schoenen

Ik keek eerst nog bij de sneakers, maar die heb ik wel. Sneakers trap ik altijd helemaal af, dus als ze versleten zijn, mieter ik ze gewoon weg. Hoeft van mij ook niet veel te kosten, dus ik klikte gretig door. Op naar de afdeling ‘hakkenschoenen’ van Footway, waaruit je al kunt opmerken dat dit niet een van origine Nederlandse webshop betreft. Hakkenschoenen. Haha.

Michael Kors pumps

Ik stuitte op pumps van Michael Kors, die ik natuurlijk wel ken van de tassen. Nu zijn die tassen niet echt mijn smaak, maar ik vind de schoenen wel geweldig. Te meer omdat, in tegenstelling tot de tassen, de schoenen stukken meer ingetogen zijn en juist opvallen door de onopvallendheid van hun verschijning.

Michael Kors pumps

En dan heb je me, want ik kan een basic pump meer dan waarderen. Het lichte motief van het leer stoort niet, maar geeft de schoenen iets meer pit. Michael Kors zou Michael Kors niet zijn als er geen signature was aangebracht, maar ook dit gebeurt niet al te opvallend: op enkelhoogte aan de achterkant zit heel klein het logo, maar je moet er echt met je neus op staan om het te kunnen zien. Vind ik alleen maar dikke prima.

Michael Kors pumps

Puntneus

De puntneus was ook één van de redenen om voor deze schoenen te kiezen. De laatste jaren ben ik dit model meer gaan waarderen. Het staat extra vrouwelijk en zodoende is het percentage puntneus behoorlijk gestegen in mijn schoenenberg.

Michael Kors pumps

De hakhoogte is 9 cm en ook al klinkt dit veel, het valt heel erg mee. Qua naaldhak valt dit in het segment medium en dat betekent dat je er prima op kunt lopen. Mits je wel wat hakkenervaring hebt natuurlijk.

Michael Kors pumps

Uiteraard geldt dat je aan het einde van de dag blij bent als je ze in de hoek kunt schoppen, maar dat heb ik ’s avonds met alle schoenen. Of kleding. Of make-up. Of sieraden. Dan moet alles los, af en uit.

Michael Kors pumps
Oh ja! Je kunt ook nog leuke voetafdrukken maken.

Conclusie

Mijn verzameling zwarte pumps is naar volle tevredenheid uitgebreid met dit fijne paar van Michael Kors. Het model is klassiek en tijdloos, dus ik kan ze naar hartenlust combineren met bijna alles. Het voetbed vormt zich mooi naar mijn voet in plaats van andersom en dat draagt zeker bij aan het draagcomfort. Kom maar door met die stiletto race!

Meer informatie over schoenen van Michael Kors, en nog een shitload aan andere merken, vind je op de website van Footway.

Draag jij graag pumps?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

11 REACTIES

 1. Nice! Very elegant! Ik liep vroeger altijd op naaldhakken mét een naadpanty af en toe erboven…Die tijden zijn voorbij. De laatste keer zwikte mijn enkel zo niet elegant op hoge hakken. Volgens mij had je dat gelezen in de KeeK dat alles mis ging. .Maar ik blijf ze mooi vinden, en heel vrouwelijk. Een jurkje met sneakers of enkellaarzen, daar kan ik moeilijk aan wennen. Zal ook met mijn lengte te maken hebben denk ik.
  Ik vind ze prachtig, veel kek wandelplezier!

 2. Wat een prachtige schoenen, zeg! Liefde voor dit soort elegante pumps! Met mij doen hakken alleen al veel met mijn zelfvertrouwen en dat vind ik vaak een perfect excuus om een nieuw paar in te slaan 😉 Helaas is het tegenwoordig een stuk verder lopen van de bushalte naar kantoor (meer dan 10 minuten), waardoor hele hoge hakken aantrekken naar het werk niet zo’n slim idee is voor mij. Jammer!

 3. Ziet er heel pretty uit! Ik vind de meeste tassen van MK trouwens wel mooi haha. Staat nog op m’n wishlist. Wauw 9 cm, ik zou er zelf niks mee kunnen. Drie cm vind ik wel max bij hakken… Ik vind het wel heel mooi en vrouwelijk staan. Dus ben wel jaloers dat je er zo goed op kan lopen! Ik kocht dus gisteren twee paar Nikes (in de aanbieding). Want die had ik natuurlijk nog niet :p
  * Laura heeft onlangs geplaatst: Look Swap: Carnavals look Rommeltje op Eva van Make-up e.d.

 4. Mooi, kan er echt niet op lopen dus bezit ook geen pumps (o ja, 1 paar waarvan ik hoop dat ik er ooit nog eens en een mooi moment voor heb en er dan de hele avond op kan dansen – nooit dus- maar de doos houdt ze mooi 😉 hahaha)

 5. Ze zijn mooi, heel mooi! Ook helemaal mijn smaak ♥! Ik krijg vaak blaren wanneer ik op hakken loop, maar voor deze zou ik het dubbel en dwars over hebben, wie mooi wil zijn moet pijn lijden zei mijn moeder altijd 😉 Fijn dat ze je als gegoten zitten en ook lekker lopen. Ik heb inmiddels een aantal schoenen van Michael Kors en ben er heel tevreden over, vooral over de laarsjes. Ze blijven mooi en lopen ook lekker, m.u.v. de sandalettes waarvan het bandje in mijn hiel snijdt.
  * Deb heeft onlangs geplaatst: Pink Gellac Starter Kit, mijn eerste ervaring met gel nagellak

 6. prachtige schoenen! Ik denk dat ik meer schoenen heb dan kledingstukken, dus ja ik geef het toe, ik heb ook een lichte schoenenverslaving 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge