Ampullen van BABOR | + 3x WIN!

37

Eén van de merken die ik de afgelopen jaren heb ontdekt is BABOR. Veel schoonheidsspecialisten werken met dit merk en dat is niet zonder reden. Ik testte de BABOR ampullen die voor de gelegenheid in een speciale editie zijn gegoten en aan het eind van dit artikel mag ik drie mensen blij maken met een ampullen kuur.

Babor ampul

BABOR

De ampullen van BABOR zijn mij niet helemaal onbekend. Een aantal jaren geleden kreeg ik een dergelijke ampul aangebracht tijdens een schoonheidsbehandeling die mijn moeder en ik tegelijkertijd ondergingen. Nu weet ik niet of één enkele ampul al werkend is, maar lekker voelt het in elk geval wel.

Babor ampul

Over BABOR ampullen

“Ampullen zijn de snelle mooimakers voor thuis. Pure power voor de meest verschillende behoeften van de huid. De hooggeconcentreerde, individueel geproportioneerde werkstoffluids in luxueuze glazen ampullen bieden een exclusieve verzorgingsbelevenis met onmiddellijk effect voor elk huidbeeld en elke huidtoestand. De ampullen overtuigen door hun voelbare en zichtbare werking en redden het op basis van hun hygiënische, individuele verpakking zonder onnodige conserveringsstoffen.”

BABOR heeft een behoorlijk aantal ampullen soorten in haar assortiment. Zo heb je onder andere de Chill Out ampullen, voor een ontspannende werking, de Hydra Glow, die een dorstige huid van een boost voorziet, de Oxy Detox die de huid beschermt tegen milieu invloeden en de Lifting Star ampullen, die de weefselstevigheid van de huid claimt te verbeteren. Voor iedere wens en/of huid is dus wel een ampul te vinden. De ampullen worden verkocht per kuur.

BABOR Lifting Star ampullen

Een weekkuur ampullen ziet er zo uit. Dit is de Lifting Star kuur, die bestaat uit een werkstofcomplex van organisch silicium, extracten uit gele papaver, microroodwier (wat dat dan ook moge zijn) en peptiden. Deze formule ondersteunt de regeneratie van de huid.

Babor ampul

Leuk is de Special Edition verpakking, die BABOR voor haar ampulletjes heeft bedacht. De festival verpakkingen zien er heel erg slick uit.

Babor ampul

De zeven ampullen zitten op gebruiksvolgorde in het doosje, waarbij ook wordt aangegeven of de ampul overdag of ’s avonds moet worden aangebracht.

Babor ampul

Glas

Het is even wennen om een ampul te openen. De vloeistof is namelijk gegoten in glas en dat glas moet je zien te breken. En dan mogen scherven geluk brengen, maar persoonlijk brengt een stuk glas in mijn handen mij nu niet per sé dat gevoel. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven hoe je een ampul opent. Het is een kwestie van de ampul goed recht houden en netjes breken. Mij lukt het en als ik het kan… afijn, vul maar in.

Ik zou vorige week met deze kuur zijn begonnen, ware het niet dat ik letterlijk languit ging door de woekerende griep. Ik heb vier dagen plat gelegen en heb skincare zo ver mogelijk van mijn bed gehouden, aangezien mijn schrale neus al begon te piepen als ik alleen maar een persbericht las. Zodoende ben ik gisterochtend (zaterdag) pas begonnen met de eerste ampul en laat over een week het resultaat zien, maar wilde ik het artikel alvast wel online zetten, want…..

WINACTIE

……omdat het deze maand een beetje feest is, Tutje.nl bestaat drie jaar en ik verjaar zelf komende week ook ergens – huuu – mag ik drie mensen blij maken met een gelimiteerde set ampullen. De With Love set van BABOR is een ampullenkuur van een week en bestaat uit de volgende ampullen: Hydra Plus, Perfect Glow, Beauty Rescue, Active Night,  Oxygen Plus, 3D Firming en Lift Express.

Babor ampul

Wat moet je daarvoor doen?

 • Verplichte stap: Laat in een comment onderaan dit artikel weten dat je meedoet
 • Optioneel: Tutje.nl volgen op Instagram wordt gewaardeerd in de vorm van een +1

Meedoen kan tot en met 29 april a.s. De winnaar/winnares wordt kort daarna per e-mail bericht. Meer informatie over de ampullen vind je op de website van BABOR.

Heb jij wel eens een ampullenkuur gevolgd?

Tutje.nl

37 REACTIES

 1. Oeh, dit klinkt goed! Ik ken Babor ook van de schoonheidsspecialiste en ik vind het een heerlijk merk. Ik merk toch dat ik richting de 40 ga, want mijn huid kan wel een boost gebruiken. Ik doe daarom graag mee!

 2. Ohh doe graag mee, mijn huid kan wel een oppepper gebruiken na deze wintermaanden en ook de jaren he…..50 plus

 3. Ik ben niet bekend met dit deze manier van huidverzorging. Net ala nagellak is dit nieuw terrein voor mij. Ik doe dan oik graag mee!

 4. Wow dit zoumik ook heel graag eens willen proberen voor mijn huidje….komende zomer wordt ik oma, maar om er dan als oma bij te lopen terwijl de jongste kids nog op de basisschool zitten

 5. (◠‿◠) Klinkt heel interessant en die verpakking is gewoon geweldig! Ik doe graag met deze winactie mee ღ

 6. Na vorige week ook geveld te zijn door de griep kan mijn huid nu zeker wel een opknapbeurtje van Babor gebruiken!

 7. Gefeliciteerd met je verjaardag en met je 3 jarig bestaan. Een hele fijne blog om te lezen. Ik volg je al een tijdje en het is altijd leuk en interessant om te lezen wat jij schrijft Ik zie binnenkort Sarah en ik ben best benieuwd naar dit product Ik ken dit niet maar ik wil zo weinig mogelijk rimpels en een mooie huid blijven houden. Mijn huid is niet zo goed . Misschien deze kuur wel. Ik doe mee!

 8. Ik heb nog ampullen liggen van Babor… Ik vergeet ze steeds. Dan zit mijn dagcrème al op mijn toet… Wat tof dat je het weg mag geven, ik sla deze leuke winactie even over natuurlijk en wens iedereen veel succes!

 9. Via mijn schoonheidsspecialiste ben ik bekend met het merk Babor. Het is een fijn merk. Mijn gezicht kan wel een oppepper gebruiken zodat ik stralend het voorjaar in ga. Ik volg je op Facebook en Instagram.

 10. Babor is een merk waar ik eigenlijk al jaren benieuwd naar ben. (In mijn omgeving voor zover mij bekend overigens geen schoonheidsspecialiste die hier mee werkt.) Ik ding heel graag mee.

 11. Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van Tutje.nl. Wat leuk dat je ter gelegenheid van dit feestje een prachtige “With Love set” van Babor weggeeft. Zal een fijne lente boost zijn voor mijn gezicht. Ik heb een droge gevoelige huid! Ik hoop met deze ampullen weer wat soepelheid en een stralende huid terug te krijgen!

 12. ik houd er van zo’n ampullen kuur.
  Ik doe graag mee en kom er net achter dat ik je nog niet volgde op instagram, maar nu wel.

 13. Tuurlijk doe ik graag mee. Lijkt me heerlijk megg een kuur mijn huidje even flink te verwennen. Ga ik met een mooie glow de lente in.

 14. Dit klinkt heel erg goed, zoals ik hier lees, dus waag dolgraag een kansje voor deze verwennerij.

 15. Ooooow ik ben maandag 40 geworden en het verval is meteen begonnen
  Ik zou het heel graag willen proberen…lijkt me een prachtig werkend product wat doet wat het beloofd

 16. Allereerst van harte gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum en met je komende verjaardag.
  Graag doe ik mee om mijn huid een oppeppertje te geven. Is echt nodig na deze winter.
  Ik volg je op Bloglovin, maar heb geen Instagram, toch waag ik graag een kansje.

 17. Hoi!! Ik heb je net ontdekt op insta…. superleuk! Leuke onderwerpen , producten… en daarbij komen we allebei uit grunn. Ik wil de ampullen wel proberen. En ander blijf ik je toch ook volgen. Gefeliciteerd met je 3jarig bestaan

 18. Dat lijkt me super! Gefeliciteerd met het drie-jarig bestaan van je leuke, luchtige blog. Ik volg je ook al een tijdje en wacht met smart op de review van de maart editie styletone box. Ben heel erg benieuwd wat je ervan vindt. Deze ampullen zouden een welkome verwennerij voor mij en mijn 40-jarige huidje zijn.

 19. ❤️ ik hoor allemaal goede verhalen over Babor, enne… mijn ineens in rap tempo verouderende huid kan wel een goede oppepper gebruiken. Dus ik doe graag mee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge