Etos | Rainbow Highlighter & Fixing Spray

12

Limited Editions maken bij een grote groep vrouwen een apart stofje aan in de hersenen. Ik ben daarin geen uitzondering. Limited Edition = Hebben. (Bijna) ongeacht wat het is. Of die theorie ook opgaat voor de Limited Edition Fixing Spray en de vrolijke Rainbow Highlighter van Etos laat ik vandaag weten!

Zomer bij Etos

Nog niet zo lang geleden werd ik verblijd met dit geurtje van Etos, dat mij kwalitatief absoluut niet tegenviel. Na Sunny Breeze trekt Etos de zomerse lijn door in een aantal andere producten, waarvan ik er twee ontving: de Rainbow Highlighter en de Make-up Fixing Spray. Niet de vervelendste producten om te testen, zullen we maar zeggen…

Etos highlighter review

Etos Rainbow Highlighter

Laten we maar beginnen met het meest kleurrijke product. En met meest kleurrijk druk ik mij nog zachtjes uit. Of je er nu van houdt of niet, de Rainbow highlighter is qua kleurstelling wel een product dat je niet over het hoofd kunt zien.

Etos highlighter review

Voor mij gold dat dubbel, want mijn eerste verpakking had de reis vanuit de Randstad niet overleefd en zodoende was het zomergehalte zeer groot bij het openen van het pakket: rainbow all over. Niet handig, wel gezellig. De tweede keer kwam de highlighter wel heel aan en dus kunnen we hem nu even lekker van dichtbij bekijken:

Etos highlighter review

Bij het zien van dit soort producten ben ik weer even he-le-maal veertien. Kleur: ja, graag en veel. Ongeacht of de kleuren bij mij passen ja of nee; boeit me niet, want: mooi! En natuurlijk: highlighter will be highlighter, maar de kleurkeuze voor deze variant van Etos is niet saai te noemen.

Etos highlighter review

De Rainbow Highlighter bevat van links naar rechts de volgende kleuren: paars, blauw, groen, geen en roze. Blauw is op zijn zachtst gezegd een opmerkelijke kleurkeuze. Ik denk dat één of andere lefgozer bij Etos zich hier sterk voor heeft gemaakt. I like.

Etos highlighter review

Ik probeerde een swatch te maken van alle losse kleuren, maar ik heb het vermoeden dat je er gewoon met je kwast door moet rossen. De pigmentatie is erg goed, voor moeders een beetje te goed. Dat is een luxeprobleempje natuurlijk, maar rustig opbouwen is wel het devies.

Etos Make-up Fixing Spray (Limited Edition)

Kijk, en hier was ik dus erg benieuwd naar. Overal waar ik kwam hoorde ik goede verhalen over de Fixing Spray van Etos. Dit niet al te dure watertje zou je make-up prima op zijn plek houden.

Etos Fixing Spray review

Dit is de Limited Edition versie van Etos; een make-up fixing spray die zijn werk doet met een subtiele kokosgeur. So you can look good and smell like a Bounty.

Etos Fixing Spray review

Ik heb niet zo heel veel ervaring met fixing sprays. Niet omdat ik niet wil, maar meer omdat ik het meestal vergeet. Mijn make-up tafel bevat tal van setting sprays, maar negen van de tien keer kom ik er pas in de auto achter dat ik dat ook nog in huis had.

Etos Fixing Spray review

Wat ik met name fijn vind aan deze spray is dat hij zorgt voor een dewy geheel. Nu ben ik niet zo van het poederen, maar op dagen dat ik dat wel doe, zorgt deze spray als finishing touch voor een natuurlijke look, verre van het door mij zo gevreesde plamuur-effect.

Is hij ook echt Long Lasting? Ik weet het niet. Ik denk niet dat deze spray de duur van je make-up verlengt. Dat effect is voor mij nog steeds zo miniem, dat ik deze spray – hoe lekker ook – nog steeds dagelijks vergeet. Ik zie NikkieTutorials de laatste tijd in haar video’s haar gezicht droog wapperen nadat ze haar fixing spray – royaaaaal – aanbrengt. Misschien is dat wel het geheim van de smid.

Hé, waar is haar vijfvoudige invasie aan kraaienpootjes? Weg. Daarover later meer…

Conclusie

De Rainbow highlighter van Etos is er eentje die je innerlijke Barbie hysterisch de hik laat krijgen, door middel van kleurkeuze en pigmentatie. Een prachtige highlighter met hoofdzakelijk koele kleuren. Had van mij ieieietsjes warmer gemogen, maar we gaan niet azijnzeiken over dit leuke doosje. Da’s gewoon een kwestie van persoonlijke smaak. De Make-up Fixing Spray creeert een mooi geblend geheel als laatste handeling aan je make-up, maar of het mijn make-up echt langer fixeert heb ik niet kunnen ontdekken.

Zowel de Rainbow highlighter (18 gram) als de Make-up Fixing Spray (75 ml) kosten € 4,99. Meer informatie vind je op de website van Etos.

Heb jij goede ervaringen met een make-up fixing spray?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

12 REACTIES

  1. Voor de geur alleen zou ik hem al willen hebben. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik ze vaak vergeet (soms leg ik ze op warme dagen in de koelkast en dan vergeet ik het ook vaak) Misschien is het een idee om de fixing spray in het toilet te zetten, hahaha, 2 vliegen in één klap.
    Moest bij het wapperen direct denken aan dat meisje met die tutorial die vaders inspreekt, wapperen om af te koelen…dab, dab, dab, dab 😉
    * Babs heeft onlangs geplaatst: KeeK op de WeeK 30- Make-up Walhalla, Accountant en een gewonde Marie…

  2. Ik heb met beide producten geen ervaring, maar ik vind ze wel heeeel erg leuk! Vooral voor de heb eigenlijk, want ik zou ze hoogstwaarschijnlijk ook vergeten te gebruiken.

  3. Ik heb altijd een beetje het idee dat Nikkie meteen door een hele fles is. Als het alleen zo werkt dan hoef ik het niet eens meer te proberen. Ik hou wel echt van kokos dus ben er toch wel heel benieuwd naar.

  4. Fixing spray zorgt er eigenlijk voor dat je make up samen smelt en minder poederig wordt. Setting spray zorgt ervoor dat het langer blijft zitten. Ik gebruik zelf de fix+ van Mac en vind hem echt super! Doe er wel lang mee, maar wil toch ook nog even deze uitproberen! Ben benieuwd. Hoop dat hij nog te koop is! Gebruik ook altijd nog een setting spray na de fixing spray.

  5. Die highlighter is alleen al leuk om neer te leggen op je make-up-tafel (als je die hebt ;-)). Ik denk dat ik de kleuren ook iets te koel vind voor mij. Die fixing spray ben ik wel benieuwd naar. Ik gebruik het (ook) niet zo vaak, maar heb wel het gevoel dat het je make-up iets beter op zijn plek houdt. Het zorgt in ieder geval dat het poederige wat verdwijnt.

  6. Alleen al dik fan van de verpakkingen! Wat leuk gedaan, LE= inderdaad hebben hebben hebben. Ik vind de normale versie van deze fixing spray wel heel erg fijn. Maar elke huid is anders. Momenteel gebruik ik die van Freedom & Makeup Revolution.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge