Echte Post Is Cool | Derde Editie

28

De afgelopen weken stonden weer in het teken van EPIC. EPIC is een afkorting van Echte Post Is Cool. In de tijd van e-mail en e-cards wordt Tante Post wel eens vergeten en om de ouderwetse verheug- en inpakkunsten weer eens van zolder te halen, werd deze massale swap in het leven geroepen. De derde editie van dit succesvolle project bereikte afgelopen zaterdag weer een zinderende finale en vandaag laat ik zien wat ik van mijn swapmaatje kreeg.

Echte Post Is Cool

Echte Post is Cool

Echte Post is Cool wordt al sinds het begin georganiseerd door Northflix en Monsieur Mango, twee dames die elke keer enorm veel tijd en moeite in het project steken. Zij regelen alles, van de lootjes verdelen tot aan het benaderen van sponsoren en alles er tussenin. Bij Echte Post Is Cool is het de bedoeling dat je voor een X bedrag iets koopt voor iemand, aan de hand van informatie die je kunt verkrijgen door een blog, Instagram account of wat dan ook en daarna verstuurt. Het is dan de bedoeling dat iedereen die meedoet zijn/haar kadootjes uitpakt op dezelfde datum, waardoor je een soort van Sinterklaas-achtige taferelen krijgt op diverse Social Media kanalen. Erg leuk om te zien. En vooral om te krijgen.

Echte Post is Cool Swapmaatje

Zelf had ik Annette van Annagesgracefully als lootje. Met andere woorden: de ene Golden Girl kon op pad voor de ander, maar wie had mij dit keer? Ik moest er even op wachten, aangezien PostNL niet echt meewerkte – het lijkt wel een soort van Russisch Roulette daar – maar zaterdagmiddag belde dan eindelijk de pakketbezorger aan.

Echte Post Is Cool

Ik ben nogal van het bijna infantiele verheugen – ik tel vanaf augustus al de dagen tot aan de All You Need Is Love Kerstspecial en als kind was ik bij naderende verjaardagen al helemaal niet te houden. Ik was zaterdagnacht dus bijna een dylerium nabij toen ik eindelijk mocht gaan uitpakken.

Echte Post Is Cool

Nicole van MeisjeEigenwijsje bleek voor mij op pad te zijn geweest. Net begonnen aan een nieuwe baan en met een bun in the oven – ook vanaf hier nog een keer gefeliciteerd! – moest ze ook nog shoppen voor die troel oet Grunn. In het kaartje werd aangegeven dat ze me wel kende maar ook weer niet en ik denk dat bijna de hele wereld daar zo over denkt, ook als je me al wat langer kent. Maar ze heeft goed opgelet, want ze stelde een zeer leuk pakketje samen.

Echte Post Is Cool

Bakspulletjes! Ook al mag ik soms graag tegen de Dille & Kamille-achtige toestanden aantrappen, er is een bezigheid waar ik echt Zen van word en dat is bakken. Geen ingewikkelde creaties, hoor. Gewoon rechtstreeks uit een pak, waarbij ik exact weet wat ik moet doen.

Echte Post Is Cool

Af en toe toon ik mijn creaties van Dr Oetker en Koopmans (ik koop alles kant en klaar, da’s namelijk beter voor de economie) ook op Social Media, dus ik kreeg een gezellige en altijd handige spatel en hele kerstige bakvormpjes. Leuk! Deze ga ik zeker gebruiken en ze zijn ook geschikt om mijn Weight Watchers ontbijt taartjes in te maken. Schot in de roos!

Echte Post Is Cool

Over Weight Watchers gesproken, er zat ook een pak Weight Watchers koekjes in het pakket. Drie Smartpoints per portie, dus daar komt Jan Splinter wel mee door de winter. Mijn ervaring met Weight Watchers producten is altijd positief geweest, behalve dat ik ze wel zeer prijzig vind, dus deze komen wel op!

Echte Post Is Cool

Een kerstig bordje en geurkaarsjes volgden daarna. Appel/kaneel! Ook al mag ze het niet eten in de appeltaart, dan ga ik zorgen dat ze het kan ruiken, zal Nicole gedacht hebben. Een lekkere geur, heel erg winters. De hele doos rook er al naar bij het uitpakken, dus deze komen ook zeker van pas bij een avondje bingwatchen op Netflix.

Echte Post Is Cool

Daarnaast kreeg ik ook nog een snukkig notitieboekje. Volgens mij heeft dit met haar nieuwe baan te maken en ik vind het erg leuk dat er dus eigenlijk een heel persoonlijk kadootje bij zit. Deze gaat mee in de tas. Wie weet welke geniale gedachtenkronkels ik nog ga krijgen, waarmee ik de wereld ga redden.

Tot slot kreeg ik wat washi-tape (daar weet de dochter heel goed raad mee), kauwgom (altijd goed bij extreme trek) en twee samples van een middeltje dat ze mij ooit had beloofd. Kortom: deze dame is goed verwend met leuke en ook nog eens bruikbare kadootjes. Dankjewel Nicole! En dames Northflix en Monsigneur Mango, bedankt voor de organisatie!

Het is echt heel erg leuk om een kadootje te ontvangen van een relatief onbekende die voor jou op stap is geweest. Het maakt het kind in je los en krijgt er een instant verjaardagsgevoel van. Ik heb geen idee of er een vierde editie van Echte Post Is Cool komt, maar mocht dat zo zijn, dan kan ik je zeker een deelname aanraden.

Heb jij wel eens meegedaan aan Echte Post Is Cool?

Tutje.nl

 

28 REACTIES

 1. Yes! Schoot in de roos dus. Als ik aan jou denk dan zijn er natuurlijk een paar dingen die de boventoon voeren en dat is sowieso make-up, maar daar verveel ik je niet mee want krijg je al genoeg haha. En inderdaad weightwatchers en bakken . En zelf hielp je ook mee door aan te geven dat je wel van geurkaarsen hield. Dus voila! En inderdaad die bakvormen zijn echt ideaal voor ontbijtjes… Veel plezier ermee!

  • Haha! Goeie! Snukkig is ‘schattig’. Dat woord is ooit bedacht door een internetvriendinnetje dat ik al 100 jaar ken en is hier al zo ingeburgerd dat ik soms wel eens vergeet dat het geen officieel woord is.

 2. Leuk pakket hoor! Ik vind dat iedereen zo zijn best doet om er iets speciaals van te maken, dat heeft op zich al zoveel waarde.
  Ik heb mij niet opgegeven, misschien een volgende keer. Kwam een beetje tijd te kort om alles uit te zoeken hoe en wat en mijzelf kennende doe ik een eeuw over het beslissen wat er wel of niet in moet, plus het shoppen ernaar…
  * Babs heeft onlangs geplaatst: No7 Lift & Luminate Triple Action Serum – Review

 3. Het was echt superleuk! Ik heb echt genoten van deze editie. Iedereen was super enthousiast. Mijn pakje viel in de smaak en wat ik kreeg ook :=) Jij hebt ook leuke dingen gehad!

 4. Jij hebt ook al zo’n fijn pakketje gekregen! Het blijft ook telkens geweldig om op Twitter en Instagram alles langs te zien komen. Ik werd weer heel blij van mijn pakketje en als 4.0 begint, sta ik weer vooraan met inschrijven.

 5. Wat een leuk pakketje heb je gekregen. Ik moest me helaas terug trekken en heb nog steeds niet mee kunnen doen helaas. De volgende keer ben ik er als de kippen bij en ga ik zeker mee doen. Dit keer helaas omstandigheden die even voor gingen en belangrijker waren maar wel leuk om alles te zien en hoe enthousiast mensen zijn.
  * Ricardo heeft onlangs geplaatst: Mijn iPhone6 accessoires van Hoesjes Outlet.

 6. Ik was voor jou, ook helemaal een nieuwsgierig. Dus ben nu met jou ook weer helemaal blij.
  Leuk dat je foto’ s geplaatst hebt. Ik hoop dat ik er de volgende keer ook bij ben. Zo leuk dit!

  • Leuk dat je de volgende keer ook mee doet, Petra. Is echt iets voor jou. Weet ik zeker! Gefeliciteerd trouwens met de publicatie van je boek! Ik zag iets voorbij komen op Twitter!

 7. Wat een leuk pakketje heb je gekregen! Wel vet jammer dat de post er zo lang over moest doen, dan is het hele ‘gezamenlijke’ uitpakken eigenlijk ook niets aan.. Lastig blijft dat, maar gelukkig was het het wachten dan waard. Ik heb zelf nog nooit meegedaan, weet eigenlijk niet waarom. Misschien de volgende keer toch ook maar even inschrijven. Zo leuk om op Instagram ook al die dingen voorbij te zien komen!

 8. Leuk pakketje heb je gekregen! Ik heb ook mee gedaan met deze en de vorige editie, de eerste had ik helaas helemaal gemist, maar met een volgende wil ik zeker weer meedoen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge