jane iredale | Snap Happy Makeup Kit

10

Hoewel ik inmiddels al drie (!) jaar blog, had ik nog geen ervaring met jane iredale, een merk waarvan de verpakkingen er zo mooi uitzien, dat het bijna van minder belang is wat erin zit. Bijna dan, hè. Ik vind het dan ook erg leuk om vandaag een pronkstukje uit de voorjaarscollectie van jane iredale te laten zien, dus kijk en kwijl mee met de Snap Happy Makeup Kit.

Jane Iredale review

jane iredale

Misschien weet je het, misschien weet je het ook niet, maar jane iredale bestaat al een tijdje. Dit merk voldoet aan de wensen van tegenwoordig en is een mooi alternatief als je even een uitstapje wilt nemen naar wat anders dan anders.

Jane Iredale review

Over jane iredale

“Alle producten van jane iredale voldoen aan de hoogste integriteitsnormen. Elk product wordt onderworpen aan strenge gevoeligheids- en veiligheidstests om ervoor te zorgen dat het goed is voor de huid en tegelijk mooi is om te dragen. Het is de beste makeupkeuze van huidverzorgingsprofessionals en wordt aanbevolen door plastisch chirurgen en dermatologen over de hele wereld. jane iredale is gevestigd in de mooie Berkshires in Massachusetts en wordt in meer dan 50 landen aangeboden in kuuroorden en schoonheidsinstituten, bij apothekers en in dokterspraktijken.”

Jane Iredale review

jane iredale Snap Happy Makeup Kit

Eén van de paradepaardjes uit de voorjaarscollectie van jane iredale is toch wel de Snap Happy Makeup Kit. Deze kit bevat niet alleen een aantal producten die ik elke dag gebruik, maar hij ziet er ook nog eens héél mooi uit, in de vorm van een gestapelde setting. Of dit heel praktisch is, betwijfel ik, maar hey, mooi is het wel!

Jane Iredale review

De Snap Happy Makeup Kit bevat een compact powder (Purematte), een blush (Whisper) en drie kleuren oogschaduw (Brown Sugar).

Jane Iredale review

De kit heeft een kopergoud-achtige tint, wat erg chic overkomt. In mijn lades met make-up komt deze kleur nog niet voor, dus dit dingetje valt aardig op en ligt zodoende goed zichtbaar in het oog.

Jane Iredale review

Het ingebouwde spiegeltje is een fijne bijkomstigheid voor het bijwerken. Klein, maar fijn.

Uitgerold als een soort rupsje komen we eerst het compact powder tegen.

Jane Iredale review

Verderop uitgerold (of in het binnen als je van boven naar beneden uitdraait) ligt de blush verscholen.

Jane Iredale review

Deze koraalblush met fijne shimmer is helemaal afgestemd op het voorjaar en kan zowel de bleke als de zongebruinde huid sieren. Het is één van de mooiste blushes die ik ooit heb gezien, mede omdat dit tinten zijn die goed bij mijn huid passen. De blush is meer dan goed gepigmenteerd, wat opbouwen noodzakelijk maakt.

Jane Iredale review

Op de foto komt hij wat meer oranje over. In het echt is hij meer koraal.

Jane Iredale review

Door naar de oogschaduw op het einde. Dit zijn echt kleuren die ik graag draag, dus deze gaan hun weg echt wel vinden op mijn ogen. Met een lichte tint, een tussenkleur en een donkere tint bevat de kit alles wat je nodig hebt voor een mooie opbouw.

Jane Iredale review

Jane Iredale review

De pigmentatie is waanzinnig. De oogschaduw is boterzacht en brengt zonder moeite – en zonder fall out – aan. Ik ben diep onder de indruk.

Conclusie

jane iredale scoort hoge ogen bij mij als het aankomt op kwaliteit. De Snap Happy Makeup Kit is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar geeft ook een mooi arsenaal aan producten (oogschaduw, poeder en blush) die ik toch iedere dag gebruik en waarvan het handig is om ze in één kit te hebben. De kit bevat tinten die ik zelf ook uitgekozen zou hebben en daarnaast ben ik zwaar onder de indruk van de pigmentatie en de boterzachte structuur van zowel de oogschaduw als de blush. De Snap Happy Makeup Kit is hiermee een regelrechte parel op mijn make-up tafel en eigenlijk een musthave voor iedere beautyliefhebber,

De Snap Happy Makeup Kit is een (Limited Edition) onderdeel van de voorjaarscollectie van jane iredale en kost € 59,00. Meer informatie over verkooppunten vind je hier en hier.

Heb jij ervaring met de producten van jane iredale?

 

Tutje.nl

 

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

10 REACTIES

  1. Wauw, deze kit ziet er écht heel mooi uit! Zowel qua verpakking als in gebruik! Ik kan me voorstellen dat je deze kit een echte must-have vindt. Ik vind Jane Iredale zelf ook een erg mooi merk, ook omdat hun producten zelfs veganistisch zijn 🙂

  2. De producten zien er erg mooi uit, zelf heb ik er nog geen ervaring mee. Ik vind vooral de blusher super mooi , in de zomer draag ik graag koraal achtige tinten. Ik heb toevallig gisteren mijn blusher van Charlotte Tilbury laten vallen. Charlotte lag in honderd kleine stukjes in de wastafel. Huilen natuurlijk. Nu zoek ik iets nieuws.
    * bychristiana heeft onlangs geplaatst: Review Etos Color shampoo & conditioner

  3. Oh, deze is mooi zeg! Ik heb wel eens van het merk gehoord, maar had er eigenlijk nog nooit wat van gezien. Jammer eigenlijk, want inderdaad de verpakking is alleen al mooi. Leuk, zo’n doosje, lijkt me handig voor op vakantie. Ben dan wel benieuwd of ie een beetje ‘reis-proof’ is zeg maar.

  4. Ik blog inmiddels ook alweer een tijdje maar heb dit merk ook nog niet in huis! Ziet er prachtig uit zeg, zo mooi luxe, daar ben ik gek op 😉 Ik vind de pigmentatie inderdaad ook wauw, die kleuren staan je ook goed trouwens!

  5. Ik mocht hem ook ontvangen en ben er verliefd op! Wat een plaatje om te zien ook he, het was gewoon leuk (voor de verandering) om hier heel veel foto’s van te maken.

  6. Prachtig vormgegeven kit! Ik ben vooral onder de indruk van de blush (misschien is ie nog wel mooier dan Nars’ Orgasm die ik laatst kocht!) én de oogschaduws. Dit is alweer mijn 9e blogjaar (time flies!) maar ik ben ook nog niet bekend met Jane Iredale.. wordt misschien toch eens tijd. Fijne Paasdagen!!
    * Deb heeft onlangs geplaatst: Essie Treat Love & Color collectie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge