Etos | Verrassend Lage Prijzen weken

6

Ik weet niet of jullie het al hebben meegekregen via andere kanalen, maar deze weken staan bij Etos in het teken van de Verrassend Lage Prijzen. Daar spugen we niet op, zeker niet in de doorgaans toch al niet goedkope vakantieperiode. Ik heb weer een aantal producten van Etos in de schijnwerpers gezet, met daarbij – ik verklap alvast – ook een gevalletje Verrassend Hoge Kwaliteit.

Verrassend Lage Prijzen

Het huismerk van Etos staat al een tijdje goed in de belangstelling. Natuurlijk komt daar een hele strategie bij kijken, waar – eerlijk is eerlijk – ook mijn microblogje onderdeel van uitmaakt, maar dat neemt niet weg dat Etos heel goed weet wat vrouwen willen. In de zomer is dat bijvoorbeeld: prima spul om mee te nemen op vakantie en het liefst voor zo weinig mogelijk geld. Verrassend Lage Prijzen dus. En daar voldoen de producten in de Etos Friends box die ik ontving eigenlijk allemaal aan.

Etos Every Day Shampoo

Ik geef het gelijk toe; dit is niet voor mijzelf. Nope. Ik ben schandalig verwend als het op haarverzorging aankomt en ben in de loop der jaren ook ziekelijk kieskeurig geworden. De mannen in huis zijn dat niet. Op zijn Boer’s vertaald komt dat neer op: als het maar schoon wordt en dat het maar goed mag schuimen. De liters douchegel en shampoo die de mannen op wekelijkse basis verslinden zijn gewoon gênant. Vooral zoonlief heeft er een handje van om drie dagen met een flacon douchegel te doen. Met een fles shampoo doet hij een week. Bijna 20 jaar, maar hij denkt nog steeds dat het allemaal aan de shampooboom groeit.

Goedkppe producten van Etos

En daar komt de Every Day Shampoo van Etos dan heel goed van pas. Dit is typisch zo’n fles waar je in kunt knijpen naar hartenlust, want voor € 0,99 (300 ml) krijg je mij niet nijdig. De fles ziet er overigens ook niet gek uit. De shampoo ruikt zoetig en ik meen er perzik in te herkennen. Ik heb al een fles in de toilettas van de man gepropt, aangezien we ten tijde van verschijning van dit artikel op vakantie zijn. En een andere fles staat klaar voor de thuisblijfploeg. Blijven mijn dure smeerseltjes tenminste veilig.

Goedkppe producten van Etos

Etos Cleansing Milk

Maar ook moeders goes budget deze vakantie. In plaats van al mijn tools en gear mee te slepen, ga ik dit jaar voor de old skool reinigingsmilk. Deze best wel mooie flacon Cleansing Milk ligt al in de startblokken in mijn reistoilettas met ophanghaak (volgens Twitter kon ik daar niet zonder bij kamperen. Kamperen, ja. Zo waarlijk helpe mij God), tezamen met een pak wattenschijfjes en een micellair watertje.

Goedkppe producten van Etos

Natuurlijk heb ik de Cleansing Milk al even snel getest. En er valt weinig op aan te merken. Hij doet het eigenlijk verrassend goed. Mijn make-up wordt snel verwijderd en ik houd er geen droge huid aan over. De Cleansing Milk is geschikt voor alle huidtypes, bevat kamille en Provitamine B en kost € 1,99 (200 ml). Hoppa!

Goedkppe producten van Etos

Etos Day Cream

Ik ga op vakantie en ik neem mee……mijn shitload aan dure anti-aging producten en make-up’jes, bij elkaar gehouden door mijn donkerblauwe Samsonite Beautycase. Hell no. Echt niet. Vakantie is heilig en mijn kostbare vrije tijd ga ik zeker niet verdoen met smeren, smeren en kwasten. Mascara en lipgloss, meer komt er dan niet op.

Goedkppe producten van Etos

Wat ik dan alleen maar op mijn gezicht smeer dient enkel ter hydratatie en voeding. En het liefst zo licht en luchtig mogelijk. De Day Cream van Etos (€ 2,49, 50 ml) is geschikt voor de normale/gemengde huid, bevat alle voornoemde capaciteiten; voelt lekker fris, ruikt ook zo en ligt niet te vol op de huid. En gemak dient de mens, er mag dan wel Day Cream op de tube staan, maar nood en vakantie breken wetten; dit tubetje ga ik ook als avondlaag gebruiken. Niet moeilijk doen.

Goedkppe producten van Etos

Conclusie

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ik ga mij tijdens mijn welverdiende vakantie zo min mogelijk bezighouden met uiterlijk vertoon en wat ik doe, moet dan wel goed, maar het liefst zo goedkoop mogelijk. Geen gedoe met mini’s, waarbij je dan net weer te weinig inhoud hebt, maar gewoon met fullsize producten waarmee je niet zuinig hoeft om te springen. De Verrassend Lage Prijzen van Etos hebben mij daarbij goed op weg geholpen. De Cleansing Milk heeft in de keren dat ik hem gebruikte mijn make-up goed en snel verwijderd en de Every Day Shampoo wordt na de vakantie waarschijnlijk in sixpacks aangeschaft, zodat de mannen in huis een eigen voorraadje hebben.

Meer informatie over alle producten van het huismerk van Etos vind je op de enige echte Etos pagina.

Wat is jouw favoriete vakantieproduct?

Tutje.nl

 (Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

6 REACTIES

  1. Ik redde het ook nooit op vakantie met mini’s, terwijl ik helemaal geen grootverbruiker ben. Hier hetzelfde, het lijkt wel of zoonlief zijn haren 3 keer met shampoo bewerkt, om maar niet te spreken over de water en gasrekening.
    Zeker de shampoo is een goede tip!
    * Babs heeft onlangs geplaatst: essence- Coast and chill

  2. Wat ik nou ook zo prettig vind is dat Etos niet op dieren test!
    Helaas heb ik geen favo-vacay-product want wat ik zoek is er alleen voor de man. Ik wil een alles-in-1- crèmepje: dag/nacht/body/oog/nagelriem/hand/lip/rash/haarpuntjes/make-op removerT voor de oudere jongere. Ik ben een no-nonsens Hollandsche Doosch die niet voor elk hondsgezeik een apart tubetje of potje wil. De badkamer staat zowat tjokvol…. bwèèèèh

  3. Haha, de shampooboom;-) Ik herken het bij mijn nichtjes, die blijken er dus ook héul wat flessen doorheen te jagen, want ‘het schuimt zo lekker’. En oh ja ‘ Het ruikt zo lekker’. Ik vond zelf de cleansingmilk wel aan te raden van de drie. Maar inderdaad; prima producten voor deze prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge