Etos | Haarverzorging voor fijn en futloos haar

10

Het is weer Etos tijd en dat betekent dat er wederom een aantal producten van het huismerk van deze drogistketen in het zonnetje worden gezet. Deze maand gaat het om een aantal haarproducten van Etos voor fijn en futloos haar. Ik heb ze getest en laat je vandaag mijn bevindingen weten!

Etos haar review

Etos

Etos is een graag geziene gast op Tutje.nl. Ik ben al een behoorlijke tijd Etos Friend en ik word nog regelmatig aangenaam verrast door een goede kwaliteit voor een klein prijsje. Deze artikelen worden sowieso al goed gelezen, maar het artikel over de ontharingsproducten van Etos spant wel de kroon. Goh, hoe zou dat nou komen? Wat daar ook van zij, op naar de haarverzorging van Etos – waarbij ik hardop zit te hinniken om dit uiterst ongelukkige bruggetje.

Etos haar review

Etos Caffeine Shampoo

Alle Etos insiders ontvingen een pakket met een op maat gemaakte inhoud per individuele blogger. En zo staarde ik dus naar de Etos Caffeine Shampoo, voor ‘fijn en futloos haar’. En bedankt, troelala’s! Zonder gekheid, de PR-dames hadden het natuurlijk bij het rechte eind. Ik heb inderdaad fijn haar en dan niet in de positieve zin van het woord. Hoewel ik fijn haar heb, heb ik wel veel haar en dat zorgt ervoor dat je weet dat ik ben geweest.

Etos haar review

De Caffeine shampoo bevat een verstevigende formule met caffeine en provitamine B5, wat altijd fijn is als je met een futloze coupe te maken hebt. Ik heb de Caffeine shampoo een aantal keren gebruikt en hij valt me niet tegen. De geur is lekker fris en niet al te erg aanwezig. Na het wassen voelt mijn haar schoon en iets stugger aan, wat het stijlen daarna ten goede komt omdat het iets meer grip heeft. Prima tubetje, zeker als je niet al teveel geld wilt neerleggen voor een goede shampoo. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb wel eens betere resultaten gehad. De Etos Caffeine Shampoo kost € 4,99 (250 ml).

Etos Repair Masker

Een haarmasker wordt door mij altijd sceptisch bekeken. Natuurlijk, een haarmasker is heerlijk, maar met het zachte en slappe gevoel na die tijd kan ik he-le-maal niks. Behalve dan de boel platspuiten met haarlak en bidden dat het de komende uren niet gaat regenen.

Etos haar review

Voor het Etos Repair masker moest ik dan ook even een drempeltje over, ook al is de belofte niet mis: voor herstel van droog en beschadigd haar, mede door toevoeging van keratine.

Etos haar review

De inwerktijd is 3-5 minuten, maar ik heb het 1 minuut laten zitten en dat bleek voor mij de beste tijdsverhouding te zijn. Mijn haar was na die tijd zacht, maar niet zwaar. Bij mij helpt het ook om niet het hele haar er mee te behandelen, maar vanaf halverwege tot aan de punten. Als ik zulke producten aanbreng vanaf de haaraanzet ben ik namelijk gruwelijk de pineut. Het Etos Repair Masker kost € 2,99 (200 ml).

Etos Anti-klit spray

We eindigen met de showstopper van het pakket, namelijk de Etos Anti-klit spray. Deze spray herstelt gespleten haarpunten en zorgt ervoor dat het haar na het wassen beter doorkambaar is.

Etos haar review

De spray bevat een verzorgende formule met onder andere arganolie en provitamine B5 en ruikt heel aangenaam. Aanbrengen op vochtig of nat haar en borstelen maar.

Etos haar review

Ik vind dit echt een heel fijn product. Mijn borstel glijdt na gebruik van de Anti-klit spray moeiteloos door mijn haar en ik ben ook dik tevreden over de werking op mijn haarpunten, want de spray doet goed werk: de haarpunten glanzen en geven niet de indruk dat het alweer tijd is voor een nieuwe knipbeurt – wat wel zo is. De Etos Anti-klit Spray kost € 2,99 (200 ml).

Conclusie

Voor mij persoonlijk sprong de Etos Anti-klit spray er deze maand met kop en schouders bovenuit. Dit is een fijn product dat het haar goed doorkambaar maakt en de haarpunten een stevige boost heeft. De lekkere geur en niet te vergeten de zeer budgetvriendelijke prijs maken het totaalplaatje af en ik hoop dat deze nog heel lang in het assortiment blijft zitten.

Meer informatie vind je op de website van Etos.

Gebruik jij ook een anti-klit spray?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

10 REACTIES

  1. Die anti-klitspray klinkt zeker goed! Ideaal dat die je haar zo veel beter doorkambaar maakt! Eigenlijk ben ik ook wel benieuwd naar het haarmasker, juist omdat ik normaal nooit zoiets gebruik. Misschien dat ik daar eens naar ga kijken.

  2. Ik heb ook heel fijn haar maar dankzij de kapper en omdat ik schijnbaar ook veel haar heb, heb ik wel veel volume in mijn haar. De anti-klit spray spreek mij ook zeker aan, als die de punten ook mooi “platlegt”.en verzorgd. Top!

  3. Haha, die Hennie,’ En bedankt, troelala’s’ Ik zal ook in de eerste plaats niet gecharmeerd zijn als ze deze producten voor mij uitgekozen hadden, maar aan de andere kant kunnen mijn lokjes ook wel wat volume gebruiken;-) Ik ben niet echt fan van de shampoos en conditioners van het eigen merk van Etos, die anti-klit spray kon mij echter ook wel bekoren.
    * bychristiana heeft onlangs geplaatst: Hiér brengen wij onze ‘mini-huwelijksreis’ door!

  4. Ik ben benieuwd naar de ingrediënten. Ik koop nu steeds duur spul (mede ook door haarkleur) maar wil wel een budget viariant voor de afwisseling, ik vermijd alleen sls want dit stofje zorgt bij mij voor een extreem jeukende hoofdhuid

  5. Dat klinkt allemaal weer erg goed! Ik vind de shampoo in een tube wel grappig, denk dat die in elk geval op de verlanglijst voor de volgende keer shampoo kopen gaat. En zo’n masker: tja, eens in de zoveel tijd vind ik het wel fijn hoor. Ik gebruik dat (net als conditioner overigens) alleen in de punten: vanaf de oren naar beneden zeg maar. Zonder conditioner vind ik mijn haar vaak zo droog in de punten. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de anti-klit spray!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge