Winactie | Win een Etos Journey of Beauty pakket (GESLOTEN)

128

Ik geef het toe: qua artikel maak ik me er vandaag wel een beetje makkelijk af. Maar voordat ik het Mea Culpa op theatrale wijze inzet: ik maak het hopelijk een beetje goed door er een Etos Journey of Beauty winactie in te gooien in de tweede giveaway van deze week.

Druk

Zoals ik al zei; het artikel mag dan wat magertjes zijn, de inhoud is dat allerminst. Ik heb het eigenlijk druk, maar de afgelopen weken loop ik weer net zo op mijn tandvlees als de weken voor de kerstvakantie. Een fulltime baan, gezin, een sociaal leven – voor zover daar sprake van kan zijn tijdens topdrukte – en oh ja, ook nog een blog bijhouden is een kwestie van honderden bordjes in de lucht houden, wat simpelweg niet altijd lukt. Begrijp me niet verkeerd, ik zou het niet anders willen, maar vooruit werken is er de afgelopen weken niet van gekomen.

Etos eigen merk ervaring

Winactie

Hoe dan ook, om de ruimte vandaag niet nodeloos te vullen, mag ik als zijnde Etos Friend in samenwerking met Etos een pakket weggeven, bestaande uit alle Journey of Beauty producten die onlangs aan bod kwamen in deze review. Met name de scrub en de body butter zijn bij mij groot favoriet.

Wat moet je daarvoor doen? We houden het simpel deze keer:

 • geef onderaan dit artikel aan dat je meedoet.

That’s all, folks! Hogere wiskunde is niet benodigd.

Meedoen kan tot en met donderdag 1 maart. De winnaar of winnares wordt kort daarna per e-mail bericht. Mocht je nog wat kansjes willen wagen, ik geef ook nog 100 euro shoptegoed bij Disenyo weg en de complete lijn Cleopatra’s Secrets van Therme.

Tutje.nl

128 REACTIES

 1. Ja ik doe graag mee! En het zij je vergeven hoor, je hoeft niet altijd een 3 gangen menu te koken voor ons, een patatje smaakt soms net zo goed

 2. Na al mijn shopuitgaven in Londen,kan ik wel een winactie gebruiken. En voor mij zijn deze produkten nog onbekend wat het extra leuk maakt. Nu nog wat geluk hebben.

 3. ik doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel ❤️laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen

 4. Mooie winactie! Ik snap helemaal wat je bedoelt, het is ook een druk leven zo en dat is ook heel herkenbaar, maar ik vind dat je je er echt niet makkelijk van afmaakt. In zo’n winactie organiseren gaat ook altijd de nodige tijd zitten. Daar vergis ik me altijd weer in 😉 In ieder geval… ik doe mee aan je winactie! Vind dit een hele mooie prijs en ook leuk dat je zo met alle geurlijnen kennis kunt maken.
  * Deb heeft onlangs geplaatst: Beauty Kitchen Abyssinian Oil Night Halo Potent Mask

 5. Ik doe graag mee, natuurlijk niet voor mezelf… neeee….. voor mijn lieve moeder.
  Af en toe mag ik mijn moeder graag in het zonnetje zetten, ze is de laatste tijd zo druk bezig met zoveel dingen.
  Druk op werk, druk met verzorgen en druk met ons. Ze denkt dus meer aan een ander dan aan zichzelf.
  Ze heeft al een jaar geen moment rust in der kont, even genieten ,even rusten.

  Toen kwam ik er ook nog eens bij na 5,5 jaar weer terug in huis na relatiebreuk, maar met open armen ontvangen.
  In moeilijke tijden is zij daar en daar wil ik haar zo erg voor bedanken. Ik gun haar een bijkom dagje, weg van alle hectiek, Want moeders zullen altijd hun kinderen voorop stellen. Maar nu is het tijd dat zij even kan genieten van een lekker pakket.

 6. Ik ben bijna een week niet op je blog kunnen komen erg vreemd. Het is nu eindelijk gelukt. Ik doe heel erg graag mee! Lijkt me echt erg heerlijk.

 7. Ik vind het knap dat je staads een blogartikel maakt en soms ook op berichten reageert. Ondanks dat je ook een normaal leven hebt waarbij je soms moet rennen.! :-)okje wage
  wel edeze fijne producten.
  Ik

 8. Doe heel erg graag mee met het winnen van deze fantastische prijs! hier thuis nu de body serum Nepal en groot fan. Ben erg benieuwd naar de andere producten 🙂

 9. Een wiskundig sommetje was me denk ik ook gelukt… maar dit is natuurlijk helemaal eenvoudig!

  Lekker verwennen hoor zo’n pakket..

  Lijkt me heerlijk, mooie producten.

  Ik doe dus graag mee!

  Groetjes,

  Maureen 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge