Natuurlijke borstvergroting met BreastGro

16

Het onderwerp van vandaag is niet eentje op mijn prioriteiten-lijstje. Sterker nog, ik behoor tot de groep vrouwen die ab-so-luut niet mag klagen. En toch ben ik sinds vorige week – zij het zéér sceptisch, want eerst zien en dan geloven – begonnen aan een kuur van BreastGro. Say what? BreastGro. Kom, ik vertel je er meer over.

Borsten

Als er een ding – of eigenlijk twee – is waar vrouwen vaak onzeker over zijn, dan scoren borsten hoog op die lijst. We leven in een maatschappij waar het hoe meer hoe beter is, ook al is en blijft dat nog steeds een kwestie van persoonlijke smaak. Als vrouw heb je daar weinig over te zeggen, het is maar net waar je mee wordt geboren en daar heb je het maar mee te doen. Tenminste, dat was vroeger. Tegenwoordig lijken borstvergrotingen de normaalste zaak van de wereld en aan de orde van de dag. Mocht je niet mee willen doen aan die heisa – I salute you – maar toch een iets grotere voorgevel willen, dan claimt BreastGro daarin iets voor je te kunnen betekenen.

BreastGro

BreastGro is een puur natuurlijk middel dat ingezet kan worden om de borsten te vergroten en/of te verstevigen. Dit wordt bereikt door het proces uit de pubertijd te imiteren waarin de borstklieren zich ontwikkelen, wat leidt tot borstgroei. Dit proces nabootsen geschiedt door middel van hop. Hop. Je weet wel. Wat ook in bier zit. Om het hele proces wat meer inzichtelijk te krijgen, is er dit filmpje, dat een beetje School TV – bestaat dat nog? – aandoet. Ik moest erg lachen om de visuele vormgeving, but then again; het wordt wel duidelijk uitgelegd.

Tutje & BreastGro

Begrijp me niet verkeerd, ik ben zeer tevreden met wat ik heb. Ik ben goed bedeeld en daar ben ik blij om en blij mee. Het past bij mij, bij mijn figuur – wat dat betreft had ik in de Mad Men-tijd geboren moeten worden – en het vult een jurkje of shirtje net even wat leuker. Ik heb heel wat te zeuren en aan te merken op mezelf, maar op De Hele Lange Lijst van Verbeterpunten Aan Hennie komt mijn cupmaat niet voor. Heul tevreden.

Wat ik dan in Godsnaam moet met BreastGro? Nou. Omdat het allemaal wel wat steviger mag. Laten we wel zijn; ik ben 43, ik heb twee kinderen gekregen en dat afvallen helpt meestal ook niet om de boel een beetje goed geconserveerd te houden, hoewel Onze Lieve Heer mij bij mijn laatste afvalavontuur goed gezind bleek. De omvang slonk, de cupmaat bleef. Maar hoe dan ook; voor die potloodtest zak ik al jaren als een baksteen, wat zal ook geen wonder zijn met mijn twee Dames E. Een compacte E, maar toch: E.

Ik moet het allemaal nog zien, maar ik ben wel zeer benieuwd of een borstvergroting/versteviging mogelijk is door het slikken van dergelijke hopcapsules. En de enige manier om te kijken of het werkt, is door het gewoon te doen. And so I did.

Vorige week ben ik begonnen met het slikken van vier capsules BreastGro per dag. Dit zijn ze.

Mocht je denken: ‘Wat zijn ze groot!’ – en daarmee doelend op de pillen, niet op wat anders – dan knik ik bevestigend. Het zijn inderdaad flinke jongens, waarbij van verschillende kanten al werd opgemerkt: ‘Moeten die van boven of van onder worden ingenomen?’ Maar alles went – eigenlijk al na één keer – en de glad omrande capsules glijden makkelijk naar binnen met een slok water. Aangezien het van essentieel belang is dat de capsules ook echt vier keer per dag worden genomen en er geen dosis wordt overgeslagen, heb ik op mijn telefoon een klok-melding ingesteld en heb ik op alle plaatsen in huis, in mijn tas, in de auto en in de bureaula op mijn werk een strip neergelegd, zodat ik nooit mis grijp.

Een volledige kuur duurt om en nabij zes maanden en een partijtje versteviging komt na om en nabij vier maanden. Geduld – niet mijn sterkste kant – blijkt maar weer eens een schone zaak te zijn. Het zal dus nog even duren voor ik terug kom met de resultaten. Aan de andere kant; zo heb ik ook nog even de tijd om te bedenken hoe ik de resultaten ‘in beeld’ ga brengen. Grijns.

BreastGro is mogelijk vanaf cup B, aangezien een kleinere cup waarschijnlijk te weinig klierweefsel zal bevatten om zich te ontwikkelen. Meer informatie vind je op de website van BreastGro.

Heb jij wel eens een borstvergroting/verkleining overwogen?

 Tutje.nl

(Dit artikel bevat gesponsorde content.)

16 REACTIES

 1. Nee, absoluut niet. Ik heb, net als jij en waarschijnlijk héél wat andere dames hier, altijd heel wat te klagen over mezelf, maar mijn borsten vallen daar niet onder. Dat scheelt dan weer. Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen.

 2. Grappig dat dit product nog steeds bestaat. Ik heb 10 jaar geleden in een drogist gewerkt waar we dit verkochten.
  Met het groter worden van borsten heb ik nooit echt reactie van klanten gehad maar wel dat het je borsten wat steviger maakt. Alleen was de prijs toen al best hoog. Dacht dat je voor een doosje €59 of €69 betaalde toen. Ben benieuwd wat het tegenwoordig kost..

 3. Ja, want ik heb cup A en heb dus overwogen om een borstvergroting te doen, maar ja geld groeit niet aan de boom dus ik dacht dat ik dit misschien kon proberen, maar blijkbaar niet dus, jammer !

 4. Ik ben benieuwd of het werkt, als het ook op stevigheid werkt zou dat mooi zijn.
  Ik ben reuze blij met mijn C cup. Van een DD, E, F (afhankelijk van het merk BH) naar een mooie C na mijn borstverkleining.
  En als mooie bijwerking, dat ze ook nog eens steviger zijn. Natuurlijk ook minder last van de zwaartekracht 🙂
  Heel blij mee!

 5. Ik zou wel wat grotere borsten willen ja. Ikzelf ben vrij klein, en mijn meisjes ook 😛 Maar het mag wel wat meer hoor. Niet formaatje pornoster, maar gewoon wat voller. Of ik het echt zou overwegen om ze te vergroten… denk het niet.

 6. Ja ik wel,een borstverkleing wel te verstaan.Ik ben na het afvallen van cup G naar F gegaan,deze cupmaten zijn gewoon niet leuk meer en geven veel lichamelijke klachten en kleding zit niet mooi over een bh kopen maar te zwijgen..Binnenkort ga ik naar de huisarts,eerst nog een paar extra kilootjes kwijt voor een mooier resultaat.

 7. Je moet inderdaad genoeg borstweefsel hebben anders doet het niets. Bij mij (jaren terug deze geprobeerd na mijn 2e zwangerschap) niets uitgehaald helaas. Maar als je al een cup E hebt (ik ben lichtelijk jaloers :)) dan denk ik wel dat het qua steviger worden kan helpen. Ben wel benieuwd naar je ervaringen.

 8. Nee, nooit overwogen om er iets aan te laten doen, ik ben er best blij mee! Wel ben ontzettend benieuwd naar dit spulletje. Na 2 zwangerschappen (met de nodige ellende qua borstvoeding en stuwing, WAAAAH) kunnen ze overigens wel wat stevigheid gebruiken. Succes met het in beeld brengen van je voortgang (mwahahaha :-)).

 9. Ik ben echt heel benieuwd naar de resultaten. Toen de lieftallige borstjes werden uitgedeeld stond ik achteraan de rij. Verder dan de B gaat mij tietenalfabet niet!
  Mocht het wat zijn dan waag ik wellicht een gokje !
  Leuk geschreven trouwens, ik hou ervan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge