Etos | Limited Edition | Feestelijke make-up

13

De laatste weken van het jaar kenmerken zich door tal van feestelijke make-up collecties. Dat dit niet altijd duur hoeft te zijn, bewijst Etos, die dit jaar met een aanzienlijk grote eindejaars collectie uitkomt. Spoileralert, er zit een parel van een oogschaduwpalette bij. Kijk je mee naar de Limited Edition feest make-up van Etos?

Etos Limited Edition Feestelijke make-up

Met maar liefst 40 producten zet Etos deze winter een behoorlijke Limited Edition collectie neer. Deze producten ogen allemaal bijzonder feestelijk en luxe. Met ‘Make it a December to remember’ pakt Etos meer dan goed uit. Ik was in elk geval erg benieuwd naar het één na laatste Etos Friends pakket van dit jaar. Aan de mooie doos waarin het hele gebeuren binnen kwam zal het in elk geval niet liggen.

review Etos feest make-up 2017

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Ondanks al het spreekwoordelijke save the best for last, ben ik daar nooit echt goed in geweest. En om die reden knal ik er ook gelijk maar in met mijn persoonlijke favoriet van het drietal producten dat ik ontving; het Etos Luxurious Eyeshadow Palette.

review Etos feest make-up 2017

Ik ben stapelgek op oogschaduw en een groot liefhebster van oogschaduwpaletten. Niks zo ideaal als een doosje met een aantal op elkaar afgestemde kleuren. Niks zo mooi trouwens ook.

review Etos feest make-up 2017

Wat dat betreft hulde voor het Luxurious Eyeshadow Palette. Hij is ontzettend mooi om te zien, voelt stevig en solide aan en – bonuspunten! – bevat een mooie en grote spiegel. Ook fijn dat Etos geen – nodeloze ruimte meer incalculeert voor applicators die we toch niet gebruiken. Eigen kwast eerst. Maar het allermooiste is de binnenkant, met negen werkelijk prachtige kleuren. Kwijl. Draagbaar, maar in een mum van tijd om te bouwen naar iets meer feestelijk.

review Etos feest make-up 2017

Ik was heel erg benieuwd naar de swatches. Door teleurstellingen in het verleden – ik vond de pigmentatie van huismerken van drogisten doorgaans wat tegenvallen – had ik er even een hard hoofd in, maar dat bleek helemaal niet nodig, want KIJK!

review Etos feest make-up 2017

Hier is toch helemaal niks mis mee? Ik was aangenaam verrast door het partijtje glim en kleur op mijn hand. Eenzelfde aangenaam gevoel wordt veroorzaakt door de prijs. Dit palette kost namelijk € 5,99. Ik bedoel maar.

Etos Primer Golden Flakes

Een make-up primer kennen we denk ik wel, maar wat als je daar ook een feestelijk tintje aan weet te geven? Dat laatste deed Etos en zo werd de Primer Golden Flakes (€ 6,99, 30 ml) geboren.

review Etos feest make-up 2017

Deze primer op basis van siliconen bereidt de huid voor op de make-up en doet dit door de huid te egaliseren en porien en fijne lijntjes te vervagen. Dit dient als een goede basis voor foundation, concealer en poeder. Aanbrengen op de T-zone zorgt er ook nog eens voor dat de make-up beter op zijn plek blijft zitten.

review Etos feest make-up 2017

Feestelijk detail zijn de zogenaamde Golden Flakes. Er zijn kleine piezeltjes 24 karaat goud aan de primer toegevoegd. Deze dienen ter verbetering van de textuur en elasticiteit van de huid. Verder bevat de Primer Golden Flakes vitamine E.

Etos Glitter Hair & Body Spray

Natuurlijk biedt deze Limited Edition ook de nodige Sparkle and Shine en dat gebeurt in de vorm van de Glitter Hair & Body Spray (€ 4,99). Tijdens de laatste weken van het jaar komt mijn innerlijke ekster extra aan haar trekken; het is nu eenmaal te leuk om legaal los te gaan met glitter en er ook mee weg te komen, want dat mag en kan allemaal tijdens de feestdagen.

review Etos feest make-up 2017

Deze glitterspray wordt bij elkaar gehouden door een schattig flesje met knijpballonnetje. Je weet wel, zoals de oma’s van onze oma’s dat deden.

review Etos feest make-up 2017

De Glitter Hair & Body Spray wordt hiermee fijntjes verdeeld over haar het haar en er niemand die je verbiedt om het ook over je huid te sprayen. Mooi voor op je schouders en/of sleutelbeen.

review Etos feest make-up 2017

Conclusie

Wat mij betreft een heel groot compliment voor Etos en een gemeend dankjewel voor deze prachtige Limited Edition make-upcollectie. Het Luxurious Eyeshadow Palette is een regelrecht schot in de roos, met een prachtige kleurencombinatie waar je veel kanten mee op kunt. De pigmentatie is dik in orde en dat geldt ook voor de prijs/kwaliteit verhouding. De Primer Golden Flakes is een prima primer –je moet wel tegen siliconen kunnen – in een prachtige verpakking en de Glitter & Body Spray is een leuke glitter boost voor tijdens de jaarwisseling en/of andere feestjes. Ik zit hier dik tevreden te zijn.

Deze Limited Edition collectie ligt nu in de Etos filialen. Meer informatie vind je op de website van Etos.

Wat vind jij van deze Etos huismerk producten?

 Tutje.nl

 

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

13 REACTIES

  1. Ah ja, de spulletjes zijn echt beeldig. Toen ik op een event voor het eerst zag een tijdje geleden, moest ik echt even twee keer kijken. ‘Is dat nou Etos?!’. Maar inderdaad, ‘gewoon’ van Etos dus!

  2. Gisteren stond ik kwijlend bij het schap met deze producten bij Etos. Het oogschaduwpalet kon ik niet laten liggen en de primer en glitter spray heb ik met pijn en moeite laten liggen 😉 Zulke mooie producten! Jouw artikel met prachtige foto’s brengt me aan het twijfelen of ik niet toch terug zal gaan om alsnog de glitter spray te halen.
    * Romy heeft onlangs geplaatst: Kerstactie | Wil jij een kerstkaart van mij ontvangen?

  3. Ohhh glitter ook in mij wordt de ekster dan wakker, ben gek op alles wat glimt, viel me dan net een klein meisje in de snoepwinkel, en dan die prijsjes ga morgen heeeel snel naar de Etos

  4. zo een knijpbalonnetje vind ik zo leuk! Ik wil ook een keer een parfum in zo een flesje hebben. Zie mij er al helemaal mee zitten!
    Etos heeft steeds betere en mooiere producten qua uitstraling. Helemaal leuk, ook zeker qua prijsjes!

  5. Ik vind dit een mega mooie lijn! Ik was zo enthousiast dat ik al naar de winkel was gegaan en vervolgens een pakketje kreeg met dezelfde spullen, haha. De primer is tot nu toe favoriet bij mij, het oogschaduwpalette moet ik nog eens grondig gaan testen. Ben benieuwd!

  6. Oh wauw, wat een leuke collectie! Dat doet Etos weer goed! Die pigmentatie van het oogschaduwpalette is dikke prima. Dat ben ik eigenlijk (inderdaad) niet gewend van Etos! Nu maar de verleiding weerstaan om te gaan kijken, want eigenlijk heb ik niks ‘nodig’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge